Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 88

• 68 514
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
  • БГ
Здравейте,
някой ползвал ли е този пилинг за скалп?
https://shop.lillydrogerie.bg/farmona-radical-trihologichen-pili … osata-75ml-533416

# 61
Точно този пилинг за скалп ме съм ползвала, но от друг не видях никакъв ефект, а беше био-еко и съвсем не беше евтин.

# 62
  • София

И мен ме интересува този продукт след като е за растеж на косата.

# 63
  • София
Здравейте трайни ли са моливите за устни от серията NL Beauty, има намаления на сайта им, а и в Дъглас и обмислям да си взема молив и червило гилза.
Приемам и предложения за други марки моливи, важното е да са устойчиви Simple Smile

# 64
На мен мо е траен молива на NL. Мекичък е и е много хубав цвят, аз много ги харесвам. Моя е цвят 02.

# 65
Цвят 01 е много приятен нюд, мек е и стои страхотно с различни червила /глосове.
За трайност ако не се храните и не пиете през деня е ок, но иначе се изтрива на места.

Личното ми мнение е , че тези пари за този молив не си струват.
Моливите на Golden Rose за 4лв постигат същият ефект.

# 66
Момичета ,някоя ползвала ли е тези ратанови пръчици?
Питам конкретно за самата марка ,не за мирисът.
Миришат ли ,дълготрайни ли са?
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/airwick-ratanovi-prachitsi-lyatn … 949031304303.html

# 67
Да, купувала съм миналата година от коледните серии, ябълков сладкиш или нещо подобно. Не са много наситени, ароматът траеше почти докато се изпари цялата течност.

# 68
  • Пловдив
Ползвам ги, много силно се усеща аромата. Аз дори премахвам няколко пръчици, защото чак в другата стая се усеща, а те са в коридора, защото ме е страх, че толкова силна миризма няма да е приятна на котката.

# 69
Силата на аромата май зависи точно колко пръчици ще сложиш.
Аз тези не съм ги пробвала.
Купувах от тези на Ареон. Vanilla black много хубаво миришат.

# 70
  • При децата ми
Мейкъп имат много добро намаление в Jowae, ако някой се интересува.

П.П. Оф, сериозно ли написах тази глупост Astonished Обратното! Jowae имат намаление в мейкъп Joy

Влязох в сайта, но не виждам намаление.

# 71
  • София
Вече нямат намаление.

# 72
Здравейте! За първи път се включвам в темата. Прочетох някои страници назад и в старите теми. Видях, че има недоволни от декоративната козметика на alverde, а аз съм много доволна от нея. Моята кожа е суха и чувствителна и ми харесва колко леко и натурално стоят червилата и сенките. От пудрите също съм доволна.
Поръчах си от балсамите за устни на kiflab. Шоколадов(ужасно е на вкус😟) и цитрусов(горе-долу става). Опаковките им са много сладурести, но балсамчетата май ще ползвам за сухи ръце през зимата...
Останах много доволна от едно олио за тяло на Flora is с ванилия..лек аромат, но се усеща с часове. Както и от шипковото олио на Ikarov, смятам есента и зимата да наблегна на него.
Доволна съм и от оризовия крем на Yasumi, попива бързо, много е лек и е чудесен за дневен крем поне за мен.

# 73
  • Deutschland
Сенките на Алверде, които съм виждала аз са основно сини, кафяви и зелени. Все цветове, които не нося.
Измиващият им гел е добър. В прозрачна опаковка, аква се води.
Днес рано сутринта пробвах маската в пакетче с череша на Балеа. Ами не, не и не. Рядка консистенция, половината се разля, нито придава свежест на лицето, нито каквото и да било. И аромат на череша на усетих.

# 74
  • София
Дами, продуктите с центела  на SKIN1004 само в Лили ли ги има или и в ДМ могат да се намерят?

Общи условия

Активация на акаунт