Втора бледа черта на теста за бременност

• 133 351
  • 2 482
  •   1
Отговори
# 2 085
GULSELI,засечени с тест ленти,не казахте за 6-те бременности и отрицателни кръвни.
А аз вярвам на кръвния ,повечето пикливи тестове са с компрометиращи резултати.

# 2 086
GULSELI,засечени с тест ленти,не казахте за 6-те бременности и отрицателни кръвни.
А аз вярвам на кръвния ,повечето пикливи тестове са с компрометиращи резултати.
Разказах , историята на близка приятелка с отрицателен кръвен и след това абразио ....достстъчен повод за съмнение.

# 2 087
Това, че има единичен случай, не е правило. Щом кръвният е категорично отрицателен, значи няма бременност..

# 2 088
Просто си чакаш прегледа. Кръвният тест изобшо не е задължителен.

# 2 089
Бих направила кръвен ако имам 5-8 дни закъснение с едва забележими втори черти.
Повечето не изчакват закъснение и се получава разминаване.

# 2 090
Аз също виждам смисъл от кръвен, ако вече има няколко дена закъснение, а тестовете са с доста бледа и некатегорична втора черта.
По принцип намирам и за излишни тестовете, които са правени 5дена преди очаквания цикъл, ако е само от чисто любопитство (изключвам случаи на момичетата, на които им е дълго чакана бременност, както и на тези с медицински проблеми), защото доста често няма как да са категорични.
В моя случай правих кръвен, защото бях настинала и с температура в дните около очаквания цикъл, а чертичките ми бяха бледи в очаквания ден и в този с ден закъснение. Исках да съм сигурна, за да знам мога ли да приемам нещо и да се консултирам, а отделно трябваше да спра терапия за аденом на хипофизата при положителен тест.

# 2 091
Това, че има единичен случай, не е правило. Щом кръвният е категорично отрицателен, значи няма бременност..
Явно ви се иска да е така...дано момичето провери все пак...Забелязала съм че тук точно в тази тема има няколко жени, които много им се иска на другите чертите да са изпарителни...Повече не мисля да коментирам, но не забравяйте че тук трябва да се дава надежда , не да се удрят шамари. Дадох реален пример за объркан кръвен тест. И не е единичен случай...грешки стават. В темата за мамите юни...има реален случай на объркан пренатест на лаборатория в Италия...вие ми говорите за едно чхг.

# 2 092
Ама разбира се. Нека дадем надежда на хората с отрицателни тестове! После да им е още по-гадно.

# 2 093
GULSELI,и кои са жените? Казаха ви,че приятелката ви не е фактор,вие пак си знаете едно и също.
Нека повтори кръвния заради вашето убеждение за лабораторна грешка.
И искам жената отново да се включи да разберем кой е прав.
Готова ли сте да се извините?

Последна редакция: чт, 09 яну 2025, 20:16 от Smile_ :)

# 2 094
Здравейте! Моля, ако някоя от Вас се е сблъсквала с подобно нещо да сподели. На 30.11 беше последната ми М, трябваше да дойде на 28.12и тъй като не ми се щеше взех Примолут 4 дни Х 1 таб от 28-ми до 31-ви и ги спрях. Като ПМС имам болезнени зърна и главоболие. На 06.01 направих тест излезе +
Днес на преглед док каза, че освен 7 ММ лигавица и пълен мехур друго не вижда. Пуснах ЧХГ , но ще излезе утре и ще полудея за това питам някоя сблъсквала ли се е с подобен случай и качвам снимки

# 2 095
Kpetrova12,нарочно сте си разбъркали цикъла с примолут,който се взима само в конкретни случаи.
Страничните ефекти от него са главоболие,подуване и задържане на течности,гадене.
На ехографските снимки не се вижда плоден сак,а положителния престо няма да коментирам.
Не си играйте с хормоналните бомби ако нямате здравословна причина да го правите.

# 2 096
  • София
Здравейте! Моля, ако някоя от Вас се е сблъсквала с подобно нещо да сподели. На 30.11 беше последната ми М, трябваше да дойде на 28.12и тъй като не ми се щеше взех Примолут 4 дни Х 1 таб от 28-ми до 31-ви и ги спрях. Като ПМС имам болезнени зърна и главоболие. На 06.01 направих тест излезе +
Днес на преглед док каза, че освен 7 ММ лигавица и пълен мехур друго не вижда. Пуснах ЧХГ , но ще излезе утре и ще полудея за това питам някоя сблъсквала ли се е с подобен случай и качвам снимки
Бременна сте
 На снимките е указан и термина

# 2 097
Написан е термин защото жената е казала на лекаря, че има положителен тест и преди да пристъпи към прегледа лекаря е въвел датата на последната менструация, мислейки че наистина има бременност. С лигавица 7 мм не може да има бременност. Теста също няма да го коментирам как изглежда
Как може да пишете такива простотии не знам.

Последна редакция: пт, 10 яну 2025, 09:13 от AlisonParker

# 2 098
  • София
Написан е термин защото жената е казала на лекаря, че има положителен тест и преди да пристъпи към прегледа лекаря е въвел датата на последната менструация, мислейки че наистина има бременност. С лигавица 7 мм не може да има бременност. Теста също няма да го коментирам как изглежда
Как може да пишете такива простотии не знам.
Лигавицата може да е остатъчна от минал период.Но фалшиво положителен тест не може да има.

# 2 099
Шом чакаш цикъл на 20.01 опита трябваше да е на 05-06.01 а не на 29.12. Прочети за овулацията кога се случва тя и почни да си я следиш за по-сигурно с тестове а не с календар на телефона

Опита не беше на 29.12 а на 01.01

Общи условия

Активация на акаунт