🌻Градината на Демет Йоздемир - Тема No. 6 за обсъждане - Казвам се Фара🧑‍🚀

• 76 867
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив

Запазената им марка.

# 91
Майкоууу, фраг 2 Flushed

# 92
    • Пловдив

"Казвам се Фара" 16 епизод, трейлър 2 на български:

Тук: https://vk.com/id223680451?z=video223680451_456239620%2Ffb33bd0c … pl_wall_223680451

И тук: https://videa.hu/videok/film-animacio/16-2-hfqMOQz8kbQ1dO6k

# 93
    Благодаря ви много за превода, момичета Sparkling Heart

И тази седмица ще се чудим кое от къде ни е дошло, докато не изгледаме епизода в сряда Kissing Smiling Eyes Важното е, че братята са на линия вече и двамата Sunglasses

На табелата се вижда и общата фирма Азади-Акънджъ:

Явно Тахир ще се поинтересува от делата на семейството, докато го е нямало.

Фара изглежда като да не вижда Керимшах много често... и промяната в облеклото - 100% е по желание на Бехнам. Интересно как я пуска да излезе така обаче:

Ще си има психо моменти, няма да ни се разминат Wink Само да не е сватбена рокля това...

Най-вероятно ще имаме и някакъв сън или спомен с Фара и Тахир Rolling Eyes

Керимшах с костюма е на същото място. Наблюдателните фенове, веднага обърнаха внимание на рисунките:

Най-накрая Бехнам ще се изправи срещу Тахир очи в очи, при това в къщата, където Тахир е отвел Фара след похищението, но Тахир е някак подозрително спокоен. Няма търпение да видим какво са ни приготвили Heart Eyes

# 94
    • Пловдив

https://twitter.com/FOXTurkiye/status/1709155201435705724

Фокс пусна тези снимки и написаха: Оригиналите на снимките оставяме тук.

# 95
    Благодаря ти, Марианка Flowers Sunflower Като ги гледам така усмихнати зад кадър и като си помисля, че утре най-вероятно ще ни разплакват от екрана, явно с удрянето на снимачната клапа стават истински хамелеони Hands Clap Неслучайно всички обичат да работят с тях Revolving Hearts

# 96
    Благодаря на всички за изобилната информация

Не съм оптимист, че Фара и Тахир така скоро ще се съберат.
    Бехнам се влюбва във Фара, Керимшах се привърза към баща си...
    Това е цяла година, не е лесно.
    Най- много ме радва оздравяването на Мехмет.
    Първа стъпка- оневиняването на Тахир. Втора стъпка- братска прегръдка Kissing Heart

# 97
    Явно много се забавляват Демет и Енгин на снимките, нея си я знаем, но той ми изглеждаше по-сериозен Simple Smile
    На Тахир са му сменили цвета на дрехите.

# 98
    И аз не съм оптимист, че ще ги съберат лесно, защото това би обезсмислило всички притеснения на Фара от първия сезон. След като излекуваха Керимшах, трябва да има друга движеща сила... и по всичко личи, че това ще е именно появата на Бехнам.

Бехнам много добре знае, че Фара не го обича, но явно това допълнително ще го амбицира, а пускането на свобода на Тахир съвсем ще го разяри. Рахшан, колкото и да се опитва да контролира сина си, няма да ѝ е лесно.

Интересно ми е ролята на Мерджан каква ще бъде в цялата схема.

Снима се по някакви криминални места Grin Да видим какво ни готвят Kissing Smiling Eyes

# 99
    От  инстаграма на Бурджу/Баде Blush
     фотограф Senan Kara ( Вера)

# 100
    Пуснаха ни фрагмент от утрешния епизод, който съвсем вече ме обърка:

Кога Тахир излиза от затвора, защо Фара упорства чак пък толкова много и се опитва да му избяга, кога Тахир пак влиза в зандана... Вече не знам какво да мисля Rolling Eyes Доверявам се на тези по-долу:

Много е вероятно госпожа Вера да ни лази по нервичките:

А тези двамата ми станаха много любими:

Мерт Доан е дал интервю, вчера го загледах. Казва, че сетът действително е много хубав и снимките зад кадър не са режисирани, а наистина всички се разбират прекрасно. Той също се завърнал развълнуван на снимачната площадка:

Когато го догледам ще кажа дали има нещо друго интересно Kissing Smiling Eyes

# 101
    • Пловдив

"Казвам се Фара", откъс от 16 епизод на български. В песента се пее: "Написаха съдбата ми с черни букви".
    Мъжът със саза, който пее,  е композиторът на сериала ни Айтекин Аташ.
    Имаме 6 реплики - спокойно изгледайте откъса.

Тук: https://vk.com/id223680451?z=video223680451_456239621%2F2b3da55d … pl_wall_223680451

И тук: https://videa.hu/videok/film-animacio/16-3-7yrC38nzCj9dQuL5

Последна редакция: вт, 03 окт 2023, 22:22 от mariana51

# 102
    Благодаря много за превода Flowers Sunflower

Ще ни страда момчето Sob За да разведря темата - какъвто беше изтупан в първия сезон, сега са го сложили в това шушляково екипче ала '90-те Soccer Само да не му пуснат и прическа "киче" Stuck Out Tongue Winking Eye Ланецът така или иначе си го има Kissing Smiling Eyes

Шегата настрана, обаче най-вероятно ще разберем кой му идва на посещение чак в 17 еп. Реално може да бъде всеки: Мехмет / Вера / Баде / Бекир / Бехнам... Фара и Керимшах съм склонна да ги изключа, но някак си много се изкушавам да заложа на Рахшан или Мерджан Kissing Утре може да си променя мнението, де Nerd

# 103
    Здравейте.

Опитвам се да бъда,като нашата ранобудна  птичка,но напоследък времето  все не ми стига.

Благодаря за всичко преведено:hibiscus:
    Много се радвам на тандема между Демет и Енгин. И това,че се забавляват заедно на снимките.

Стовариха вината върху Тахир.  Със събуждането на Комисаря нещата,ще се обърнат. И поне Тахир,ще бъде извън затвора.
    Надявам се ФаХир да не бъдат разделени за дълго, въпреки безнадеждното положение в момента. Али Галип беше голям злодей, но този Бехнам не му отстъпва. Способен е на много злини, тласнат от манията си към Фара.

Изглежда хубав мъж,хитър, образован.. Но още продължавам да се чудя какво е видяла младата Фара в него. Явно образа в който се е влюбила е тази морски пехотинец за който разказва на Керим. Интересно ми е,как се е обърнал срещу нея и се е осъмнил в честта й.

Фара е невероятен човек,защото въпреки сблъсъка със същността на Бехнам, винаги го описваше красиво пред Керим.

Нямам търпение за новия епизод. И чакам да видя комисаря на крака. Joy

# 104
    Кате, рискувам и залагам на интригата Мерджан/Тахир Smiley Макар че не знам на тези сценаристи откъде им идват факсовете.
    Но пък ми е забавно, че Тахир и Бехнам /Енгин и Феяз/ се следват в инстаграм.

Общи условия

Активация на акаунт