Втора бледа черта на теста за бременност

• 133 043
  • 2 482
  •   1
Отговори
# 2 265
Няколко страници назад се обсъждаше колко ненадеждни са Престо. Опитайте обикновените лентички или Шур чек.
На мен обикновена ми показа 9 дни преди МЦ, а в деня на Ц Чек-а беше доста блед. Все пак си бяха реално положителни.
Май всички марки дават изпарителни, така че по-добре изчакайте до датата и дори закъснение, за да не се разочаровате

# 2 266
Gabriela46,колкото и да се взирам не виждам втора черта.
Изчакайте закъснение и направете нов.

# 2 267
Gabriela46,колкото и да се взирам не виждам втора черта.
Изчакайте закъснение и направете нов.

Да,не се вижда на снимката,много много бледа е. На тази се вижда най-много,явно си е изпарителна,за да е толкова невидима.

# 2 268
  • Телиш/Плевен
На нито една снимка не виждам втора черта, но не е толкова важно дали се вижда на снимка или не. По-важното е това, което са ти казали и преди мен - изчакай закъснението на цикъла и тогава направи тест. Успех! Heart

# 2 269
[img width=600  height=476]//cdn.bg- mamma.com/P4yh/8sM8Z.jpg[/ Здравей! И аз правих същият тест Престо също 11 дена след овулация! При мен също се появи подобна много бледа черта, но в указаното време още на 2,3та минута. Честно казано мисля да изчакам до 09.02 и пак да тествам, ако не ми дойде! Съвета ми е изчакай 2или 3 макс дни и със сутрешната урина пак тест. Аз така мисля да постъпя. Иначе честно казано не вярвам да има уринарен тест, който да отчете 7дни след полов акт, то имплантация не е осъществена още, камо ли хормон в урината. Дано съм била полезна! Успех желая!

Здравейте. Знам,че не е добре да се правят тестове преди закъснение,но не издържах. Теста е един и същ,просто на първата снимка е след 3 минути,а на втората снимка е след няколко часа. Направен е 11 дни след овулация,а на него пише 7 дни след полов акт. Вижда се мноооого бледа втора черта и само аз си я виждам ,но все пак да вярвам ли на тези ранни тестове? На живо се вижда по-добре отколкото на снимка,но може би е изпарителна щом не е излязла толкова видима преди 5тe минути. Имам и друг на престо от преди и втората си е чисто бяла,тоест изпарителна,а тази е сива или лилава,не мога да преценя.

Здравейте. Знам,че не е добре да се правят тестове преди закъснение,но не издържах. Теста е един и същ,просто на първата снимка е след 3 минути,а на втората снимка е след няколко часа. Направен е 11 дни след овулация,а на него пише 7 дни след полов акт. Вижда се мноооого бледа втора черта и само аз си я виждам ,но все пак да вярвам ли на тези ранни тестове? На живо се вижда по-добре отколкото на снимка,но може би е изпарителна щом не е излязла толкова видима преди 5тe минути. Имам и друг на престо от преди и втората си е чисто бяла,тоест изпарителна,а тази е сива или лилава,не мога да преценя.

# 2 270

Как ви се вижда, имам 3 дена закъснение на цикъла. Появи се на 3тата минута след правенето на теста ?

# 2 271
На мен ми се вижда съвсем положителен 🙂

# 2 272
Положителен

# 2 273
Здравейте, това е отрицателен тест, нали така? Направен е следобед, 9 дена след овулация?

# 2 274
  • Телиш/Плевен
Да, отрицателен е. Направен е прекалено рано...

# 2 275

3 дена преди цикъла
Дали е изпарителна
Някъде към 8 мин се появи

# 2 276
Има някаква бледа чертичка,но аз лично бих повторила теста с друга малко по надеждна марка или направо на кръвен той си е най-достоверен успех ви желя

# 2 277

Здравей, какво мислите, положителен ли е? Все още нямам закъснение. Днес пуснах и кръвен, но все още не е излязъл резултата

# 2 278

Здравей, какво мислите, положителен ли е? Все още нямам закъснение. Днес пуснах и кръвен, но все още не е излязъл резултата

Не

# 2 279

Не
Значи тази втора черта е изпарителна.
Благодаря за бързия отговор.

Общи условия

Активация на акаунт