Втора бледа черта на теста за бременност

• 133 343
  • 2 482
  •   1
Отговори
# 2 100
FBID100003491139582,може да има,нагледали сме се на фалшиво положителни без бременност в темите.

# 2 101
Момичета, пак аз, но се страхувам - имам предишен опит с фалшив положителен тест /макар сега да не е точно същото при наличието на ЧХГ 400/, но според вас нормално ли е първият тест, правен на 08.01 /2 дни след закъснение, НЕ с първа урина/ да е по-наситен от вторият такъв, правен тази сутрин?
Доста съм притеснена и не знам как ще изчакам до утре, за да разберем дали ЧХГ се удвоява…

# 2 102
  • На изток от Ада
Тестовете за бременност не показват как се развива . Имате добро чхг, пуснете 2 чхг след 48ч..

# 2 103
Да, нормално е. Отново казвам - няма значение колко е наситена чертата, а дали я има или няма!

# 2 104
Александра,мисля,че чхг от 400 не е никак малко. Стресът и притеснението също влияят на бебето,така че пробвай да се успокоиш. Сигурно не е лесно,ама при 5 положителни теста + положителен кръвен, и трябвало малко от малко да имаш спокойствие. Стискам палци утре да видиш удвоен резултат!

# 2 105
Лигавицата може да е остатъчна от минал период.Но фалшиво положителен тест не може да има.
Щом тази лигавица е остатъчна от минал период, къде е новата лигавица в която се е имплантирал ембриона??? Този тест си личи че е кофти, половината черта е светла и размазана, а другата половина е по-тъмна и тънка

# 2 106
Здравейте! Тази сутрин направих два лейди теста с първа урина и виждам втори черти, макар и бледи. Отидох на работа и едва следобед успях да си взема престо, който обаче е отрицателен. Знам, че малко избързвам, имам 3 дни до евентуална менструация, но много силно го искам и се надявам. Има ли и други подобни случаи, и в крайна сметка резултатът да е бил положителен? Благодаря!

# 2 107
Тези тестове изглеждат изсъхнали и съответно невалидни.

# 2 108
  • София
Здравейте! Тази сутрин направих два лейди теста с първа урина и виждам втори черти, макар и бледи. Отидох на работа и едва следобед успях да си взема престо, който обаче е отрицателен. Знам, че малко избързвам, имам 3 дни до евентуална менструация, но много силно го искам и се надявам. Има ли и други подобни случаи, и в крайна сметка резултатът да е бил положителен? Благодаря!

Тези тестове не струват,дават розови изпарителни черти.
По-добре направете кръвен!
Ето как изглеждаха моите тестове,а кръвният беше 0.1

# 2 109
GULSELI,може да се отчете като грешка ако е пуснала в един и същи ден кръвен в две различни лаборатории с два напълно несъответстващи резултата.
 Вярвайте си на пикливите тестчета,не мога да ви разубедя,че лабораторните грешки са рядкост.
Моя родина работи в Рамус, точно тя обработва резултати и от нея знам, че грешки стават доста често, така че напълно ви подкрепям!

# 2 110
Точно за бременност обърканите резултати са рядко срещани. От една година чета темата, нагледали сме се на бледи втори черти, отрицателни кръвни тестове и последващ цикъл после. А и случаят за объркан кръвен тест за бременност беше от чужбина, тук не съм чула за объркан кръвен тест за бременност.

# 2 111
Аз мога да кажа,че имах случай с объркани резултати в липогард.
Правя кръвен там излиза 20,14 радост голяма отменям часове за лазерна епилация след 48 часа пускам пак и резултат 0.
Звъня питам може ли да се пусне изследване пак ,пускат пак на първото изследване и там 0.
Повече в липогард не стъпвам.

# 2 112
По принцип резултат под 25 се води за граничен резултат и под 25 не може да се каже, че има бременност. Може би е било биохимична бременност и затова после е паднал резултатът на 0.

Последна редакция: сб, 11 яну 2025, 15:37 от Bibi85

# 2 113
GULSELI,може да се отчете като грешка ако е пуснала в един и същи ден кръвен в две различни лаборатории с два напълно несъответстващи резултата.
 Вярвайте си на пикливите тестчета,не мога да ви разубедя,че лабораторните грешки са рядкост.
Моя родина работи в Рамус, точно тя обработва резултати и от нея знам, че грешки стават доста често, така че напълно ви подкрепям!

Рамус и на мен са ми бъркали друго изследване. От доста хора знам,че като цяло там са по-мърляви към детайлите, но! Като кажеш "доста често" , това всеки може да го интерпретира както си иска. За мен доста често ще рече всеки 3ти тест,а съм убедена,че лабораторна грешка я стане 5-6 пъти годишно,макс,я не. Може да е всичко,но в хубавите лаборатории/ за мен такава е Геника/, а и не само, не мисля,че са доста често срещани лабораторните грешки.

ПП: никога не съм чувала за лаборатория липогард.

# 2 114
По принцип резултат по 25 се води за граничен резултат и под 25 не може да се каже, че има бременност. Може би е било биохимична бременност и затова после е паднал резултатът на 0.
Не беше БХ бременност, при тях се води пол.
До 5 отрицателен, над 5 положителен.
Но няма значение ,после последваха скандали от моя страна,защото още с първото изследване резултата си е трябвало да бъде 0,те го били объркали.

Общи условия

Активация на акаунт