Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета. Отново е есен. (Тема 31)

• 204 440
  • 2 261
  •   1
Отговори
# 2 160
Pepsi, мн хубава! На мен левият прасец ми е по-голям, от народните танци стана, явно там набивам повече.

# 2 161
Вземам с удоволствие mimi.7299 , ДХ3 Simple Smile. При мен това е зона, която много трудно се оформя и много бързо изчезва...

# 2 162
pepsi, ако правиш упражнения за прасец, бъди внимателна. Рядко правя и почти винаги успявам да разтегна сухожилие.

# 2 163
Честито лично Рождество,Nade! Господ да е с теб и да те напътства да виждаш смисъл във всичко случващо ти се! Дерзай, живота е дар 🤗🥰❤️

Ani_d ,macadamia прекрасни сте както винаги.
От скоро ви следя ,но на всички ви се възхищавам и радвам.
Моят аутфит днес

# 2 164
За големи херпеси*  може да си вземете ацикловир, но хапчета. Още при първия сърбеж, пийвате едно хапче, и го пресичате. Но пак е симптоматично, разбира се.

* на познат му излизаха някакви чудовищни: един херпес - половин устна.

# 2 165
Аз днес записах час при дерматолог, утре отивам. С колежка си говорих, че е имала такова нещо по устните и лекар й е дал да маже нещо, но нито дума за дефицити, вода и т.н. Ще видим утре, ще споделя препоръките. Само да не е някой кортикостероид за мазане...🙁 На ММ му излизат херпеси често от напрежение, стрес и днес се разговорхме- бях забравила, че маже с алое- къса от растението и маже със сока. Днес ще опитам и аз, поне няма да навреди. Иначе ацикловир мажеше, после пиеше хапчетата, но разбрахме, че не е съвсем безобидно и вече не ползва. Аз опитах какви ли не балсамчета, мазила, кокосово масло...нищо не помогна.
Много готини снимки видях, на рожденичката желая много здраве, вдъхновение и сбъднати мечти.
Макадамия, разсмя ме и ме респектира как изглежда багажника ти. 👏 Аз ще се засрамя 🙈
Еланор, палтето ми е много симпатично, бих си го носила с кеф.

Последна редакция: пн, 20 ное 2023, 18:38 от UnaDesconocida

# 2 166
  • София
Pep_si, за прасец на стълби повдигания на един крак със спускане на петата надолу. Придържаш се с ръце, за да пазиш баланс.

Йога има също доста асани в йога, които им влияят благотворно.

Аз и детето сме с къси ахилесови сухожилия и трябва да ги огъвкавяваме пустите прасци. На мен не ми пречат, но при него с растежа на мускулите може да са проблем.

# 2 167
Това го правя Harpalike, но не ми е достатъчно. Вчера обиколих повечето от уредите във фитнеса, обаче картинка за прасец така и не видях... Ще търся пак.

# 2 168
Pepsi, прасци се правят най-добре в планината - а нагоре, а надолу. А във фитнес зала освен това, която Харпи ти е казала можеш да ползваш висок наклон на пътеката или степера, или гребния, или кростренажора, но гледай да е от тези с вариативна рампа, защото не при всички ъгли на наклон се задейства добре прасеца.

PS Аз лично не съм фен на изолирано активиране на прасеца при жени, които няма да излизат на фитнес сцена, но това го казвам от позицията на някой, който никога не се е оплаквал от недоразвити прасци. Годините ходене на ток, кънки, колела, етц. си казват думата!

Последна редакция: пн, 20 ное 2023, 21:54 от Agent Provocateur

# 2 169
А, това е много добро. Повечето ги изпълнявам на всяка загрявка за кратко, без ходенето на пръсти, поради невъзможност, но трябва да наблегна и допълнително. В планината ходя 1-2 пъти месечно не много тежки маршрути до 15 км. При мен има видима атрофия на мускула. Пътеки със смяна на наклона има във фитнеса. Ще пробвам следващия път.

Последна редакция: пн, 20 ное 2023, 21:14 от pep_si

# 2 170
Pep_si, за прасец на стълби повдигания на един крак със спускане на петата надолу. Придържаш се с ръце, за да пазиш баланс.
Веднага си се представих търкаляща по стълбите.

# 2 171
Държиш се здраво и няма проблем, тъкмо и за ръце работиш донякъде Simple Smile.

# 2 172
Държиш се здраво и няма проблем, тъкмо и за ръце работиш донякъде Simple Smile.
или взимаш 1 дъмбел, да кажем в дясната ръка, и се наддигаш на пръсти на десния крак. После с левия, после с двете крачета и с 2 дъмбела в ръцете. Правя го изключително рядко, понеже не искам целенасочено да развивам прасец, а по-скоро за разнообразие. Моите са доста очертани покрай обичайната ми физическа активност, но в никакъв случай не искам да стават обемни.

# 2 173
  • София
Става и на шведска стена или навита постелка за йога, може и да не са стълби 🙃. 

За ахилеси докторът препоръча тичане (но тук мълча, че съм пристрастна).
Сериозно - моите сухожилия са къси и тичам изцяло на пръсти. Като говоря тичам, разбирайте обемно, по 70-100 км седмично. Но ахилесовите сухожилия не са ми правили проблем. Може би, защото тичам и по стръмно (изкачвания), а може би просто, защото си тичам.

# 2 174
За крака и дупе по-добър уред от велоергометъра няма (изключваме специализираните тежести за културисти). Конкретно за прасец - под какъв ъгъл се натиска педала (вие ще си го усетите сами).

Общи условия

Активация на акаунт