Втора бледа черта на теста за бременност

• 133 001
  • 2 482
  •   2
Отговори
# 2 295
Пренапоен и отрицателен

# 2 296

Знам, че след указаното време теста е невалиден, но тъй като беше пренапоен и докато се изчисти розовото се мина време, и погледнах малко по-късно и имаше това.... видимо изпарителна, но от едната страна има розово, като косъм тънко, възможно ли да е рано и да е положителен?

Последна редакция: сб, 15 фев 2025, 09:36 от Alexandraz

# 2 297
За съжаление е отрицателен.

Знам, че след указаното време теста е невалиден, но тъй като беше пренапоен и докато се изчисти розовото се мина време, и погледнах малко по-късно и имаше това.... видимо изпарителна, но от едната страна има розово, като косъм тънко, възможно ли да е рано и да е положителен?

# 2 298
Alexandraz,отрицателен е,другия път не го пренапоявайте и не го гледайте след указаното време.

# 2 299
Здравеите мили мами, някоя от вас ще ми каже ли това отрицателен ли е или положителен тест правим опити от три месеца а последната ми менструация беше на 09.01.25г. Теста е правен на 14.02.25 и днес сутринта получих зацапване и болки .. Благодаря Ви! ❤

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 15 фев 2025, 18:17 от Не се сърди, човече

# 2 300
Вижда се втора черта, но си пусни кръвен тест за бременност и прогестерон.

# 2 301
Вижда се втора черта, но си пусни кръвен тест за бременност и прогестерон.
  Днес получих първо кафеникаво зацапване а преди броени минути розово кървене , до сега не ми се е случвало нещо подобно и да пуснала съм кръвен тест който ще е готов на 27.02

# 2 302
  • София
Какво? Къде си? Кръвен тест излиза за ден, няма и толкова.

# 2 303
  • На изток от Ада
Не сте в България ли ? Как така кръвен на 27 да е готов.
Иначе може да е имплантация това прицапване

# 2 304
Какво? Къде си? Кръвен тест излиза за ден, няма и толкова.
Англия теста го направих преди два дни и вчера ми казаха , че резултати ще получа на 27.02 :/

# 2 305
Здравейте, момичета
Много съм притеснена, по съвет на лекарката ми си правя тестове още 10 дни след установена овулация заради (- )кръвна група за да може ако стане нещо да се сложи Анти Д ,след един спонтанен аборт през ноевмри 3 дни след закъснение, сама се изчистих с цикъла.направена спермограма 1% морфология. Решихме да не се отказваме и пробваме, като този месец първа дата на последната ми М 21.01.25г., доказана ОВУ с тест на 04.02, в петък на 14.02 видях втора бледа черта на тест Белийв , а днес реших да си пусна кръвен чхг и прогестерон понеже си направих втори тест, а чертичката е все същата (бледа). Много ме е страх от извънматочна, понеже виждам, че резултатите не са ок. чХГ 3,46 🤦🏼♀
Доки ми каза са изчакам 4,5 дни закъснение и данпусна пак само ЧХГ., което сенпада в петък, но до тогава ще се побъркам. Този път съм нямала нито зацапване, нито кой знае какви болки в гърдите. миналия път не се седеше.
Дайте съвет и как и кога се установява извънматочна бременност

Последна редакция: нд, 16 фев 2025, 15:38 от pepi_91

# 2 306
Чертите вероятно са изпарителни, тестът е отрицателен.

Редактирам след добавените снимки: Явно е биохимична.

Последна редакция: нд, 16 фев 2025, 22:27 от Лютиче 2.0

# 2 307
За съжаление вероятно е била биохимична бременност

# 2 308
Чертите НЕ са Ви изпарителни...вероятно е биохимична , тъй като и прогестерона е твърде нисък. Но все пак следвайте съвета на АГ.

# 2 309
Благодаря, момичета!
Все пак надеждата умира последна, но пък и всяко зло за добро! Главата горе и продължаваме напред, аз имам едно детенце, но той си няма и много искаме, дори аз искам повече!
Обмислям да отидем на уролог тъй, като вероятно сперматозоиди имаме, но не качествени. Ходих при три различни АГ, и след направени изследвания при мен проблем няма, надявам се по най-бързия нашин да го решим! И дамо последен въпрос за извънматочната, че се притеснявам анй-много от това?! Бъдете здрави ☺

Общи условия

Активация на акаунт