🌻Градината на Демет Йоздемир - Тема No. 6 за обсъждане - Казвам се Фара🧑‍🚀

• 76 866
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Марианка, благодаря ви много за светкавичния превод Heart Eyes Златни сте! Веднага си пускам да гледам Movie CameraPopcorn

Само преди това да донеса още една изненадваща снимка от фотографа Мухсин Акгюн - Демет с Ибрахим Челиккол, приятелката му Натали Ярджан, Мухсинн до него, мениджърката Гьозде Йълмаз и още една жена, която мисля, че също е от агенцията им ON Talent:

Честитят нещо на Ибо, да видим какво Kissing Face

-----------------
П.С. По-скоро са на рождения ден на Гьозде Birthday

Последна редакция: пт, 29 сеп 2023, 23:49 от super_katia

# 76
  • Пловдив

"Казвам се Фара" 16 епизод, 1 трейлър на български:

Тук: https://vk.com/id223680451?z=video223680451_456239619%2Ff587d0d3 … pl_wall_223680451

И тук: https://videa.hu/videok/film-animacio/2-1-WTSKdI2iqnm8vjUm

# 77
Благодарности към момичетата на Енгин за преводите, които споделят с нас! Flowers Hibiscus

Голям обрат в 15-та серия, гледах с интерес!
Не съм сигурна обаче какво разбрах от първата среща на Фара и Бехнам.
Панически страх на Фара: "Отведи ме където искаш, звук няма да издам. Веднага."
Очаква наказанието си заради опита за убийството му ли - кама в гърдите след въпроса: "Имала ли си друг преди мен?" Може би ще ни поизяснят миналото им?
Скрит текст:
Нямаше ги доматите по стълбите, дрехите на Фара бяха в чекмеджето на Тахир, а кърпичката за сако на Бехнам направо я бяха сменили. Сепиде липсваше на дивана, но пък на стълбите се бяха появили Хайдар и Адил. Smile  Това обаче си е мой личен проблем - много харесвам професионализма.

# 78
Благодаря за  преводите на серията и фрагмана
Тази вечер ще гледам серията Blush

# 79
  • София
Благодарности към момичетата на Енгин за преводите, които споделят с нас! Flowers Hibiscus

Голям обрат в 15-та серия, гледах с интерес!
Не съм сигурна обаче какво разбрах от първата среща на Фара и Бехнам.
Панически страх на Фара: "Отведи ме където искаш, звук няма да издам. Веднага."

Охраната я няма,Сепиде е в ужас,очаква завръщането на Тахир,а знае силата и мощтта на Бехнам.Мисля ,че това е опит да  отдалечи Бехнам от дома да не пострада друг.Тя е жена изпитала всички злини и физически и психически от този,,нечовек,, готова  отново да понесе  изблиците му ,но да запази хората на които държи.Поне аз така си мисля,

# 80
Благодарности за превода на трейлъра, но пак нищо не разбрах от него Joy Фара ще продължава да лъже Тахир или най-накрая ще му разкаже какво се е случило?

Рахшан е ясно, че не понася Фара, обаче колкото и пари и злато да ѝ даде, за да се махне, тя никога няма да го направи без да си вземе Керимшах... хубавото е, че поне злата вещица ще види колко Тахир държи на жена си Kissing Smiling Eyes

От повторното гледане на епизода с превода само се затвърди мнението ми, че всички направиха голям епизод. Да не пропусна да похваля и Феяз - много силна игра показа, направо истински започваш да мразиш Бехнам Smiling Imp Освен това звучи много естесвено на фарси. 

Открих още паралели в думите, които Фара му каза, когато се появи и първите ѝ разговори с Тахир, горе-долу реакцията и ужасът ѝ бяха 1:1.

