Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета. Отново е есен. (Тема 31)

• 204 632
  • 2 261
  •   1
Отговори
# 525
Миналата седмица си купих 2 опаковки Мелатонин х 10 мг. От аптеката ми го предложиха, явно се намира все още. Не смея да го пробвам, пазя го за много краен случай.

# 526
  • Бургас/Пз
Привет и от мен! Последно време само ви чета по диагонал. Всички сте от прекрасни по-прекрасни.
Марунка, в перфектна форма си!
Сиска, толкова много ти отиват цветни дрехи, направо не мога да ти се нагледам.
Копче, радвам се, че си овладяла здравословните неволи.
Лъвицата, както винаги е цветна и уникална.

Аз съм в София по работа. Мислех , че ще имам повече свободно време, на уви за нищо не ми стига. Успях поне да тренирам във фитнеса на хотела и съм доволна. Много ме напряга нетипичното ежедневие, но понякога няма начин. Мъжете съм ги оставила за четири дни сами с една тава мусака и една тенджера със супа топчета, та поне тях да не ги мисля 😂😂😂

Последна редакция: вт, 17 окт 2023, 15:16 от ani_d

# 527
Ее, Ани, много си готина. трябваше да се съберем за кафе.🤗

# 528
  • Бургас/Пз
Ее, Ани, много си готина. трябваше да се съберем за кафе.🤗
Мислех си го, но не успях добре да си разпределя времето и затова не предложих нищо. Другият път се надявам да ми е по спокойно ☺😘

# 529
Прекрасна Ани!
Ти и още няколко мацки тук сте ми стимула и примера за фит 🤗

# 530
Прочетох за таурина! Може ли да дадете линк към марка, която харесвате. Много съм скептична към добавките и много мразя да ги пия, но бих пробвала. От 2020 г. има подобрения в Закона за пускането им на пазара, но преди това съвсем лесно ставаше. И куцо и сакато пускаше какво ли не...!

# 531
Ани, фитнес мацка и хубава жена.
Много ви се радвам на всички дами , които показват поддържани тела , воля и упоритост в отношението си към спорта. Адмирации!
Аз, както съм споменавала и преди,съм много "скарана" със спорта. Но пък важното е, човек да намери хармония и баланс в живота си, с или без спорт.
За мен нещото което уж ме свързва със спорта, са маратонките 🤣.
И днес по спортно и удобно, че мисля да походя по магазините след работа.

Последна редакция: вт, 17 окт 2023, 21:12 от Lioness77

# 532
  • София
Добро утро. Дойде ми след 50 дни. 😁 Една есенна визия:

# 533
Роки, как ти отиват такива цветове, аз съм като измита чиния с тях.Прекрасна, страхотни устни! Ще мине и това с цикъла, и моят се чуди какво да прави, ще пъскам хормони тези дни.
Лъвичке, най-накрая и ти с яке 😂.Еднакво си готина с маратонки и токчета.

# 534
  • София
Аз пих една добавка. Сама си я харесах. Даде резултат за седмица.

# 535
  • тук-там
Рокси, хубава визия! Есента ти отива! Аз съм почти на 50 и ми идва сравнително редовно, но се снабдих с нощно изпотяване - доста е гадно. Споделете, ако имате опит, как се справяте с това чудо?
При мен няма стил, но има красиво късно лято. Възползвам се и обикалям в стил Магни:
И разбира се разходки с куч:

Последна редакция: вт, 17 окт 2023, 17:56 от mtz

# 536
Много сте свежи и фит всички, които успях да видя!
Роки, страхотни цветове! Flowers Cherry Blossom
mtz, страхотно изглежда при теб, големи душички са ти кученцата!  
Моето куче беше болно. Едва го убеждавам да излезе на разходка, още е отпаднало.

През уикенда и аз ходих по планините, но нещо не ми понесе катеренето. За пръв път ми се случва - с мъка изкачих пътеката и така се изтощих, че едва се прибрах до вкъщи и после ме мъчи мигрена два дни.

Този таурин за пръв път го чувам, не звучи зле.
 Лошото е, че няма с кого да се консултира човек за каквито и да било добавки, моят лл не реагира на въпроси от такова естество, казва ми да не се занимавам с глупости и общо взето трябва сам да се ориентира човек.

В началото на лятото търсих информация за женшен, понеже ми беше препоръчан за кожен проблем и тогава попаднах на статия за различните видове и как се приемат. В нея пишеше, че само американският вид - Panax quinquefolius се препоръчва за прием през лятото при високи температури, тъй като останалите видове криели риск от прилошаване и дори припадък при повишена чувствителност към вещество, което присъства в другите видове. Това за треперенето на Агент. Не съм запазила статията, за съжаление.

Чудя се за сън какво да си предпиша - не знам какво да го нарека моето. Като ми се събере стрес и умора, пак заспивам като пън както винаги, но в 4 се събуждам и край. Много се изтощавам така.

Елислава, къде да търся информация за ниацинамид и вредности, много ще ми е от полза такава информация.

Последна редакция: вт, 17 окт 2023, 10:56 от silver pearl

# 537
  • София
И аз кукуригам в 4. Намерих Валериан и мелатонин, но пак ме държи до тогава. Понякога пия още една таблетка в 4, та да доспя до 7:50.

# 538
Добро утро. ...😁 Една есенна визия:
...
Прекрасна си в есенните цветове Heart Eyes

# 539
  • София
И аз имам проблем със събуждането посреднощ. Имам и отвратителния навик да раздвижвам краката си, които пукат като дънери и не знам мъжа ми как ме търпи още.
Добавките, чайчетата и т.н., както Роки отбеляза водят до заспиване, аз всъщност проблем със заспиването нямам, де, но не решават проблема с буденето през нощта.
Повече се будя, ако вечерта съм пила алкохол - бира или вино или ако съм яла нещо със захар. Второто хич не ми трябва ни денем, ни нощем, но първото не ми се ще да спирам постоянно - иначе крилца ще ми пораснат!

Общи условия

Активация на акаунт