Втора бледа черта на теста за бременност

• 133 372
  • 2 482
  •   1
Отговори
# 2 040
  • Телиш/Плевен
mmlyubov, този път и аз виждам втора чертичка и много се радвам! Heart

# 2 041
Здравейте, пак съм аз. 😁
Теста е направен преди час. Утре отивам директно на кръвен.
Чертата е бледа, явно съм била този месец с късна овулация...но все пак, какво мислите вие?
Благодаря на предишните момичета за коментарите. 🫶

Вижда се черта,не много наситена и на моя телефон лично - леко сивкава. Стискам палци на добър кръвен резултат! А защо ще ходите на кръвен, нещо го налага може би?

Защото вече не мога да вярвам на тестове и искам да се потвърди с кръвен. Евентуално след това да видя за удвояване на ЧХГ.
Благодаря ви. Относно чертата розова е, така съм снимала може би, но на живо е розова, появи се на 3-тата минута.

Да,да,затова уточних за моя телефон.  Стискам палци ,похвалете се после с чхг-то.Simple Smile))

# 2 042
  • София
На мен ми изглежда положителен!
Надявам се наистина да е! Похвалете се утре с хубаво ЧХГ Heart

# 2 043
Здравейте, това е тест от миналия месец, но ми е интересно. На 5.12 и 6.12 имахме полови контакти, тогава беше и овулацият, и на 15.12 имах болки все едно ще ми идва (не се опитвахме да забременявам), правих тест вечерно време и това е резултата, на живо беше по-розова чертата. Правих други тестове и кръвен - отрицателни. След 6 дни ми дойде цикъла, но се чудя дали е изпарителна черта или биохимична бременност ( нищо не знам зс биохимичните бременности, така че може и пълни глупости да питам)

# 2 044
  • София
Здравейте,по назад бях писала,дали ми се привижда втора черта.Днес пуснах кръвен,между временно направих още един тест.Лейди тест дали дават изпарителни черти?Тази започна да се появява след 5тата минута на 10та/12та мин.изглежда така!

# 2 045
Здравейте,по назад бях писала,дали ми се привижда втора черта.Днес пуснах кръвен,между временно направих още един тест.Лейди тест дали дават изпарителни черти?Тази започна да се появява след 5тата минута на 10та/12та мин.изглежда така!

Имате ли закъснение?Вижда се бледа,ама щом сте пуснали кръвен,той ще каже Simple Smile

# 2 046
Момичета, Clear choice - най-обикновена лентичка.
Дата на МЦ - 06.01., но така и не дойде.
Дали ми се привижда бледа черта?

# 2 047
  • На изток от Ада
Александра има черта

# 2 048
Мисля, че хич не е толкова бледа. Simple Smile Вижда си се идеално.

# 2 049
Момичета, след първия Клиър Чойс направих още един такъв + един Шуър.
Не мога да повярвам все още. Не са правени с първа урина, утре сутрин ще почетвъртя отново все пак.

# 2 050
  • На изток от Ада
Няма нужда от друг тест.

# 2 051
Честито и до финал! 😍❤

[b[/b]
Момичета, след първия Клиър Чойс направих още един такъв + един Шуър.
Не мога да повярвам все още. Не са правени с първа урина, утре сутрин ще почетвъртя отново все пак.

# 2 052
Здравейте! Писах и под друга тема, но смятам, че е повече към тази

На 05.12. ми дойде и вече съм с два дни закъснение, като имахме доста опити. На 23.12. ми беше овулацията (според тестовете за овулация) Имам някакви придърпвания ниско в корема и страшно болезнени гърди, но все пак може и да е ПМС. Направих тест на Песто като уж по-чувствителен, утре ще повторя със сутрешна урина с sure check, но все пак нямам търпение, от година правим опити и все безуспешни 😢 Какво е вашето мнение, дали е положителен или е изпарителна черта?
И моя тест беше такъв,сега е на 5м.

# 2 053
Здравейте, момичета.
Мисля, че вече е ясно. 😊

# 2 054
  • София
Честито и спокойна бременност до термин!

Общи условия

Активация на акаунт