Втора бледа черта на теста за бременност

• 133 349
  • 2 482
  •   1
Отговори
# 2 070
  • София
Относно Лейди тестовете. Миналия месец имах поне 4 с бледа и не чак толкова бледа втора линия, ден преди МЦ , казах си ей супер станало е ! Хоп на другия ден си ми дойде. Без болка без нищо особено. Само sure check не са ме подвеждали, както и търся от дигиталните на clear blue , чувала съм, че са много точни.

# 2 071
  • Телиш/Плевен
Това е оригинала, на дъщеря ми
Това е скрийншот на снимка и доколкото можах да видя, няма втора черта. Ако качите самата снимка, може би ще е малко по-ясна.

# 2 072
Това е оригинала, на дъщеря ми

Първо, тестът е отрицателен и се вижда дори и през филтрите. Второ, това е скрийншот как изглежда тестът С ФИЛТЪР!

Сложете нормална снимка, това отклонява вниманието от хората, които наистина не знаят и питат.

Последна редакция: чт, 09 яну 2025, 18:29 от Не се сърди, човече

# 2 073
Не е само до марката на тестовете. Някои от вас избързват с тестовете. Не бих вярвала на бледи черти, защото ние жените имаме способността да се вторачваме и вглеждаме, надявайки се да има някаква черта. Имала съм изпарителна розова черта, не е задължително да е сива.  
Повечето тестове нагоре ги виждам с изпарителни черти, някои отрицателни. Но тук вече на всяка изпарителна черта се казва, че има бременност.
 И трите пъти, в които се оказах бременна втората черта светваше до 10-15-та секунда. Въпреки, че се отчита резултат до 10-та минута в повечето случаи , ако няма черта до 2-3-та минута няма бременност. А тестовете винаги съм ги правила при закъснение от поне 4-5 дни.

# 2 074
Не е само до марката на тестовете. Някои от вас избързват с тестовете. Не бих вярвала на бледи черти, защото ние жените имаме способността да се вторачваме и вглеждаме, надявайки се да има някаква черта. Имала съм изпарителна розова черта, не е задължително да е сива.  
Повечето тестове нагоре ги виждам с изпарителни черти, някои отрицателни. И трите пъти, в които се оказах бременна втората черта светваше до 10-15-та секунда. Въпреки, че се отчита резултат до 10-та минута в повечето случаи , ако няма черта до 2-3-та минута няма бременност. А тестовете винаги съм ги правила при закъснение от поне 4-5 дни.

Нека само да спрем с обработката на снимките.

Последна редакция: чт, 09 яну 2025, 15:09 от The_Black_Hole

# 2 075
Точно тази потребителка поства постоянно нвкакви тестове. Един Бог знае на кого са...

# 2 076
Повечето тестове нагоре ги виждам с изпарителни черти, някои отрицателни. Но тук вече на всяка изпарителна черта се казва, че има бременност.
 И трите пъти, в които се оказах бременна втората черта светваше до 10-15-та секунда. Въпреки, че се отчита резултат до 10-та минута в повечето случаи , ако няма черта до 2-3-та минута няма бременност. А тестовете винаги съм ги правила при закъснение от поне 4-5 дни.

Ами моята първа черта отне целите 5 минути и беше бледа. Сега си гушкам бебето

# 2 077
GULSELI,кръвен показващ 0,1 е напълно отрицателен,независимо "розовите черти" . ЧХГ тест се повтаря ако има положителен резултат за бременност.

Това ми е ясно, имам 6 бременности и всички с засечени с обикновенни лентички. Затова разказах за историята с приятелката ми с 0,1 чхг ....и после абразио. Нека види дали тази 0 е 0....че и лабораториите правят грешки. Моите черти на леди тест бяха по бледи от нейните и винаги е имало бременност. Не искам да давам напразни надежди, но си струва да прежали 20лв.

# 2 078
Относно Лейди тестовете. Миналия месец имах поне 4 с бледа и не чак толкова бледа втора линия, ден преди МЦ , казах си ей супер станало е ! Хоп на другия ден си ми дойде. Без болка без нищо особено. Само sure check не са ме подвеждали, както и търся от дигиталните на clear blue , чувала съм, че са много точни.
И те не стават за нищо,в гърция си купих такъв със син цвят МНОГО ПОЛОЖИТЕЛЕН,на следващия ден ми дойде.
Поръчах си вече в България като се върнах от апотека дигитален в кутията бяха два ,дигиталния и пак със синята боя,идвата бяха положителни дигиталния даже показа 1-2 сед. Направих кръвен 0 .

# 2 079
Това за "дивидентите" и обработените снимки "за милото" си е грубо. Темата се казва БЛЕДА втора черта и тях обсъждаме. Не сигурна втора черта или "със сигурност не изпарителна черта ". Като се напрягате, не влизайте в темата, и без вашето мнение очевидно не съвет ще минат момичетата, влизащи тук със свито сърце.

# 2 080
  • София
Точно тази потребителка поства постоянно нвкакви тестове. Един Бог знае на кого са...

А дъщеря й би трябвало да е на 16 сега. Grin  Явно не знае, че всички публикации се виждат..

# 2 081
Момичета, малък ъпдейт от мен. Кръвният е 408, което според мен си е бременност. Надявам се да се удвои и Лейдито просто да е бил скапан.
Благодаря на отзовалите се! Hug

# 2 082
  • На изток от Ада
Бременност е.

# 2 083
GULSELI,може да се отчете като грешка ако е пуснала в един и същи ден кръвен в две различни лаборатории с два напълно несъответстващи резултата.
 Вярвайте си на пикливите тестчета,не мога да ви разубедя,че лабораторните грешки са рядкост.

Последна редакция: чт, 09 яну 2025, 16:10 от Smile_ :)

# 2 084
GULSELI,може да се отчете като грешка ако е пуснала в един и същи ден кръвен в две различни лаборатории с два напълно несъответстващи резултата.
След като си вярвате на пикливите тестчета,не мога да ви разубедя,че лабораторните грешки са рядкост.
Шест бременности....или не разбрахте...Вярвам че трябва да пусне ново чхг в друга лаборатория.

Общи условия

Активация на акаунт