Втора бледа черта на теста за бременност

• 133 446
  • 2 482
  •   1
Отговори
# 1 965
Възможно е от хапчетата, да

# 1 966
  • София
И аз съм пила Линдинет. Те са доста силни и по-вероятно от хормоналното нарушение да е.

# 1 967

Здравейте искам да попитам според вас брмеменна ли съм или е изпарителна черта

# 1 968
Невалиден.

# 1 969
Според мен е абсолютно невалиден - липсва контролна черта. Направете друг или направо кръвен, ако имате възможност.

# 1 970
Здравейте? Последна менструация на 05.12. Дължината на МЦ  е 31дни (+/- 1ден). О по Предполагаема О 23.12 (в този ден изпитах типичните болки при О). Следващ Ц би следвало да (не)очаквам на 06.01. Това е тест-лентичка, която направих този следобед на 10 ден от предполагаемата О. Вие виждате ли втора бледа черта? Утре сутрин мисля да направя и кръвен, за да съм сигурна.

# 1 971
Качете теста без филтри.

# 1 972
# 1 973
Аз виждам, хайде дано 🤍

# 1 974
Благодаря Ви! Дано да е така 🙏🏻 Следващата седмица трябва да стартираме инвитро процедура и това ще е невероятен подарък за нас, ако съм бременна.

# 1 975
Аз също виждам нещо бледо. Пробвайте и с Престо или Белийв, на мен те ми отчетоха 4 дена преди менструация.
Успех! ❤

# 1 976

Здравей!

Аз вече съм в 8ми месец, а с този тест чертата ми изглеждаше точно като вашата, даже мисля че беше още по-незабележима. Дори тогава си помислих, че е отрицателен и след няколко дни направих друг.
По принцип на тези лентички не съм виждала наситена черта изобщо в групата поне.
Успехх Simple Smile

# 1 977
Има нещо и според мен, а и чертата е дебела. Изпарителните черти са тънки. Пробвай утре сутринта с още 1 тест на друга марка. Успех!

# 1 978
при мен Престо нищо не показа преди закъснение и тотално се разочаровах.  Тук в групите доста са го хокали и с право. Но лентичките показаха друго и доста отчетливо на 1 ден закъснение, когато престо едва едва показа втора черта.

# 1 979
  • София

Здравей!

Аз вече съм в 8ми месец, а с този тест чертата ми изглеждаше точно като вашата, даже мисля че беше още по-незабележима. Дори тогава си помислих, че е отрицателен и след няколко дни направих друг.
По принцип на тези лентички не съм виждала наситена черта изобщо в групата поне.
Успехх Simple Smile
как мислите

Общи условия

Активация на акаунт