Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета. Отново е есен. (Тема 31)

• 204 533
  • 2 261
  •   1
Отговори
# 615
Видях страхотни дами днес в темата!
Чета литература, която ми трябва в работата ми. 

# 616
И после що не си чета книгата, а вися във форума, ами изтървах я Смоук! А така обичам да ви виждам в темата.
Све, цветна и хубава си! Сиска не знам как го постигаш, но си страшно елгеантна винаги. Искрено завиждам на момичетата, които го могат. В следващия си живот и аз ще бъда! Imp

# 617
Аз явно всички снимки изпуснах, връщах се назад.
Like smoke, и аз си те представях кестенява, много си хубава!Пу-пу!

# 618
Готово😉 заръчах си тъмносиньо палто, да не съм капо.

# 619
Пинко, красота!
Аз също съм с нови продобивки:

Последна редакция: ср, 18 окт 2023, 18:21 от ДХ3

# 620
Много хубав силует, може ли линк, Пинко!
ДХЗ, със здраве и кеф да си ги разхождаш!

# 621
И аз изпуснах Смоук! Sad
Другите, които видях са прекрасни! Heart
Аса, ботушите са трепач, нямам ли поне три чифта ботуши до коляното не съм спокойна за зимата...! Joy Обичам да ходя с ботуши и рокли!
И мен ми е трудно четенето вечер, оня ден се оплаках и ММ веднага предложи киндъл, ама защо така хич не ме кефи да чета на електронни устройства!
Агент, вярно е, че трудно се поддържа високо ниво на протеини, особено с боклучавата, имитираща храна, която продават в България.  Доста често пътувам до Гърция,Турция и носим, каквото можем от там. Сега от Гърция си донесох 2 кутии страхотно фета!

# 622
  • София
Like smoke желая ти лека бременност и едно пухкаво бебенце накрая Two Hearts

Последната книга четох на плажа по препоръка на малкия ми син "Балада за Георг Хених" на Виктор Пасков. Прочетох я на един дъх. Развълнува ме много. Поревах си.

Марунка, от Зара са ботушите
https://www.zara.com/bg/bg/%D0%BA%D0%BE%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8- … html?v1=267135246

Мими, аз ботуши до коляното си имам, и до под коляното, и боти, но точно такива  за рокли и дълги поли нямах. И си дебнех по сайтовете. Намерих ги. Пак с малко компромис, че са ми широки, но то пък няма да се забелязва.

# 623
Страхотни са, аса.Много мой стил.

# 624
Много хубав силует, може ли линк, Пинко!
ДХЗ, със здраве и кеф да си ги разхождаш!

Да, Магни и на мен това ми закова погледа Wink

# 625
  • София
Asa, страхотни ботуши! Много са мои! Бих ги взела и аз, ама гледам 37 го изкупили! Елегантни са много!
Честото и за дипломирането на детето!

Сиска, ще докараш зимата преждевременно в София! Какви са тия палта и боти!? Много елегантна отново! Какво гледа в Операта?

За мелатонина. Имам го сега под формата на спрей. Пръскам го половин час преди лягане под езика. Никаква диня светлина, киндъли, таблети и ТВ преди лягане. Поне час преди това. Иначе файда от мелатонин няма, а няма и да има.
Ашваганда пия всяка вечер, заедно с магнезиев цитрат и вечерна Иглика на капсули. Час преди лягане също.

Книги чета по две заедно. Не признавам друго освен книжният формат. Ароматът на нова книга и шумоленето на страници е част от удоволствието ми! Пожелавам си дълги години да имам зрението и желанието за четене!
Чета една книга на немски, обикновено в обедната, ако съм хоум офис, задължително за поддръжка на нивото на владеене на езика. Гледам да е нещо приятно и леко. Дневникът на Бриджит Джоунс примерно и трите части на немски четях и се смеех на глас!
На БГ чета основно криминалета- Престън и Чайлд харесвам много и съм прочела всичко тяхно! Агата Кристи, Чейс, Сидни Шелдън и подобни.

# 626
  • София
Като чета колко от вас "слушат" книги, като гледам как все по-често хвърчат линкове от тубата, като ми прави впечатление как масово вече се ползват гласови съобщения, искрено се чудя кога писмеността ще стане пълна отживелица?! Дам, не е лесно да си грамотен...

# 627
Льоня, много си права. Повечето хора се оправдават със забързаното си ежедневие. Лично за мен слушането на книги не е четене. Хартиените са ми най-любими и предпочитани, но когато съм на път покрай работата ми, което е почти постоянно, чета в електронен формат.

# 628
  • София/Севлиево
Досега не съм слушала книги,с ММ имаме общ четец и от време на време чета на него,но  определено предпочитам книги на хартиен носител.А 2-годишното ми има завидна библиотека -над 100 книжки и всеки ден иска всички да разгледаме (и да четем от тези, които са за четене).Дано и като голям продължи да е така,че батко му започна обещаващо (на 6 се научи сам да чете,а е аутист),обаче сега на 15 не иска и да чуе за книга...

# 629
  • тук-там
Абе като имах комоцио и стоях на тъмно дни наред, Сторител ме спаси. А и някои от актьорите се справят фантастично с озвучаването. Мамник например беше като истински филм за мен, сцените оживяваха, слушайки го. Не отричайте, преди да сте пробвали!
Сега обичайно чета книга на хартия и едноврменно с това слушам друга.

Общи условия

Активация на акаунт