Втора бледа черта на теста за бременност

• 133 142
  • 2 482
  •   1
Отговори
# 2 235
Около 28-29 дни, но аз знам точно кога ми беше О- 10-11 януяри защото я усетих и правихме опити тогава.

Здравейте, за съжаление кръвните ми стойности не са много обнадеждаващи. Показа ми 60 единици, супер малко за 31 ден от началото на цикъла ми. Чух се с моята докторка, каза ми да повторя теста след 2,3 дни. Но вече се отчаях, така или иначе.... Disappointed
Колко дни ви е Ц?
Скъпа, Memento_mori.. не искам да те разочаровам,дано да греша. Но аз в продължение на 10 месеца (докато правим опити за бебе) си "усещах" овулацията. Но уви, не е било така изобщо. Ние правим опити при усещането ми, а овулацията ми е 2 дни след това. И аз имам нередовен цикъл.. този месец овулацията ми я определш доктора . Ако искаш и вие може да се консултирате със специалист

# 2 236
Галина Т. ,възможно е, ще го имам предвид за следващия път. Simple Smile

# 2 237
Най-добре е да се следи О при АГ.
Месец, два, ходете на фоликулометрия, там става ясно най-добре.

# 2 238
Галина Т. ,възможно е, ще го имам предвид за следващия път. Simple Smile
Това е от месеца, в който АГ ми определи О (прикачвам снимка). Прегледа ми е на 30.01 надявам се всичко да е наред ❤️

# 2 239
Галина Т., много се радвам,  всичко ще бъде наред. Hug
Първата ми бременност мина буквално като по учебник, нямах никакви проблеми, втората, която се оказа ИМБ и минах през различни етапи, разбрах какво значи страх и притеснение. Но жените сме толкова смели в дадени моменти, че няма такива същества като нас. Надявам се всичко да става за добро. Blush

# 2 240
Здравейте виждате ли втора черта и отрицателен ли е според вас ?

# 2 241
Виждам, да, на коя минута се появи🤍

# 2 242
След 5 мин го гледах
Много е бледа и си мислех че си въобразявам
Правен е на 1 ден от закъснението долния
А горния в деня на м

# 2 243
Вижда се бледа черта на единия,но на другия е прекъсната. Тествайте след ден-два пак,би трябвало да покаже с по-голяма яснота.

# 2 244
За първи път правя тест на easy check писаталка и не зная дали са надежджни. Тестът го правих в 22 ч вечерта, ясно е че утре сутринта ще повторя. Но на мен тука чертата си ми розовее на живо и я видях на 2-3 мин.

Въпросът ми е по-скоро надеждна ли конкретно тази марка и дава ли такива черти както престо и лейди?

# 2 245
Alina22, вижда ми се хубава черта. Марката не съм я чувала, обаче ти стискам палци!

# 2 246
  • На изток от Ада
Алина полож. е .

# 2 247

Виждате ли сянка тук? От няколко месеца правя тестове и за първи път ми се струва, че е различно от чисто бяло. Може би така изглежда изпарителната? Някъде 11 ден след овулация съм, тестът е правен с първа урина, води се с чувствителност 10 (беше подарък към Clear choice за овулация). Иначе снимките са правени 8-9 Мин след направата на теста.  Обработила съм ги, защото ми се струва, че въобще не мога да уловя чертата с телефона, а на живо я виждам.

# 2 248
Виждате ли сянка тук? От няколко месеца правя тестове и за първи път ми се струва, че е различно от чисто бяло. Може би така изглежда изпарителната? Някъде 11 ден след овулация съм, тестът е правен с първа урина, води се с чувствителност 10 (беше подарък към Clear choice за овулация). Иначе снимките са правени 8-9 Мин след направата на теста.  Обработила съм ги, защото ми се струва, че въобще не мога да уловя чертата с телефона, а на живо я виждам.

Ако можеш направи един кръвен, за пикливи според мен е рано. Стискам палци.

Съвет - не обработвай снимките, така се подчертават изпарителните черти.

# 2 249

Точно с този тест видях ясна черта след 1 ден закъснение с не сутрешна урина, изчакай още няколко дни и направи още един такъв. Според моя опит са достоверни! Късмет! 🤞

Общи условия

Активация на акаунт