Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета. Отново е есен. (Тема 31)

• 204 659
  • 2 261
  •   1
Отговори
# 480
Елислава, не е късно да станеш учител.
Съжалявам за загубите ви, също така разбирам мъжа ти.С бебе на 2 и аз не мислех за повече
деца.Много ми се искаше момиче, но не ми се рискуваше с трето момче 😂. Мисля, че с две деца съм ок.

# 481
  • Sofia
Елислава, браво за куража да опитваш пак след толкова травматични събития! Силна жена си.
При нас е обратното , мъжа ми искаше още едно дете (загубихме едно), но аз предпочитам да си останем с тримата синове , а момиченце ... някога внучка.

# 482
Тъкмо щях да кажа ей този път за грима не пусна рускиня или украинка и хоп. Сигурно съм предубедена, но рускиня за мода и грим да ми говори….🙈
Виж французойки и италианки с двете уши слушам и двете очи гледам. 😂😂 На тях им е в кръвта усета за красивото.
Италиански и френски не мога да слушам на бекграунд без субтитри, за разлика от руски/английски/частично испански. Но да, предубедена си Grinning Или както казва Петербугската ми приятелка "абе защо ни отъждествяват с разни провинциалистки само защото говорим един език, това е обидно!" Wink Но аз като цяло избягвам да генерализирам по националност, въпреки, че обичам италианките и не харесвам особено французойките (извън Париж)
PS Била ли си някога в Москва/Петербург/Киев/Одеса?

Роки, опитай топло кафяво, не студени оттенъци! Ще се изненадаш!

След децата никога не е същото, абсолютно съгласна! Макар, че докато бяха малки и контролирах всичко ми беше по-лесно - летях презокеански сама с тях без да се замислям, сега този пубертет ме побърква (DX3 Hug). Или както каза дребният като влезе сестра му в тази възраст: "Мамо, можеш ли да си представиш колко ще ти е гадно след няколко години когато и двамата ще се държим така!?!"

С първородната работих до след термин, докато едновременно правех втората си магистратура. И на 6-ия ден след секциото отидох на лекции... мда, тази история все още я разказвам като виц (професорът ме изрита от курса, защото имах наглостта да му кажа, че с новородено не мога да гарантирам, че ще отсъствам макс. 2/семестър).
С второто лежах. Бях изчела целия форум.

Последна редакция: чт, 12 окт 2023, 16:52 от Agent Provocateur

# 483
Относно рускините и грима, защо не. Доста добри попадения имат , поне това което съм видяла в тубата. А и друго, те са едни от най-поддържаните жени по отношение на визия.Аз рускиня в реалния живот неглиже, не съм виждала.

# 484
Агент, не съм била, но имам познати и украинки и рускини. Прави ми впечатление, че са като  нас “балкански синдром”.
Прекаляват с естетичните корекции много, а от там идва и начина на обличане. Разпознавам ги без да са си отворили устата. 😊 Със сигурност има и стилни жени не отричам, но аз си предпочитам французойките и италианките.
Не е  мое мнение, че усета им за красиво е в кръвта.

Последна редакция: чт, 12 окт 2023, 19:42 от cloè

# 485
  • София
Елислава, "Господ си знае работата" и "Малки деца - малки ядове, големи деца - големи ядове" цитирам възрастните хора. Радвай се на това, което имаш в момента, отдай им се  и никаква депресия Two Hearts А-ма-ха

Копче, важно е сега да се следиш на всеки 6 месеца. Ти явно си направила криза на Хипер-а. Всичко ще се оправи Two Hearts Аз така 2019 направих криза от нищото в Гърция. Веднага в БГ взех мерки, намерих /според мен/ правилните хора и сега да чукам на дърво съм си ОК. Но пак се следя на 6 месеца.

# 486
  • Велико Търново
Прекрасна Лъвица и копче, другите дами ги изтървах за жалост!Кати, честит празник на патерица!Здрава, щастлива и обичана бъди!
У нас положението не е розово, двете момичета се надскачат коя да ме ядоса по-вече, но и това ще мине.
Във вторник бях само в една аптека и моята приятелка ме снима, толкова ми беше свито, мислех си да откажа, на излизане си забравих слънчевите очила, а аз без тях все едно гола съм излязла.Тя ме искаше "перфектна"...
Във вторник съм на концерт на Нели Рангелова....просто искам да се махна и да разпусна.Разредих спорта и увеличих храната, и резултата е видим.Добре, че имам още време за рокли, че да се прикривам.От стресът и преумората отново ми закъснява цикъла.
Лайт, радвам се, че писа!

