Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 88

• 67 172
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Показания вазелин от ДМ го имам и аз, пробвах го за какво ли не, но хидратиращи свойства няма върху моята кожа. Може да предпази предполагам сега в студеното устните от студа, но на вече напукани и дехидратирани устни не вярвам много да помогне, поне на моите не помага.
Едно време имаше един меден вазелин, в бяла кутийка, той беше вълшебен, но това няма общо с него.
На мен много ми помага Nuxe в бурканче, но класическия, този с розата на съм го пробвала. Нанасям дебел слои преди лягане. Меда също действа добре, ако е истински.

# 661
Гледах в Инста едно клипче, на което в съд с гореща вода пускат опаковка Вазелин докато се разтопи. След това добавят няколко впръсквания с любим парфюм, разбъркват и слагат в хладилник да се охлади. След това се мажат по вътрешната страна на китките и ароматът се запазва дълготраен, поради мазната основа. За устни не е подходящо, разбира се, просто се сетих за това и ще пробвам тези дни.

# 662
Аз съм чувала да се маже вазелин преди да се пръснеш с парфюм за удължаване на трайността.

Последна редакция: нд, 19 ное 2023, 21:37 от B𝕒н𝕦л𝕦я*

# 663
Меден вазелин има по аптеките, просто е невзрачен и по-добре направо питайте вместо да търсите.
Ако е въпросът за маска за справяне с вече много сухи или направо напукани устни - мед, чист. Мажеш директно и гледаш да не го оближеш поне половин час. Стават мекички за нула време.

# 664
Аз наскоро открих този и много ми харесва.
Бързо се справя със сухите устни.

# 665
Чак никой друг … не е точно така. https://www.notino.bg/vaseline/original-vazelin/p-480087/

Това нещо , за 4 лв. прави бебешки устни точно за една нощ. Нанасям преди лягане и на сутринта са меки , пухкави, просто перфектни. Силно се съмнявам маската за 35 - 40 лв. да има по-добър резултат и да оправдае цената.

+1 за вазелина! Нищо друго не слагам на устните си, прави ги уникално меки. Аз и през деня го използвам и е много по-дълготраен върху устните от всеки друг балсам, стои с часове.

# 666
# 667
Можете ли да ми препоръчате клещи за изрязване на кожичките? Имам едни от Aliexpress 3-та година, но вече не режат, а сега точно не мога да поръчам пак оттам.

# 668
В Джъмбо има не скъпи и добре режещи клещи за кожички.

# 669
Алверде са пуснали много интересен продукт за коса, за съжаление го няма още в България:
https://www.dm.de/alverde-naturkosmetik-haarserum-nutri-care-p4066447331370.html

# 670
Можете ли да ми препоръчате клещи за изрязване на кожичките? Имам едни от Aliexpress 3-та година, но вече не режат, а сега точно не мога да поръчам пак оттам.

На Софармаси.

# 671
  • Варна
Днес от ДМ.
Махнах гел лака и възобнових ползването на стандартен лак. В Лили нямаше такъв лакочистител с гъба и взех този. Стандартно си ползвам зеления на Лили с маслата.
Спрея ми е ента опаковка. Само това ползвам и не оставя жълти следи по белите тениски.
Коректор си взех някакъв, ползван на мейбълин с гъбичката, но се скъса и реших да пробвам друг продукт.
И молив за вежди ползвах стандартен на катрис, сега ще пробвам автоматичния.

Решила съм да се гримирам взех си четки. Има ли тема за гримиране да ме насочите?

# 672
Има тема за гримиране. Момичетата са много полезни там
https://m.bg-mamma.com/?topic=1565560.msg47242201#new

# 673
От този автоматичния молив на Catrice сигурно съм изхарчила 5.. много ми харесва, но бързо свършва.

# 674
  • Варна
От този автоматичния молив на Catrice сигурно съм изхарчила 5.. много ми харесва, но бързо свършва.
Даа, отворих го снощи и като видях тънкия и къс писец се почувствах прецакана. Днес го ползвах, даже успях да счупя от писеца. Определено повече няма да го купя, не рентабилен ми е.

Общи условия

Активация на акаунт