Втора бледа черта на теста за бременност

• 133 385
  • 2 482
  •   1
Отговори
# 1 995
Наситеността на чертата не е показателна за развитието на бременността.

# 1 996
Да, успокоявам се, че може да е рано.Надявам се да не е биохимична…
Сравнявам го с предната ми бременност преди почти 6 години. Тогава използвах Престо и успях да хвана Б със сравнително хубава черта 2-3 дена преди Ц и заради това ми е притеснено ама Б с Б няма еднаква, както и О.
Рано е,да Simple Smile Отивай в понеделник и чакаме добър резултат Simple Smile

# 1 997
  • Телиш/Плевен
Наситеността на чертата не е показателна за развитието на бременността.
Точно така, затова кръвният тест е най-сигурния начин да се проследи.
beyourself1101, силно стискам палци за понеделник! Heart

# 1 998
Здравейте! Сърце не трае и още днес пуснах ново ЧХГ и Прогестерон този път. За да хвана работното време на лабораторията, изследването е 45 часа след първоначалното (първо ЧХГ 12.75) Какво ви е мнението?

# 1 999
Здравейте! Сърце не трае и още днес пуснах ново ЧХГ и Прогестерон този път. За да хвана работното време на лабораторията, изследването е 45 часа след първоначалното (първо ЧХГ 12.75) Какво ви е мнението?

Не съм много компетентна, но мисля, че е положителен🤔 дано не бъркам и не Ви подведа..
успех❤

# 2 000
  • Телиш/Плевен
beyourself1101, почти се е удвоила стойността, което е добър знак. Heart Много се надявам утре да получиш добри новини и всичко да е наред занапред.

# 2 001
Прогестерона е мн добре,чхг почти се е удвоило 😍

# 2 002
Здравейте,
Направих двата теста на Believe Pro.
Като тест номер 1 /ранният/ излезна отрицателен, но тест номер 2, виждам бледа розова черта.
Отворих и двата теста и видях, че тест номер 1 е някак надраскан и като че ли има повреждане, но тест 2 няма.
Прикачвам снимки, за да видите и да ми кажете дали не си внушавам.
Последна МЦ 22.11.2024г. Предполагаема О 17-18.12.2024г. /не съм я следяла/, по календар трябваше да ми дойде на 29.12.2024. Имам 8 дни закъснение.

# 2 003
Здравейте,
Направих двата теста на Believe Pro.
Като тест номер 1 /ранният/ излезна отрицателен, но тест номер 2, виждам бледа розова черта.
Отворих и двата теста и видях, че тест номер 1 е някак надраскан и като че ли има повреждане, но тест 2 няма.
Прикачвам снимки, за да видите и да ми кажете дали не си внушавам.
Последна МЦ 22.11.2024г. Предполагаема О 17-18.12.2024г. /не съм я следяла/, по календар трябваше да ми дойде на 29.12.2024. Имам 8 дни закъснение.

Според мен повтори теста, щом е повреден за по-сигурно, но и аз виждам втората черта 🤞

# 2 004
mmlyubov,и двата теста са невалидни заради вашето любопитство.
Тези тестове не са като тест лентите,не се разглобяват.
Направете друг!

# 2 005
  • София
Здравейте,последна М на 15.12.24.
Цикъла ми е нередовен,не следя овулацията.Направих тест,защото трябва да пия антибиотик.Струва ми се,че виждам бледа черта,правен е сутринта с първа урина.Вие какво мислите,дали е изпарителна? Отчетох до 10 мин.Показа се още на 4 мин.

# 2 006
Цикъла ми е нередовен,не следя овулацията.Направих тест,защото трябва да пия антибиотик.Струва ми се,че виждам бледа черта,правен е сутринта с първа урина.Вие какво мислите,дали е изпарителна? Отчетох до 10 мин.Показа се още на 4 мин.

От 15.12 до днес са 23 дена и не съм сигурна дали не е рано за домашен тест, въпреки че виждам някаква сянка. Дано някое по-разбиращо момиче също се включи,но защо не пробвате да пуснете кръвен тест, дали няма по-голяма вероятност да покаже с точност?

# 2 007
  • София

От 15.12 до днес са 23 дена и не съм сигурна дали не е рано за домашен тест, въпреки че виждам някаква сянка. Дано някое по-разбиращо момиче също се включи,но защо не пробвате да пуснете кръвен тест, дали няма по-голяма вероятност да покаже с точност?
Да,най-разумно е да пусна кръвен!🙂

# 2 008
  • Телиш/Плевен
Viki_rumenova, не виждам втора черта, но може още да е рано, щом си с нередовен цикъл. Вариантите са или да изчакаш още, за да направиш нов тест, или да си пуснеш кръвен. Пожелавам ти успех! Heart

# 2 009
Здравейте! Писах и под друга тема, но смятам, че е повече към тази

На 05.12. ми дойде и вече съм с два дни закъснение, като имахме доста опити. На 23.12. ми беше овулацията (според тестовете за овулация) Имам някакви придърпвания ниско в корема и страшно болезнени гърди, но все пак може и да е ПМС. Направих тест на Песто като уж по-чувствителен, утре ще повторя със сутрешна урина с sure check, но все пак нямам търпение, от година правим опити и все безуспешни 😢 Какво е вашето мнение, дали е положителен или е изпарителна черта?

Общи условия

Активация на акаунт