Втора бледа черта на теста за бременност

• 133 023
  • 2 482
  •   1
Отговори
# 2 280
Адислава,какви са ви стойностите от кръвния?

# 2 281
Адислава,какви са ви стойностите от кръвния?
Все още не е излязъл резултата, ще излезе утре.

# 2 282

Здравей, какво мислите, положителен ли е? Все още нямам закъснение. Днес пуснах и кръвен, но все още не е излязъл резултата

Не
Значи тази втора черта е изпарителна.
Благодаря за бързия отговор.

Ами не знам да Ви кажа, при мен не се вижда втора черта. Може и от телефонът да е, но щом сте пуснала и кръвен, ще стане ясно. Успех!

# 2 283

Здравей, какво мислите, положителен ли е? Все още нямам закъснение. Днес пуснах и кръвен, но все още не е излязъл резултата

Не
Значи тази втора черта е изпарителна.
Благодаря за бързия отговор.

Ами не знам да Ви кажа, при мен не се вижда втора черта. Може и от телефонът да е, но щом сте пуснала и кръвен, ще стане ясно. Успех!
За съжаление е изпарителна, днес ми излезе резултата и е отрицателен.

# 2 284
Момичета,днес трябва да ми дойде МЦ и сутринта си направих тест на шуър чек (категорично отрицателен),дори след час нямаше никаква втора черта. Сега се върнах от работа и има втора розова черта и се вижда съвсем ясно...  Не трябва ли изпарителната да е бяла или сива?

# 2 285
Не гледайте теста след указаното време

# 2 286

Може ли да им се има вяра на тези?Втората чертичка започна да се показва на 3-тата минута.Имам 3 дни до неочаквания цикъл.

# 2 287
Не бих вярвала на престо.
На белийв има за ранно отчитане,купете си от тях и тествайте.

# 2 288

Може ли да им се има вяра на тези?Втората чертичка започна да се показва на 3-тата минута.Имам 3 дни до неочаквания цикъл.
Отрицателни са, всеки месец имам такива престо.

# 2 289
Здравейте, цикъла ми не е редовен,тоест понякога идва на 29 дни,друг път на 36 дни.
Последният път ми дойде на 19.01.2025г 30ден.
От 01.02.2025г ме болят зверски гърдите до ден днешен, като през това време мислех ,че имам някакъв проблем.
Имахме полов контакт на 02.02.2025г не сме се пазили с мъжа ми.
Тази сутрин подстрекана от приятелка си направих тест и излезе това на 3тата минута.
Повторих след часове и излезе почти отрицателен, като казвам почти,тоест има бледа втора колкото косъм тънка, но Розова.
Според приложението днес е 25тия ден и имам още 8дена до мц,но според моите сметки горе долу,трябва да имам още 4 дни,въпросът ми е ,възможно ли е вторият тест да не показва същата видима втора черта,понеже съм приемала течности, вода кафе и сок.
Утре ще повторя теста. Това е първият тест.

# 2 290
Момичета искам да ви попитам нещо,теоретично ако е имало оплождане на 4 февруари,кога може да се пусне кръвен тест,при цикъл 26-27 дни?

# 2 291
Момичета искам да ви попитам нещо,теоретично ако е имало оплождане на 4 февруари,кога може да се пусне кръвен тест,при цикъл 26-27 дни?
След ден, два.. На мен 10 дни след овулация чхг ми е било 24..., съответно имаше бременност...

# 2 292
Здравейте, цикъла ми не е редовен,тоест понякога идва на 29 дни,друг път на 36 дни.
Последният път ми дойде на 19.01.2025г 30ден.
От 01.02.2025г ме болят зверски гърдите до ден днешен, като през това време мислех ,че имам някакъв проблем.
Имахме полов контакт на 02.02.2025г не сме се пазили с мъжа ми.
Тази сутрин подстрекана от приятелка си направих тест и излезе това на 3тата минута.
Повторих след часове и излезе почти отрицателен, като казвам почти,тоест има бледа втора колкото косъм тънка, но Розова.
Според приложението днес е 25тия ден и имам още 8дена до мц,но според моите сметки горе долу,трябва да имам още 4 дни,въпросът ми е ,възможно ли е вторият тест да не показва същата видима втора черта,понеже съм приемала течности, вода кафе и сок.
Утре ще повторя теста. Това е първият тест.

Отново отрицателен. Всичките престо са такива.

# 2 293

Според вас невалиден ли е или отрицателен ?

# 2 294
Alexandraz,невалиден.

Общи условия

Активация на акаунт