И сега се прехвърлям на другите теми. Първо да завършим рождения ден на мениджърката Гьозде Йълмаз от вчера:

После се прехвърлям на поредният опит за противопоставяне на Демет и Ханде Ерчел (тези дни пак зачестиха). По-конкретно - продуцентът Фарук Тургут е дал интервю, в което става въпрос за Ханде и някои уеб сайтове нарочно добавят името на Демет в думите му, така че да излезе, че я неглижира... Разбира се, самият той веднага е направил изявление:

Аз само ще отбележа, че вчера след като се появиха снимките на Демет с Гьокхан Шахин от офиса на Голд филм на Фарук Тургут, днес вече ѝ сервираха тази интрига... За втори път поне ѝ прилагат същата схема Rolling Eyes Да не смее с никой да се снима значи Smirk

Подкрепа за новия сериал на Айча Ашин и Серкан Чайолу:

И Хатидже Аслан благодари за топлия прием Blue Heart

# 81
От ИГ на Демет

Снощи гледах серията с превод.
Възхитена съм от професионализма и таланта на Демет и Енгин.
В началото на серията, разговора между Бехнам и Демет. Няколко пъти връщах да прочета текста, защото не мога да откъсна очи от лицето на Демет! Лицето и очите говорят! Пресъздаде феерия от чувства само с лице и очи- страх, болка от раздяла с Керимшах и какво ли не!
Енгин също  безмълвно пресъздаде противоречиви чувства , четеш в очите изненада, щастие, и болка, когато видя Керимшах здрав и щастлив!
Саморазправата с агата също беше много въздействаща и трите героини бяха страхотни.
Браво и на режисьор, оператор, сценарист...
Силно начало, дано да поддържат това ниво до края.

Последна редакция: нд, 01 окт 2023, 16:02 от Lilims

# 82
# 83
Амин, Лиленце Hands Pray

Днес пак ги вали дъжд и снимат в двете вили на сем. Азади:

Появява се и Ферхан или тлъстото агне Joy Значи много вероятно ще имаме сцени и със сем. Акънджъ:

# 84
  • Пловдив

Добро утро момичета. super_katia е на ход.

# 85
Благодаря ти много, Марианка Kissing Heart

Бързо включване преди работа Sunglasses

Ролята на Бехнам много му "лепна" на Феяз:

Calinos Entertainment, разпространителите на сериала, съобщават, че ще съвсем скоро ще бъдат в Кан на поредния панаир MIPCOM:

Много продажби им желаем Flowers Four Leaf Clover

# 86
Успешна седмица

# 87
Поради липсата на друго интересно в момента, да съобщя, че любимците ни от FOX са прекръстили филмовите си канали в България на STAR. Малко по-подробно:

Фимловите канали на FOX, които присъстват и у нас вече са под ново име. Ребрандирането стана на 1 октомври, а новото име е STAR. Съответно, досегашните канали FOX Channel, FOX Life и FOX Crime стават STAR Channel, STAR Life и STAR Crime.

Под този бранд доскоро пускаха съдържанието на Disney + в Латинска Америка. Явно компанията майка се занимава с всякакви гимнастики по преструктурирания, клъцни-срежи и т.н. операции Smirk Положението е малко - "не стрелейте по пианиста, той толкова си може"...

# 88

Появява се и Ферхан или тлъстото агне Joy Значи много вероятно ще имаме сцени и със сем. Акънджъ:

Актьорът, играещ дебелия телохранител (Рамазан Анджан?), беше и в списъка участници в 15-ти епизод, въпреки че там май не го видяхме, нали? Това за мен е индикация, че той ще се появява редовно във втори сезон.

# 89
Да, Burkina, същият е Hands Plus1

Имаме снимки към 16 еп.

Пускам и резюмето с автоматичен превод, че съм в движение малко:

РЕЗЮМЕ

ADIM FARAH S02E16-04/10/2023

Събуждането на Мехмет означава спасението на Тахир. Тахир е освободен от затвора след година престой там и все още казва, че Фара иска да се разведе с него, чудейки се дали е заплашена от Бехнам и дали се държи така, защото се страхува от него и това, което ще ѝ направи той. Тахир обича Фара твърде много, за да се откаже от нея. А Фара през последната година забрави ли Тахир? Успя ли да го забрави? Тахир трябва да е сигурен в това. Той трябва да намери начин да остане насаме с Фара, за да говори с нея за всичко.

Майката на Бехнам, Рахшан, е обезпокоена от присъствието на Фара и вижда с голяма тъга, че чувствата на сина ѝ към това младо момиче стават все по-силни всеки ден. Планът, който тя крои, за да се отърве от Фара, е изненадващо успешен.

И втори фраг ще има Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт