Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета. Отново е есен. (Тема 31)

• 204 544
  • 2 261
  •   1
Отговори
# 600
  • тук-там
Смоук, красавица!

# 601
  • София
Прекрасници сте всички в тази тема. Няма да изброявам. Действате ми зареждащо Two Hearts
Сдобих се с ботуши, каквито си търся от миналата есен. Отвикнала съм от токчета и сега тренирам с обувки. Имам мускулна треска на стъпалата Smile
И защото съм на тази вълна веднага фиксирах ботите на Сиска. Много ми харесват.

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 18 окт 2023, 15:12 от asa

# 602
Прекрасници сте всички в тази тема. Няма да изброявам. Действате ми зареждащо Two Hearts
Сдобих се с ботуши, каквито си търся от миналата есен. Отвикнала съм от токчета и сега тренирам. Имам мускулна треска на стъпалата Smile
Можеш да си правиш много приятен самомасаж с топка за тенис. Идеално отпочива стъпалото и освен това действа много релаксиращо на нервната система - стъпалата и окосмената част на главата са зоните с най-много нервни окончания на сантиментър.

Последна редакция: ср, 18 окт 2023, 15:31 от Like_Smoke

# 603
  • София/Севлиево
Много сте хубави всички и ми направихте цветен деня,за което сърдечно благодаря.
Аз чета от всичко по много,но покрай малкия нямам сега много време за това любимо занимание.
Времеубежище я четох много отдавна,че май трябва да я препрочета.
Последната книга,която влачих повече от месец бе Аз съм пилигрим,Тери Хейс,преди нея Сърце, Виктория Бешлийска,и паралелно с тях Хроника на болката,Иво Иванов(нея още не съм я довършила).
От време на време във ФБ чета и разкази на този младеж Боян Боев,а също и на Луи.

# 604
DX3 - четци с подсветка и регулиране на шрифта са панацея за слаби/уморени очи! Аз разхождам 2 Киндъла из чантите си, но чета и от телефона. Но нощем в леглото четците са незаменими! И задължително paperwhite display technology!
Скрит текст:
Rather than using a backlight as on LCD-based tablets, the Paperwhite uses a transparent light guide that directs light from four edge-mounted LEDs down toward the surface of the display. The display is made up of millions of microscopic spheres sandwiched between electrodes.

Но като цяло чета худ. литература все по-малко и най-вече с цел разтоварване - последното наистина качествено, което ужасно ми хареса, но не ме разтовари изобщо беше Angela’s Ashes на Frank McCourt - невероятна книга и стилистически оргазъм. Иначе чета и литературата, която наследниците благоволяват да четат за да съм във крак с тях и отвреме на време като ме впечатли филм прочитам и лит. основа - Бриджертън, Игра на Тронове, етц. Изключително рядко ми се случва да чета на български, макар, че се опитах да заинтересувам дребният със Автобиографията на Бранислав Нушич (изкл. любима!), но му е трудна и голяма част от хумора - неразбираем Sad С него чета вечер в леглото му.

Смоуки, препоръчвам ти The New Imperialists - How five restless kids grew up to virtually rule your world на Mark Leibovich. Каква шармантна жена си и ти!
Скрит текст:
If you use a personal computer or automated teller machine, make purchases online, or consume media of any kind, your life is directly impacted by the five digital-age visionaries profiled in The New Imperialists. Reams have already been written, of course, about Microsoft's Bill Gates, AOL-Time Warner's Steve Case, Oracle's Larry Ellison, Amazon.com's Jeff Bezos, and Cisco's John Chambers. But Mark Leibovich, national technology reporter for The Washington Post, digs deeper here to present insightful individual portraits of these "generals of the networked world's ruling empires" that reveal what has really driven them to the leading edge of today's business universe. Based on some 400 interviews with relatives, friends, associates, and adversaries, in addition to one-on-one sessions with its usually more reticent subjects, the book offers a very readable account of key formative events and subsequent reactions that are not typically part of such titans' shared résumés. From the personal experiences that helped shape their generally serene youth--Ellison "had difficulty telling the truth," for example, while Chambers "battled dyslexia and for a time believed he was stupid"--to the public manifestations that now affect millions, Leibovich presents eye-opening accounts recommended for anyone drawn to the human stories behind our day's most ubiquitous corporate names. --Howard Rothman

Лъвице, не всяко споделяне е мрънкане и не всяко мрънкане е споделяне Wink
Аз лично ненавиждам да разгласявам здравословните си проблеми и се случва най-често да ги спомена постфактум с цел да го обърна на майтап. Но пък напълно разбирам и приятелките си , които предпочитат да споделят.

PS Обърнете все пак внимание на този сибирски ревен, който споменах. Чела съм много положителни мнения за него в мено ситуации и симптоми и най-вече за облекчаване на горещи вълни. Ветрена, не съм знаела, трябва да те ползваме по-ефективно Simple Smile

PS +++1 за контролираното хранене и високия протеин и както и Ани, Магни и Ветрена ще потвърдят изключително трудно е да се поддържа висок протеин нон-стоп, та не си мислете, че факта, че не ядете ориз/картофи/хляб/торта/сладолед автоматично прави менюто ви богато на протеин!

PS Форумът пак се сбъгяса и ако направя 7-ма редакция ще засъскам зло!

АСА, чудесни ботуши! Много ми харесаха, ама МНОГО!

