Втора бледа черта на теста за бременност

• 133 412
  • 2 482
  •   1
Отговори
# 1 980
  • Телиш/Плевен
FBID100003491139582, снимката е малко отдалеч и това, което успях да видя, е, че тестът е само с една черта... Може би ако качиш самата снимка, а не скрийншот, ще е малко по-ясно.

# 1 981

Здравей!

Аз вече съм в 8ми месец, а с този тест чертата ми изглеждаше точно като вашата, даже мисля че беше още по-незабележима. Дори тогава си помислих, че е отрицателен и след няколко дни направих друг.
По принцип на тези лентички не съм виждала наситена черта изобщо в групата поне.
Успехх Simple Smile
как мислите
Качете снимката нормално !

# 1 982
Здравейте! Тази сутрин направо пуснах ЧХГ и това е резултатът. Не знам дали да се радвам. Днес би следвало да е 11 ден от О.

# 1 983
Здравейте! Тази сутрин направо пуснах ЧХГ и това е резултатът. Не знам дали да се радвам. Днес би следвало да е 11 ден от О.

Пуснете пак след 2 дни,но изглежда обнадеждаващо,като за няколко дни преди цикъл.

# 1 984
Махни филтрите и качи по-голямо изображение. Нищо не се вижда. С филтри и котаракът ми излезе с положителен тест. Засега нищо не виждам, дано не съм права.

# 1 985
Може да е биохимична бременност, защото чертичката е почти невидима на Престо , а трябваше да е по-наситена днес и резултатът е нисък. А е възможно и всичко да е наред, но овулацията ти да е била по-късно. Пусни още един кръвен след 48 часа, макар че се пада в неделя и едва ли ще намериш отворена лаборатория, така че най-вероятно ще е в понеделник.

# 1 986
Bibi, предполагам, че отговорът ти е бил за мен, но тестът Presto е качен от друга жена, която е използвала моя пост. Не е мой този тест.

# 1 987
Извинявай, да към теб беше. Най-вероятно овулацията ти е била по-късна и затова е нисък резултатът. Можеш да направиш един тест вкъщи утре или вдругиден сутринта, за да видиш дали е по-видима чертичката.  В понеделник е добре да пуснеш още един кръвен. Успех!

# 1 988
Вчера, по график, имах запазен час при репродуктивния лекар за стартиране на инвитро, реших да отида, за да го информирам за стойностите.
Лекарят ме накара да пусна ЧХГ и в тяхната лаборатория, където резултатът беше 12.75. Нищо не коментира и каза да пусна още едно ЧХГ чак на 10.01. Аз до тогава ще полудея… Мисля в понеделник на своя глава да пусна в същата лаборатория ЧХГ и прогестерон този път. Тази сутрин направих Престо и чертата е едва, едва доловима. На тест-лентичките пък се насища по-добре.

# 1 989
Вчера, по график, имах запазен час при репродуктивния лекар за стартиране на инвитро, реших да отида, за да го информирам за стойностите.
Лекарят ме накара да пусна ЧХГ и в тяхната лаборатория, където резултатът беше 12.75. Нищо не коментира и каза да пусна още едно ЧХГ чак на 10.01. Аз до тогава ще полудея… Мисля в понеделник на своя глава да пусна в същата лаборатория ЧХГ и прогестерон този път. Тази сутрин направих Престо и чертата е едва, едва доловима. На тест-лентичките пък се насища по-добре.

Може да е още рано, тест-лентичките ми изглеждат положителни Simple Smile Стискам палци да се разминете с инвитрото, както се случи при нас!
Това бяха моите тестове още преди датата на цикъла, тествах всеки ден, за да видя дали се насища. В момента съм бременна в 12 г.с.

Последна редакция: сб, 04 яну 2025, 10:57 от Simona_87

# 1 990

Бледи са,ама имаш 2-3 дни до цикъл.Може и биохимична да е,в понеделник бих пуснала и аз пак.Стискам палци 🍀

# 1 991
Кога трябва да е датата на цикъла?

# 1 992
06.01 или 07.01 е дата на следващия МЦ. Кръвният е от вчера. Овулацията не съм я засичала този месец, защото се бях примирила с предстоящото инвитро. Но по ЦС и болката в десния яйчник бих казала, че е била на 23/24.12.

# 1 993
06.01 или 07.01 е дата на следващия МЦ. Кръвният е от вчера. Овулацията не съм я засичала този месец, защото се бях примирила с предстоящото инвитро. Но по ЦС и болката в десния яйчник бих казала, че е била на 23/24.12.
Значи е още рано, в деня на цикъла трябва да видиш по-наситена черта на теста. Моите лентички бяха така 2 дни преди цикъл, 1 ден преди и в самия ден на неочаквания цикъл:

# 1 994
Да, успокоявам се, че може да е рано.Надявам се да не е биохимична…
Сравнявам го с предната ми бременност преди почти 6 години. Тогава използвах Престо и успях да хвана Б със сравнително хубава черта 2-3 дена преди Ц и заради това ми е притеснено ама Б с Б няма еднаква, както и О.

Общи условия

Активация на акаунт