Втора бледа черта на теста за бременност

• 133 172
  • 2 482
  •   1
Отговори
# 2 205
Лейди тест дават дефекти и невалидни втори черти. Пишем и тук постоянно, чета и в руски влогове също. Може би трябва да се добави в заглавието на темата.

Толкова розова и на мястото си излезнала на 1-та минута едва ли е изпарителна .. не знам как да го тълкувам .. или е била биохимична ..?

# 2 206
Потърсете назад в темата. Няколко мочичета се ядосват на фалшиво положителен тест лейди и веднага след него напълно отрицателен кръвен. Точно с тази марка е излишно да се тревожите за биохимична. Ако имаше няколко потвърдени теста от различни марки и/или кръвен, то тогава да. Тази не става.

# 2 207
Здравейте,скъпи! Имам въпрос. С мъжа ми правим опити и този месец гинеколога ми определи овулация. Като след това започнах дуфастон , пия още вит Д ,коензим q10, и elevit. На 24.01 направих 2 теста като и двата са хубаво положителни. И на 26 направих трети тест и той е хубаво положителен. А нямам никакви симптоми, освен леко наболяване на гърдите. Притеснявам се, че нямам класическите симптоми.. знам, че някои мечтаят да ги нямат, но ние които ги нямаме поне аз се страхувам
 Прегледа ми при гинеколога е на 30.01
Прилагам снимка на теста

# 2 208
  • Телиш/Плевен
Галина Т., симптомите изобщо не са задължителни и не се проявяват при всяка жена. Честито и лека бременност! Heart

# 2 209
Галина Т., симптомите изобщо не са задължителни и не се проявяват при всяка жена. Честито и лека бременност! Heart
Благодаря ❤️

# 2 210
На мен единственият ми симптом бяха газове, главоболието и спазмите като ПМС, т.е. то си е никакъв симптом, защото си ги имах и преди преди всеки цикъл.
Няма какво да се тревожиш, на мен даже ми е странно като прочета някоя да има гадене, мърдене в корема, повръщане още преди да й е закъснял цикъла.
Гаденето ми започна 2-3седмици след закъснението, гърдите и те тогава ме наболяха, а почнаха да си удвояват размера към 10г.с., т.е. месец след като разбрах, че съм бременна. Повръщането също там някъде ми почна, ежедневно кървене от носа.
И аз си мислех, че ще съм от безсимптомните, но ми се разказа играта след няколко седмици, та леко бременеене Heart

# 2 211
На мен единственият ми симптом бяха газове, главоболието и спазмите като ПМС, т.е. то си е никакъв симптом, защото си ги имах и преди преди всеки цикъл.
Няма какво да се тревожиш, на мен даже ми е странно като прочета някоя да има гадене, мърдене в корема, повръщане още преди да й е закъснял цикъла.
Гаденето ми започна 2-3седмици след закъснението, гърдите и те тогава ме наболяха, а почнаха да си удвояват размера към 10г.с., т.е. месец след като разбрах, че съм бременна. Повръщането също там някъде ми почна, ежедневно кървене от носа.
И аз си мислех, че ще съм от безсимптомните, но ми се разказа играта след няколко седмици, та леко бременеене Heart
Благодаря много! На мен също ми е странно това, че не усещам нищо 😀 просто като знам как са другите, а на мен нищо ми няма ,даже се чудя дали тия тестове са вярни. 2 един след друг направих и третия след 2 дни  и са положителни. И съм много странно щастлива 😃🤗❤️

# 2 212
Много бързаш. Спектъра от симптоми по-често се разгръща около 6-8седмица. Някои момичета имат и от по-рано, но по-често се касае за внушения от силното ни желание да сме бременни. Баш симптомите обикновено се появяват на около 2 седмици закъснение.

# 2 213
Не искам и аз да те плаша, но при първата ми бременност симптомите започнаха отведнъж като вълна някъде към 7 г.с. Разбира се, в редки случаи има жени, които първите месеци нямат никакви неразположения, но все пак си бъди готова за неприятните симптоми Grinning .

П.С. Преди няколко дни писах тук за много бледа появила се черта 1 час след направата на теста, тогава бях 2,3 дни преди датата на цикъла ми. След това на самата дата и на следващия ден направих още два теста, които отчетоха отново втора бледа чертичка, но вече си се появиха на 4,5 минутка. Днес пуснах кръвен тест(3 ден дакъснение), стискайте палци за резултата до края на деня Blush . Притеснено ми е, защото предишната ми (2ра бременност) беше извънматочна и исках, ако има нещо неприятно, да реагирам на време.

# 2 214
Радвайте се, че не ви се гади, при мен гаденето започна преди закъснението и мина чак с раждането. А има жени, на които цяла бременност нищо им няма. Някои пък от гадене се дехидратират и трябва да са на системи.

Макар че аз напълно разбирам паниката на бременните, ако няколко часа беше спряло да ми се гади, се панирах и аз. Викам си, като се роди бебето, няма да се тревожа вече. Да, ама тогава почват друг вид тревоги. Та така

# 2 215
Пети ден закъснение. Отрицателен или положителен според вас?

Последна редакция: пн, 27 яну 2025, 15:09 от eur

# 2 216
На мен не ми беше странно,нямах симптоми и не ме притесняваше.
Повръщала съм няколко пъти за цялата бременност.

# 2 217
Пети ден закъснение. Отрицателен или положителен според вас?

Отрицателен.

# 2 218
Здравейте!Много  съм объркана ...това прилича ли ви на изпарителна линия.
...... ....понеже се появи точно на 15-16 -тата минута .....5 ден от закъснението,теста не е правен със сутрешна урина  ,а днес наобяд....

Последна редакция: пн, 27 яну 2025, 15:38 от Nikita8787

# 2 219
Nikita8787, какво пише производителят за време за отчитане? Обикновено е на 5та минута,максимум 10та. Ако са минали и тогава е излязъл резултат, не бих разчитала на достоверността му.

Общи условия

Активация на акаунт