# 487
  • София
Ох, да, забравих Лъвицата. Много си ми зареждаща и позитивна Flowers Hibiscus Не ни изоставяй повече.
Сиска, много хубава фотосесия. Грееш.

Скъсих косата с повече от 15 см. Много ми е леко и съм фръц Laughing

# 488
Момичета , привет и от мен. Обожавам цветовете на есента.Шаренко и весело да ви е
Имах семейни проблеми , най- близкият ми човек почти си беше отишъл / майка ми /, два месеца ми минаха като на кино- лента…. Сега нещата са по- добре и желанието ми за живот се завръща с пълна сила….
Поръчах втора опаковка от крема на Ланком с пептидите - страхотен е, при мен видимо стегна контура на лицето.
Усмихнат и слънчев уикенд ви пожелавам и бъдете здрави, и вие, и близките ви!

Последна редакция: пт, 13 окт 2023, 22:03 от macadamia

# 489
Сиска и Макадамия са прекрасни Hug Толкова нежни и феерични.
Сиска, много ти отива шапка.
Лъвицата не успях да видя, но не се съмнявам, че грее.
Бях ѝ обещала червилце.
По светофарите:))
Следя ви, но уви почти всички снимки изпускам.

Последна редакция: пт, 13 окт 2023, 14:14 от Ryna

# 490
Сиска и Макадамия, прекрасни момичета, в тон с красивата есен навън,и като излъчване и като визии. Макадамия, радвам се за майка ти. Пожелавам да се възстанови напълно и много години да сте заедно и щастливи.
Рина, много добре с червилото, има цвят .А тая коса , Господи тая красива коса, как да не ти пълни очите.
Аз, винаги вярна на яркия и силен грим🤗
Днес пак с любимата жилетка и скъсани дънки, ама пък обувките ми не са червени🤣

Последна редакция: пт, 13 окт 2023, 21:44 от Lioness77

# 491
  • Нидерландия
Страхотни сте момичета, красота😍😍
Macadamia: каква хубава новина! Здраве и сила пожелавам на всички около теб! Страхотна снимка! А  Враца е родният ми град🔥🔥🙂

# 492
  • София
Копче, важно е сега да се следиш на всеки 6 месеца. Ти явно си направила криза на Хипер-а. Всичко ще се оправи Two Hearts Аз така 2019 направих криза от нищото в Гърция. Веднага в БГ взех мерки, намерих /според мен/ правилните хора и сега да чукам на дърво съм си ОК. Но пак се следя на 6 месеца.
Да, точно така е. Нещо хиперфункция ми каза, че имам на щитовидната. Имам уговорен контролен преглед с докторката през декември. Тя иска отново да направим ехография на щитовидна жлеза и хормони да изследваме контролно, за да сме сигурни, че сме в правилната посока. Blush

Да доразкажа за пътуването още.Blush
На връщане имахме премеждие с Уиз Еър, поради което не успях да покажа снимки от Сан Франциско, най-накрая.  Сиско е мястото, където започна нашето пътуване и благополучно завърши. Доволна съм, че върнахме колата на рент-а-кар компанията безаварийно и без драскотина, за изминатите близо 4 хил километра през трите щата- Калифорния, Невада и Аризона! Ще разкажа после и за Wizz Air, понеже смятам, че ще е полезно за някого това инфо...

San Francisco (Cisco)
Скрит текст:

Pier 39, туристическа атракция поради многото морски лъвове, които идват тук и поради гледката към...Алкатраз.
Скрит текст:
Алкатраз
Скрит текст:
Голдън Гейт моста с типичното за Сан Франциско явление -половината град в слънце, половината в мъгла. Хладничко, около 11 градуса сутринта
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 13 окт 2023, 19:36 от kopche

# 493
  • София
Искам да се похваля. Имам си Магистър - инженер. Големия се дипломира. Днес беше дипломната му защита. Защитил с 6. Вече няма за какво да му мрънкам. Забави защитата с цяла година.

Последна редакция: пт, 13 окт 2023, 18:10 от asa

# 494
Честито дипломиране на момчето, Аsa. Жив и здрав да е, и оттук нататък само успехи му желая. Много радост да ви носи.

Общи условия

Активация на акаунт