Изневяра

• 15 089
  • 190
  •   1
Отговори
# 45
Замириса на букет от тропически (венерически) болести 😆

Много сте наплашени тука с тия болести? Лош личен опит?
--------------------
Учените установиха, че доброто настроение се предава по полов път!

# 46
Абе да гасят лампите и кой когото хване. Само някой да не изреве, че тука няма ред Simple Smile
Мани, мани, в калабалъка ще пропуснат някой Joy

# 47
Според анкетата е по-важно как, отколкото кога. Съгласна съм.

# 48
Каква е тази анкета? То вярно не се наспах ама чак пък толкоз...

# 49
Мъжът ми започна да спи с всяка докато бях в чужбина. Да историята е объркана, но просто исках съвети от всички вас.
Авторке, искам да ти дам съвет. Но трябва да ми помогнеш, като обясниш какво питаш. Какви са тия "защо, кога и как"? Защо какво?
Ти си изневерила, заминала си и оценяваш това като грешка, мъжът ти е разбрал и е изорал де що нива е видял.
Какво питаш сега? Като няма ясен въпрос, не може да има ясен отговор.
Разбираш ли?

# 50
Тя е писала в първия пост за какво иска съвет: "Та искам съвет от вас как да поправя всичко, как да погледна всички тези хора в очите и какво да им кажа."

# 51
  • София
Play stupid games - win stupid prizes. Сама си си закопала отношенията, не знам защо се мъчите, според мен те е прибрал, за да те потормози и да си "платиш" за каквото си направила. Път назад няма и не виждам и път напред как ще се намери той едва ли вече може да ти има доверие след такова нещо, аз не виждам какво ще спасяваш умрели отношения, според мен всеки по пътя и така другото е агония и за двамата.

# 52
Кажи им истината. Че никой няма право да съди и осъжда друг, че каквото е трябвало да става-станало е. Въртележките с мъжа ти не са тяхна работа. Те са странични свидетели обаче и имат мнение. А то е, че ти си обратното на техните представи за,, порядъчност,,. Нарушила си социалния кодекс... И??? А кой е застрахован от това? Формирования на всеобщи мнения какво, как трябва, кога трябва... И излезе ли се от клишето, страничните хора получават когнитивен дисонанс. Но!! Това е техен проблем. Явно са силни, в това да упражняват хейт и неодобрение. Но срещу кой... Та ти ли си най-голямата престъпница.. Мъж, жена, спали с други мъже, жени... Нека концентрират внимание и усилия в това да неодобряват и порицават други по-сериозни неще, които имат разрушителен ефект. Не им се оправдавай и разкайвай. Няма за какво. Това си ти и твоя живот. Естествено, нищо няма да е по старому. А трябва ли? Не влизаш в отбора, щом не се вливаш в редиците им, изграден от норми и порядки. Кажи им, че каквото ти се е случило, е на тебе-не на тях. Свободна си в изборите си, както и те.

# 53
  • София
Ако историята е истинска - каквото повикало, такова се обадило. Няма какво да се косиш или бесиш, хващай си оная работа под мишница и си тръгвай да не се унижаваш повече във връзка, която сама си разбила, а отсрещния човек никога няма да ти прости, дори известно време още да остане с теб. Ще го направи, за да си го върне подобаващо и да те изрита когато според него напълно сте квит. Деструктивни и тегави моменти ви чакат. Дано нямате общи деца да ви търпят простотиите.

Последна редакция: сб, 23 сеп 2023, 23:01 от ЛейдиРоуз

# 54
Много се радвам, че имаме общество. Малко, голяма, семейно, по населено място - това е общество.
И да, колкото и да се правим на модерни, правенето на секс извън семейството е ненормално, неморално и гнусно.
И да, хората имат право да ви кажат какво мислят за вас като човек, като жена и като съпруга.
И го правят. Нищо, че сме много модерни.
Не можете никога да погледните хората, които са нормални в очите. Но все пак когато човек реши да изневерява - така или иначе очи няма.

# 55
Като се абстрахираме от анкетата, за мен в този случай няма оправия.
Няма как да върнеш уважението на близките , нито на мъжа си.
Аз бих се разделила с него, пила една студена вода и следващия път ще мисля какво следва след хубавия секс на чуждо.

# 56
  • София
Поредната тема, в която чета как някаква изневерила на някого си. Ужас....

# 57
Това си искала,това си направила...Сега защо се оплакваш..?Това е бил изборът ти...да изневериш,лично ти си го искала.Като за начало си приеми грешката.След това се раздели с мъжът ти,защото нещата няма да вървят на добре.Простил,ама на думи...100%,Сега ще работи здраво да те унижава и да ти натяква какво си направила..Според мен не си го причинявай..Виновна си в случая,но с времето ще го преодолееш.Ако,започнеш да правиш мили очички на всички,да се вайкаш и извиняваш, рискуваш да бъдеш подметка,бърсалка и т.н.Така е трябвало да стане..Аз не знам въобще ти как си имала очи да се върнеш? А,питаш как да ги погледнеш?? Да не се беше върнала,нямаше да се чудиш как да ги гледаш в очите.Сега ще имаш хиляда съдници.Не само мъжът ти,ами цялата рода,комшии,близки.Ще те стъпчат като мравка просто..

# 58
  • Plovdiv
Мнгого морални приятели имаш, едни истински приятели биха застани зад теб дори да си убила и мъжа и грешката, и стринката. Я се стегни малко и си намери подходяща среда и нови хора. И нов мъж също ще е хубаво да има

# 59
Те може да са ти приятели и пак да ти кажат, когато тъпчеш по грешната пътека. Не е нужно да се лъжем в очите само щото сме приятели

Общи условия

Активация на акаунт