Втора бледа черта на теста за бременност

• 133 339
  • 2 482
  •   1
Отговори
# 2 115
Нагледали сме се също на много "изпарителни", които се оказват положителни.

# 2 116
  • Телиш/Плевен
На снимка понякога е трудно да се прецени. Качват се и снимки с филтри, напълно излишно според мен, защото така съвсем трудно се вижда.

# 2 117
GULSELI,може да се отчете като грешка ако е пуснала в един и същи ден кръвен в две различни лаборатории с два напълно несъответстващи резултата.
 Вярвайте си на пикливите тестчета,не мога да ви разубедя,че лабораторните грешки са рядкост.
Моя родина работи в Рамус, точно тя обработва резултати и от нея знам, че грешки стават доста често, така че напълно ви подкрепям!

Рамус и на мен са ми бъркали друго изследване. От доста хора знам,че като цяло там са по-мърляви към детайлите, но! Като кажеш "доста често" , това всеки може да го интерпретира както си иска. За мен доста често ще рече всеки 3ти тест,а съм убедена,че лабораторна грешка я стане 5-6 пъти годишно,макс,я не. Може да е всичко,но в хубавите лаборатории/ за мен такава е Геника/, а и не само, не мисля,че са доста често срещани лабораторните грешки.

ПП: никога не съм чувала за лаборатория липогард.
Не във всяко населено място има лаборатория различна от Рамус или ЦибаЛаб, дори напротив в доста градове няма.
Ще дам пример, имаше период от седмица, в който правиха изследвания на ПКК, като самите уреди, с които работят не бяха синхронизирани правилно -> грешни резултати.
Конкретно за тестовете за бременност не мога да кажа колко често се допускат грешки, но просто всеки да си има едно на ум, че грешки стават и е хубаво да се повтори дадено изследване, особено ако има множество положителни уринарни тестове. Simple Smile

# 2 118
На мен в Милаб ми даде свръх завишен Б12, изкарах си акъла, след 2 дни в рамус ми беше нормален. Всички грешат и е добре при съмнение да се провери. Все пак там работят хора. Грешки могат да станат от вземането на пробата, през надписването й, изследването й до въвеждането на резултата в системата.

# 2 119
Може пък в рамус да е бил грешен, а на първото място верен, от къде знаеш? Защо не пусна и на трето място

# 2 120
Защото си правя регулярни изследвания и знам примерно в какъв диапазон варира. Нито приемам допълнителен, за да има основание да стане свръх наднормен изведнъж. 😉

# 2 121
От едни пикливи тестове с лоша партида стигнахте до чести лабораторни грешки.
I.am,не са ви объркали пробата на пренеталния.
Във всяка лаборатория могат да работят с различни мерни единици,затова едно и също изследване не се прави на две различни места.

# 2 122
Мерните единици са съвсем друго нещо и инженер, учил 5 години химия умее да ползва конвертор и да сравнява резултат даден примерно в nmol/l към ng/ml спокойно. 🤍

# 2 123
Здравейте,дами🙂
Закъснява ми със 6 дни и си направих тест,втората чертичка е бледа,ще прикача снимка
Според вас това положителен тест ли е?

# 2 124
  • Телиш/Плевен
Romu, положителен е, доколкото успявам да видя. Следила ли си овулация? Ако си била с по-късна, вероятно затова чертичката е бледа.

# 2 125
Благодаря за отговора . Интересно  ми беше понеже е правен в неподходящо време вечерта ,а не сутринта .

# 2 126
Благодаря за отговора . Интересно  ми беше понеже е правен в неподходящо време вечерта ,а не сутринта .

Моят тест от тази сутрин е с абсолютно същата линия. Закъснение - 10 дни. Бях с късна овулация. Утре ще повторя и ако пак има 2-ра черта ще пусна кръвен

# 2 127
Шуър ако не е с първа урина рядко дават супер наситени черти. Но пък и изпарителни на шуър не сме виждали тук поне аз.
Честито 🤍

# 2 128
Romu, Believe, преди това правихте ли тестове и какви са ви симптомите? Тъй като и двете сте с немалко закъснение, а чак сега сте видели двете чертички. ☺ Честито и до финал! 🤗

# 2 129
Правила съм шуърчек вечер и си излезна с наситена втора черта.
Зависи от стойността на ЧХГ-то.

Общи условия

Активация на акаунт