Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета. Отново е есен. (Тема 31)

• 204 551
  • 2 261
  •   1
Отговори
# 585
  • тук-там
Пепински, страхотно мили снимки! Да сте живи и здрави всички!
Кати, Времеубежище е много специална книга, не е лесна за четене. Аз я слушах и озвучаването беше отлично и помагаше.
Аз слушам много напоследък в Сторител. Започнах след едно комоцио. И мога да кажа, че за мен вече трафик няма, нито дълъг път е някакво предизвикателство. При всяка възможност слушам. Току що приключих Ървин Д. Ялом. Като психоаналитик не е изненада, но ме впечатли и пипна като голям познавач на човешката душа.

Последна редакция: ср, 18 окт 2023, 11:55 от mtz

# 586
  • София
Току що приключих Ървин Д. Ялом. Като психоаналитик не е изненада, но ме впечатли и пипна като голям познавач на човешката душа.
Препоръчай ми с какво да започна от него?

# 587
...
Прибрах летните дрехи и май нищо есенно не успях да понося...направо дебелите якета (вчера с тия 4 градуса сутринта)...но поне веднъж облякох едно сако от тази пролет...ами се щеше и един нов тренч,който през април само един път носих...
И аз докато извадих есенните дрехи и то стана зима, но... дават уикенда да е пак топличко, ще се разхвърлям веднага Wink

# 588
Кати, Времеубежище е много специална книга, не е лесна за четене. Аз я слушах и озвучаването беше отлично и помагаше.
Сигурно е така...доста са  различни мненията от познати, които я четоха...като една част от тях още преди да го наградят и стане известна...

# 589
  • София
И аз от лятото я обикалям "Времеубежище" и ме е страх да я започна.

# 590
  • тук-там
Клеми, аз започнах с Лъжи на дивана и не съжалявам.

# 591
Аз хич не мога да слушам книги. Просто не възприемам текста, ако не го чета сама. Моите книги са криминалета, но също и трилъри с лека конспирация или загадка - серията на Матю Райли за Джак Уест, например (първата книга е  "Седемте смъртоносни чудеса"), също и Джеймс Ролинс (Например "Амазония").

# 592
  • Велико Търново
Привет и от мен!Завърнах се от София преди малко и преди да отида на работа изчетох темата.

Пепински, прекрасни сте!На младото семейство пожелавам здраве и споделеност!

Аз не приемам никакви добавки и лекарства, мъжа ми казва, че ако и другите са като мен никога няма да взема заплата.
Цикълът ми отново закъснява, но според гинеколожката ми това е най-малкото, което може да се очаква от начина ми на живот към момента.

Видях снимки на Кати и Лъвицата, другите момичета ги пропуснах, същност видях Ани и Марунка, и двете са прелести!

За книги не ми остава време, освен това съм качила ужасно много диоптъра за много кратко време, но това е положението!
Желая ви слънчев ден и дано не съм пропуснала някоя снимка!

Последна редакция: чт, 19 окт 2023, 07:40 от siska79

# 593
  • На острова
Аз в последната година преоткрих Audible и съм изслушала десетки книги вече, но това ми допада и подхожда на начина на живот. Всеки ден в обедната почивка правя разходки и така уплътнявам, е понякога сменям и с музика. Слушам предимно книги за самоусъвършенстване, стратегии как да сме спокойни, щастливи, успешни. В момента попивам всичко на Ронда Бърн, тамън приключих с The greatest Secret, после един Health Masterclass и почнах Hero.

Мама ми донесе Времеубежище на морето, но не ми вървеше за морска книга и ще гледам сега есенно, да я довърша 😆

За да не е празен пост, снимка от миналия уикенд, когато времето все още беше приказно 🧡

Последна редакция: ср, 18 окт 2023, 22:09 от ~Миа~

# 594
Пепински страхотни сте и вие, и младото семейство! Бъдете здрави и щастливи всичките! Flowers Four Leaf Clover

И аз гледам да не се вживявам много в хормоналните промени, още се влача с цикъл...Joy, майка ми ме "успокои", че тя е била с до 54! Rolling Eyes
Напоследък изчетох всичко на един прекрасен млад български автор  - Боян Боев. Разкошен стил, за българското село, напомнящ Йовков и Елин Пелин. Но последната му книга Сайбиевата невеста беше страшно тежка и останах с една тъга в сърцето. Сега захващам Къщата на Халифа, щерката ще ходи в Мароко по студентска линия от Испания, та после ще я препоръчам на нея! Надявам се да не е тежка и да ме разсее приятно!

Последна редакция: ср, 18 окт 2023, 14:13 от mimi.7299

# 595
  • тук-там
Изобщо не е тежка. И е полезна да се прочете преди Мароко, защото дава идея за тяхната култура и светогледа им. Ако щерката ще ходи в Медината на Маракеш, е полезно да е прочела книгата - ще придобие представа какво е за тях пазара, как да се пазари и защо за тях пазарлъкът е нещо важно и дори е ценност.

Последна редакция: ср, 18 окт 2023, 14:24 от mtz

# 596
Аз чета паралелно “Силата на настоящето” на Е. Толе и “ Бягащата с вълци”. “Времеубежище” ме чака от лятото. Не ми се започва след “Аз още броя дните”.

# 597
Пепински, много сте хубави! Дълги години обич на децата пожелавам!
Имам киндъл с подсветка, но вече ми е по-лесно да свалям книги от телефона и го ползвам по-често. Оплаквам се, че от четене във форума рязко ми намалява времето за книги. Харесвам всичко, за съжаление все по-рядко ме грабва нещо от новите автори, а и невъзможността да купувам книги ме ограничава. Не мога да слушам, на друг език не обичам да чета. Добре че са групите във фейса, за онлайн издания. Уви не всички фен преводи са добри.

# 598
И аз извадих есенните дрехи и настроение. Макар, че единствените ми светски появи в момента са до болницата и обратно Stuck Out Tongue Closed Eyes
Скрит текст:
Хич не обичам да се показвам, така че ще изтрия по-късно

Последна редакция: ср, 18 окт 2023, 17:08 от Like_Smoke

# 599
Смоук, очаквах коремче да видя, а ти си го покрила.
Разкошни сте всички показали се, затова я харесвам тази тема.
Пепински, много хубави снимки, щастието искри от вас!
Чета много, почти ежедневно. Нещо леко и разтоварващо най-често. Още не съм открила аудио книгите, чета основно на телефона.

Общи условия

Активация на акаунт