Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 88

• 67 169
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Тази четка дали е хубава?

# 676
  • Бургас
Мнение за този шампоан 🤔Някой да го е използвал?

# 677
  • Washington,USA
Мнение за този шампоан 🤔Някой да го е използвал?

[/quote

Аз! Вътре е много интересен - черен. Не знам аз съм с мазна кожа и коса и може би чувствителен скалп. Първите три измивания ми беше ок, после сякаш ми дразнеше, но кожата ми е особен тип.

# 678
  • БГ
Здравейте, олиата за устни на есенс хубави ли са? Хидратират ли наистина?

# 679
Хубави са, но не знам хидратира ли, не слагам ежедневно.

# 680
За балсам за устни ще кажа, че изненадващо дори за мен самата харесвам много на Николета Лозанова с кокос. Чак не ми се вярваше, но се справя с “пръхкави” и болезнени устни. Имам отвратителния навик да си гриза устните. 😃

За молива на Катрис, аз не го харесах. Не можах да си нарисувам едната вежда без да го счупя три пъти и пак не бяха добре изрисувани, все едно самия молив не пише добре. Може би аз съм си дефектна, тъй като ползвам помади по принцип.

# 681
Здравейте, хвърлила съм око на новият фдт на Мейбълин ( супер стей тинт), някой пробвал ли го е?

# 682
Аз вече го използвам няколко месеца, лек е, но все пак успява да покрие някое друго несъвършенство. Не мога да кажа нищо лошо, освен може би липсата на цветове.

# 683
Като повдихнахте въпроса за изпръхналите устни се сетих, че дерматоложка ми беше казвала, че отношение към сухи устни имат някои витамини - витамин Д, желязо и б12 мисля.
Аз си ги изследвах моите и бяха в норма, така че продължавам да влагам в балсами за устни😂

# 684
Аз съм доволна от този балсам за устни на Neutrogena.
Безцветен, омекотява доста добре.

Търся мнение за този шампоан с Кератин на Treseeme, ако някой го е ползвал да сподели мнение 🤗

# 685
Момичета, и при мен го има проблемът с постоянно сухи белещи се устни. И зиме и лете положението е много зле. Витамини B12, D и желязо са били винаги ниски при мен, но дори и когато попълвам дефицита, пак си остават сухи устните. Показаният балсам на Neutrogena е много хубав, ползвам го от години. Въпреки това усещам, че не ми е достатъчен, затова постоянно купувам нещо ново, но по-добър вариант не съм открила. Последно взех крем на Avene и стик на Eucerin - еми голямо разочарование бяха. В нас съм натрупала какви ли не стикове и мазила, които не ползвам и се чудя какво приложение да им намеря. Единствено вазелин и ланолин не съм мазала, но и това предстои Grinning
Допълвам се - виждам, че сте коментирали нощната маска на Laneige. Бях се засилила да поръчам мини версия от OLX, тъй като там е пълно с обяви, но после случайно я открих в Aliexpress. Мисля, че тези маски, които се продават в OLX са купени точно от али-то, а те са пълни ментета. Така че, внимавайте ако поръчвате маската онлайн.

# 686
Здравейте, олиата за устни на есенс хубави ли са? Хидратират ли наистина?
Хидратират много добре.

# 687
Харесвам шампоана с кератин на тресаме ползвам и маската една идея по добре ми се изправя косата след това ..

# 688
Да споделя и аз за сухи устни - при мен се подобри малко положението и когато започнах да ги ексфолирам редовно. След баня, когато са меки махам изсъхналата кожа и след това веднага слагам балсам.
За мен вазелинът нищо няма да направи, твърде мазен и няма да хидратира добре.

# 689
  • Стара Загора
За сухи устни е много добро жълтото балсамче на Alverde с невен. Напомням за него, ако все още не е споменавано в темата. ( предни зимни теми беше едно от най-хвалените.

Общи условия

Активация на акаунт