Последна редакция: ср, 18 окт 2023, 16:14 от Agent Provocateur

# 605
  • При децата ми
Смоуки, изглеждаш страхотно!
Бях си изградила представа, че си брюнетка, миньон. Smile Каква изненада!
По въпроса с книгите: Всяка вечер си казвам, че времето което отделям за форума ще е за книга и всяка вечер отварям уж за малко лаптопа и чета, ама във форума...!

Пепински, живи, здрави и много щастливи да са децата! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: ср, 18 окт 2023, 17:06 от Hrispa76

# 606
Моето отношение към черния цвят си е добре (усмихва се). Това за моя личен сезон е базов цвят и аз го използвам често като основа. Друг е въпросът, че това не е най-добрият цвят за моето излъчване. За добро или за лошо. Много по-лесно щеше да ми бъде, ако беше обратното. Но има хора, за които той работи прекрасно. Да не подценяваме и факта, че е много по-практично от всички останали цветове – най-малкото една некачествена материя много по-трудно си личи, когато е черна.

# 607
Смоук, чудна си. Някак си те свързвах със защеметяваща тъмнокоса красавица. Объркала съм само цвета на косата.
Чакам снимки на Дез от Мароко. Май ще поръчам и книгата скоро.

# 608
Момичета, много сте мили, благодаря ви Flowers Hibiscus
През годините съм била всякакъв цвят на косата, но винаги се връщам към русото. В момента положението е "Направи си сам", защото не намирам фризьор, който да ме посети вкъщи и сигурно ще е така още около месец. Ама после с такъв кеф ще отида на поне 10 процедури малко да си вдигна ендорфините.

Агентче, веднага ще дръпна препоръчаната книга - много в моята тематика е, благодаря. И аз чета основно на английски и май последната година не съм купувала нищо на хартия, издадено и преведено у нас. Моята библиотека е много смешна, разделена е на три части - едната е икономика, корпорации, бизнес и еволюционна биология, втората - дзен, осъзнатост и практики за семпъл живот, третата - хоръри Laughing Страшно разтроение на личността ме гони.

# 609
Четенето е едно от любимите ми занимания от детска възраст. Наскоро изгълтах на един дъх поредицата за Серафина на Робърт Бийти. Последната прочетена книга беше на Жозе Родригеш душ Сантуш. Вчера започнах "Приказка" на Стивън Кинг и паралелно с нея си дочитам една от историите от Света на Диска Simple Smile Много обичам книги на историческа тематика. Също и увлекателни трилъри, но скоро не съм попадала на такъв.

Аудиокнигите не са за мен по ред причини.

Допреди няколко години ботуши малко под коляното бяха задължителни за мен през студения сезон. Сега не знам колко време бих издържала в тях. Всичко е с височина максимум до глезена.  Нося ботуши само за другото ми любимо хоби, освен четенето, но там не правя компромиси.

# 610
Smoke, имай предвид, че е издадена преди 22 год Wink
Което дава една интересна гледна точка и възможност за ретроспекция.

Като казах ретроспекция... донесла съм си от БГ и дори не съм отворила още книга на Кеворкян "Кеворк проговаря"

Последна редакция: ср, 18 окт 2023, 18:39 от Agent Provocateur

# 611
  • София
Смоук, много си хубава! Въобще не личи коремче!

Много е приятно времето сега навън. Влагата и дъждовете ме притесняват само с едно нещо и то всяка година - какво да обуя.

# 612
Агент, разбира се,че е точно така както си написала. Аз нямам нищо против споделянето в разумни граници. Просто никога не ми е харесвало точно това прекомерно оплакване и мрънкане на жени в менопауза. Сякаш много от тях забравят, че са все още жени в разцвета на живота си и вместо да му се радват, те се превръщат в невротични  лелки , и темата им  на разговор става единствено къде и как ги боли и какви хапчета пият. Това от примери в реалния живот ✌️

# 613
Много сте хубави блондинки, които успях да ви видя - Смоук, Мия, Сиска 💗
Пепински, да са ви живи и здрави младоженците, прекрасни снимки 🤗

Аса, много ми харесаха ботушите! От къде са? (може и на лично)

Аз ако ви кажа какво чета ще ми се смеете. След дълги години на какви ли не книги за самоусъвършенстване, селф хелп, лидерство и подобен булшит, всичко рязко ми писна и сега чета фентъзи любовни романи 🤣🤣🤣
От лятото в щатите подхванах сагата за Хадес и Персефона на Scarlet St. Clair, на 5та книга съм вече и сега се чудя откъде да си поръчам последните 2 до Бг, защото закриха любимия ми сайт за книги bookdepository. Предпочитам да чета в оригинал, на хартия, въпреки че имам и киндъл, и таблет, на който имам бая ел.книги и не ме кефи да ги чета на устройство.

# 614
  • Русе
Всички показали се дами са страхотни!
Обичам да чета и гледам да намирам време. Харесвам различни жанрове, чета и българска литература. Напоследък открих Захари Карабашлиев и в момента чета "Хавра". "Времеубежище" прочетох много бързо, но наистина е странна книга. Чета само на хартия, поне досега.
Добавки не пия, но разни комбинирани витамини и витамин Д, пия.
Прибрах летните рокли и сандали, колкото и да не ми се искаше. Подкарах есенната гама, въпреки че не съобразявам особено цветовете със сезоните.

Последна редакция: чт, 19 окт 2023, 16:18 от *sve*

Общи условия

Активация на акаунт