Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета. Отново е есен. (Тема 31)

• 204 403
  • 2 261
  •   1
Отговори
# 2 175
  • Бургас/Пз
За крака и дупе по-добър уред от велоергометъра няма (изключваме специализираните тежести за културисти). Конкретно за прасец - под какъв ъгъл се натиска педала (вие ще си го усетите сами).
Най хубавите упражнения за крака и дупе са именно тези с тежестите. И не, тежестите не са само за културисти, но това е друга тема и тя не е предмет на тази, в която сме.

# 2 176
Харпа,
А ако човек включва много пети при тичане, това какво означава? Че има твърде дълго ахилесово сухожилие или ?

# 2 177
А, тежестите са си съвсем на място в тази тема, щото остеопорозата на мори, а мъчи и то баш такива девойки бивши като нас...

А най-добрата машина, ще ме прощавате, не е велоергометърът...

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 20 ное 2023, 21:52 от Agent Provocateur

# 2 178
Ох, право в сърцето ме целиш всеки път, Агент ❤

# 2 179
  • София
Харпа,
А ако човек включва много пети при тичане, това какво означава? Че има твърде дълго ахилесово сухожилие или ?

Не, няма връзка и не знам дали има дълги сухожилия въобще. Бягането на пети вреди и трябва до се коригира - натоварва се кръст и гръбначен стълб.

# 2 180
Велоергометърът е най-добрата закачалка Simple Smile

С 2 ръце подкрепям всички мнения за тежестите и едва тази пролет осъзнах, че всичките години във фитнеса за мен са били полезни за изграждане на двигателна култура и прилична форма, но в други отношения са пропиляно време. Откакто минах изцяло на свободни тежести, си заздравих кръста и коленете, а контузената ми лява длан заякна и вече не се разтваря при по-голямо физическо усилие.
Освен това резултатите са очевадни и обещавам вече да не споменавам за двете нови малки мускулчета, но пусто, така да им се радвам Simple Smile

# 2 181
Като човек спортен тип, тренирал активно лека атлетика, волейбол и минал през всякакви фитнес уреди в зала (вкл. бременна до 8ми месец по спец.програма с треньор) указах велоергонометъра за най-добър и най-приятен уред конкретно за крака и дупе.
Това е тялото ми

Сега съм с +5kg и малко повече коремче, но приблизително като shape е това.
На теория и на практика с профи инструктор има много възможности, но велото е супер моделиращ уред за тези части на тялото (които са ми слабост и винаги съм поддържала) и лесно приложим както вкъщи, така и на открито.

# 2 182
Добро утро, момичета и честит празник на християнското семейство! Бъдете здрави вие и вашите близки!
Аз се събудих в пет. И цветната рокля от предните страници ме чакаше с 85% намаление. Възползвах се, 33 евро е къде по-добра цена от 100+. И да не е това, което очаквам, за тези пари няма да се занимавам с връщане.
Сега пия кафе и чакам да кажат отвориха ли пътя до Бургас. Ще ида да видя татко още веднъж. И утре дано най-сетне си ида у дома. Липсва ми всичко там.

# 2 183
Магни, не си сама аз в 6 се събудих! И повече не мигнах.
Роклята е точно за теб ! Heart Представям си те!
Честит празник на семейството мили момичета! Нека в нашиге има много споделеност, уют и топлина! Joy
Навън се е усмихнало едно слънце...ходих за зокуски и слазох до морето!

# 2 184
  • Бургас
Магни, още вчера беше отворен.  Сина ми се прибра от Варна без проблем.

# 2 185
Магни, още вчера беше отворен.  Сина ми се прибра от Варна без проблем.
Тъкмо и аз това чета! Имаше някакъв проблем до Обзор. Но си е друго да зная, че някой е пътувал без проблеми. Благодаря ти! Heart
Мими, много са шантави цветовете на Desigual, да видим реално как ще е рокличката. Че на снимки всички са уау. Сега ровя за черни ботуши с тънък ток. Някак си я виждам с такива за коледен обяд.

# 2 186
  • Бургас
Моите крака нараснаха на обем много, когато ходех на степаеробика, вкл. и прасеца.

За херпес, първото, което слагам, когато го го усетя е клеева тиктура.На мен преди няколко години, за първи път в живота ми изби под носа и сега се мести надолу нагоре по тази линия.Препоръчван ми е и л-лизин.На мен често преди МЦ ми пада имунитета.

Ако някъде няма достъп до мазила има един трик с клечки от кибрит, взима се изгорялата течност от клечката и се маже.Също е ефикасно при избиващ херпес.Щипе.

# 2 187
  • Бургас/Пз
Честит празник на всички. Прекрасни сте!

# 2 188
Честит ден на християнското семейство, желая топлина в дома ви!
Днес съм по задачи, не снимах аутфита, защото бързах, но мога да си покажа новия маникюр:

# 2 189
Честит празник на семейството!
Здраве, любов и хармония да има!

Започвам лека полека да показвам новите покупки - воала обувки но.4, овърсайз сникърси които се оказаха много актуални при италианките, направо се влюбих и съм много щастлива, че си ги взех.

Последна редакция: вт, 21 ное 2023, 17:33 от Maroonka

Общи условия

Активация на акаунт