Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета. Отново е есен. (Тема 31)

• 204 530
  • 2 261
  •   1
Отговори
# 630
Like smoke желая ти лека бременност и едно пухкаво бебенце накрая Two Hearts

Последната книга четох на плажа по препоръка на малкия ми син "Балада за Георг Хених" на Виктор Пасков. Прочетох я на един дъх. Развълнува ме много. Поревах си.
Благодаря ти!

Рядко плача на филми и книги, но на Балада за Георг Хених и аз не се сдържах. Не знам защо така ми въздейства този разказ. Другата книга, от която ми е засядала буца в гърлото е Оскар и розовата дама.

Аудио книги така и не мога да слушам. Ако е нехудожествена литература - ок, но роман - абсурд. Разсейвам се и по някое време трябва да превъртам. Слушам подкасти като правя нещо рутинно вкъщи или на път за фитнеса, да речем. Последно време ги поспрях, но ги харесвам като формат.

# 631
  • Sofia
В момента чета Владетелят на Макиавели, на ренесансова тематика съм.
Аудиокниги слушам само озвучени с гласа на Килиън Мърфи и няма значение кои са, тембърът му е хипнотизиращ.

Благодарение на споделеното тук, най-накрая си намерих боя , от която да не ми пада косата и точно в естествения ми цвят,  кестеняво без червеникави оттенъци.

# 632
ДХЗ, честити придобивки!
Ще споделиш ли от къде е блузата?

# 633
  • тук-там
Карен, коя е боята?

# 634
ДХЗ, честити придобивки!
Ще споделиш ли от къде е блузата?
Благодафя 😍
Ог Ризърв:
https://www.reserved.com/bg/bg/kimono-teniska-s-print-1942t-00x

# 635
  • Sofia

Inebrya bionic color, трайна боя без амоняк .

# 636
Karen, а имаш ли бяла коса?

# 637
  • Sofia
Имам към 10%, покрива ги.

# 638
  • тук-там
Абе ще ми е любопитно при над 50% как ще е. Вероятно ще пробвам. Мерси, Карен!

# 639
  • Mediterraneo
Като чета колко от вас "слушат" книги, като гледам как все по-често хвърчат линкове от тубата, като ми прави впечатление как масово вече се ползват гласови съобщения, искрено се чудя кога писмеността ще стане пълна отживелица?! Дам, не е лесно да си грамотен...

Аз пък се имам за изключително грамотен човек, както и за човек с богата обща култура. Чета много. И слушам аудиокниги последните две години.
Когато не приемаме нещо или не го намираме за удачно за себе си, добре е да оставим другите да го считат за удоволствие, необходимост или за каквото там го имат.
Съжалявам, обобщението относно грамотните хора и слушането на книги е нелепо.

# 640
  • тук-там
Мда! И аз реагирах по същата причина. Едва ли слушането на книги ще ни направи по-малко грамотни … Около мен има хора, които са спрели да четат/слушат с една каруца оправдания. Ама пак не бих ги осъдила и нарекла неграмотни! Да не абсолютизираме и квалифицираме, предлагам!

# 641
  • София
Можете да съжалявате колкото искате, но грамотността предполага четене, все пак Grinning

# 642
  • Mediterraneo
Щом казваш. Те много хора четат жълта преса и са грамотни. Важното е, че четат. Зрели жени си мислех, че пишат в темата Wink

# 643
  • София
Да споделя една тайна? Може да се чете и друго, освен жълтата преса Grinning
А по повод зрелите жени - ако не сте чели "Бягащата с вълци" на Клариса Пинкола Естес, потърсете я. Макар, че това е книга, която никога не прочиташ случайно.

# 644
  • Варна
Обичам тази тема. Красиви жени показват и разказват за своя стил. Малко ми е тегаво, когато се обърне към козметики и добавки, но прескачам и си чакам да видя каквото ми е интересно и да се включа. Днес пък ми стана много приятно, когато разговорът се завъртя около четене! Колко е хубаво да надникнеш отвъд външния вид и да се запознаеш с литературните вкусове на хората, които познаваш виртуално!

Опитите за сарказъм на Льоня ми развалиха удоволствието обаче. Много жалко, щях да споделя и аз за някои автори и заглавия, но знам ли, може да се окажа "неграмотна".  Wink

За снимките, които успях да видя - всички сте прекрасни и прекрасни покупки! Two Hearts

ПП: Да добавя малко, относно темите за козметика и добавки.
Моето мнение е, че козметика, добавки и лекарства трябва да се ползват строго индивидуално. Марки и съставките им, научени от Агенция "ЕЖК", не бива и не трябва да влизат в списъка за покупки, "щото някой ги препоръчва". Толкова сме различни, че каквото помага на една, може зверски да навреди на друга. Затова има специалисти, които трябва да слушаме.

Последна редакция: чт, 19 окт 2023, 00:41 от Dorchester

Общи условия

Активация на акаунт