Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета. Отново е есен. (Тема 31)

• 204 525
  • 2 261
  •   1
Отговори
# 645
Like Smoke, за първи път те виждам, изглеждаш чудесно. Лека бременност ти желая. Flowers Hibiscus

По въпроса за четенето съм напълно съгласна с Льоня, моите наблюдения са същите. Хора, които не четат книги са неграмотни, нищо че те не се смятат за такива.

# 646
Айде сега, грамотни, неграмотни..тая тема е да сме красиви и стилни! Joy
Днес ще ходя с риза с животински принт...ако остане време като се гримирам ще се снимам! Wink За втори път я слагам...

Последна редакция: чт, 19 окт 2023, 13:37 от mimi.7299

# 647
Льоня донякъде има право, но само донякъде.Аз повече обвързвам липсата на четене с развитието на въображение, богат речников запас, умения за изразяване.Граматика и правопис се учат в училище.
Много от съвременните  книги са с лоши преводи, пълни с правописни грешки и за мен е невъзможно да ги чета.Немалко книги оставих заради това.
Големият ми син не е чел много книги, от поколението на нечетящите е, но е много грамотен.Трудно му е да се изразява богато, обаче.Малкият също, но у него виждам способност да улавя думите и словоред по смисъл от ежедневието си и го прави умело.
При всички случаи е жалко, че не обичат света зад кориците на книгата, поне засега.

# 648
Добро утро дами🤗
Аз днес работничка ще съм. Целият офис ще ходим да подреждаме архив, не е наша работа,но трябва. Така ни е наредено. Нищо, ще се поразкършим днес повечко.
Аз обаче без грим никъде не тръгвам, по-малко нацапотена, но гримирана🤣. Прашно и мръсно ще е, но принципите са важни.
По отношение на книгите, само хартиени признавам и чета. Взимам от библиотеката около 15-20 наведнъж, и съм щастлива.
Между другото, радвам се ,че се отвори и тема за четенето.
Хубав ден ви пожелавам.

Последна редакция: чт, 19 окт 2023, 22:14 от Lioness77

# 649
Много ми допадна това от ДХЗ : "света зад кориците на книгата ".

Ходя по доктори за майка, имам тежка писмена работа и малко се отпуснах: спрях да се гримирам.
Радвам се, като гледам поддържани жени.

За дрехите открих, че ако отделя време и натрупам така, че да се виждат на една плоскост , правя невероятно приятни комбинации, ама си трябва време и спокойствие.
Да сме здрави, че да имаме желание за хубави неща !

# 650
  • София/Севлиево
Еха,в кой град се намира тази щедра библиотека, която дава 15-20 книги наведнъж?Като живеехме в София с 300 зора успявах да си вземам по 7-8 месечно от Централната библиотека (имаше лимит от 6).

# 651
Еха,в кой град се намира тази щедра библиотека, която дава 15-20 книги наведнъж?Като живеехме в София с 300 зора успявах да си вземам по 7-8 месечно от Централната библиотека (имаше лимит от 6).
Библиотеката е в Плевен ✌️ Преди бях в една друга която не даваше повече от 6-7, и ги напуснах.

# 652
  • София/Севлиево
Благодаря,Лъвичке.С тебе сме градски ,само дето вече нищо,освен 80-годишната ми баба,не ме свързва с Плевен.

# 653
Привет прекрасни дами. Моята кратка почивка с ограничен интернет почти приключи. Искам пак...

Последна редакция: пт, 20 окт 2023, 01:37 от pep_si

# 654
ДХЗ и аз като теб  Stuck Out Tongue

# 655
Пепси, страхотна снимка, къде сте?
Хрисс, честито, много са хубави.Като бях на 20 пак такива съм носила.🤗

Аз да се оплача, че
биопсията ми не е добра и другата седмица вероятно влизам за конизация.Дано с това да приключа.
Да ви подсетя да ходите редовно на гинеколог и задължително колпоскопия

# 656
ДХ3, минала съм през конизация, стискам палци и при теб, след интервенцията, всичко да е наред.
Днес, а и целият октомври е посветен за борба с рака на гърдата, та да призова и аз, не забравяйте да се преглеждате редовно.
Пепси, супер си!
Лъвичке, заради теб ще се гримирам:)
Днес съм като клошар, а и на концерт искам да ходя след работа. Поне ще ми е топло:)

Последна редакция: чт, 19 окт 2023, 12:11 от tuty

# 657
Tuty, и аз съм минавала вече
през една, не тя ме плаши, а резултатът,ама ще се настройвам, че ще е добре.
Екстра си, какво ти е, много хубаво палто.

# 658
От Мароко е снимката ДХЗ. Дано всичко е наред при теб. Tuty, ако концерта не е на нещо от ранга на виенската филхармония , тоалетът ти си е съвсем добре.

# 659
Ох, Пепси, наистина, грам не помня вече!❤😝🤗 Изглежда много готино, не съм била в Мароко.

Общи условия

Активация на акаунт