Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета. Отново е есен. (Тема 31)

• 204 537
  • 2 261
  •   1
Отговори
# 660
И на мен ми е за първи път . Кратичко ми дойде, ще се идва пак...

# 661
ДХЗ, дано вече всичко е наред!

pep_si, снимката е супер. Ти също.

Тути, обичайният ми стайлинг е клошарски Grinning Grinning

# 662
  • София/Севлиево
И моят стайлинг е клошарски(според свекъра , който като ме види с рокля и клин или плътен чорапогащник точно тъй ми каза, вярно че се пошегува,ама ме засегна).Друго много любимо за носене са ми дългите до земята летни рокли(и пак според татко свекър са странни,понеже тук в града почти никой не носел такива,та все едно съм тръгнала на бал,ама аз ги обожавам и си ги нося).
Преглед при АГ си правя минимум 2 пъти годишно,тази година малко преди да навърша 40 за пръв път посетих и мамолог по настояване на сегашната ми ЛЛ.Той бе доста учуден защо толкова млада го търся при положение,че нямам близки жени с такива заболявания,но толкова ХЗТ изпих покрай 11-те си инвитро опита,че даже бях закъсняла с прегледа.Е,нищо ми няма,идеална съм и след 2 години пак трябва да отида ако нямам оплаквания (за което благодаря на Бог,че толкова естроген погълнах, колкото дори не мога да си представя)...

# 663
Елислава, вече ехография на млечна жлеза се поема от ЗК и може да ти даде направление личен лекар, хирург, гастро, гинеколог, ендокринолог- код 10.04.
Ходи се всяка година, аз ходя на 6м заради мастопатия и скорошна операция от доброкачествено образувание.
На 2г ми е малко странно.На 40г за първи път на мамолог също е странно да те пратят, освен ако нямаш предвид мамография.

# 664
  • София/Севлиево
Благодаря.Точно мамография, но заради инвитрото е трябвало още преди 1 стимулация да ме прегледат(някъде през 2014-5, когато съм била на 31-2).Пак казвам,късмет че всичко ми е ок,но за себе си знам ,че ако по друг повод ми предложат ХЗТ ще я откажа.Надявам се при теб всичко да е наред.

# 665
ДХЗ, стискам ти палчета Hearts
И се присъединявам към напомнянето за профилактични годишни прегледи. Вярвам, че грижата за близките започва от грижата за нас самите. Физически и ментално.

# 666
  • София
ДЗХ, всичко ще бъде успешно! Лека да е манипулацията и след време да забравиш какво е било! 

Лъвичка, тениската кърти!

# 667
ДХЗ, стискам палци, да мине бързо и безпроблемно да е възстановяването. Heart
И аз накрая на всяка година минавам мамолог, щитовидна, АГ. Тамън започвам прегледите...много ги мразя!

# 668
  • Русе
Магни, благодаря! И на другите дами също!
ДХЗ, пожелавам ти всичко да мине добре! И аз минах в края на миналия месец на мамограф, обаче няма да казвам откога не съм минавала на гинеколог. Трябва да го направя.

# 669
ДХЗ, стиснати палци и от мен 🍀
За прегледите точно вчера минах през мамолог- Слава Богу всичко в наред. Всеки път треперя като предстои...
Имах и АГ и цоп този цикъл прецака работата...така играе в последно време, че имам чувството, че не излизам от него...Записах час чак другия месец, дано успея да отида.
Елислава, ти не се връзвай на свекъра. Ей така като са близо и все коментират, от каквото не разбират е много неприятно. Не им се давай!
От добавките пия витамини, магнезий, но се усещам подута, подпухнала...Докторът ми каза, че хормоналния дисбаланс настъпва и ще мисля как да го боря.
Книги обичам хартиени, но така не ми остава време да чета...Все тичам, тренировка да си направя, домакинските неща...дори не готвя редовно и...то се стъмнило...Джеймс Ролинс съм чела много- повечето ми харесват, но Амазония ме разтърси. "Бягащата с вълци" не е моето- много отзиви чета за нея- разнопосочни, явно не е за всеки. Аз нищо не взех от нея, колкото пъти опитвах да я чета, толкова все по- далечна е от мен. Последно четох за Фрида Кало- любима и вдъхновяваща, въпреки мрачните отенъци, свързани с образа й.

# 670
Привет, момичета 😊
По отношение на профилактичните прегледи съм пас- въпрос на личен избор….
Боря подуването с тинктура от глухарче, която много помага при хормонални , а и не само хормонални отоци. Намира се във всеки био-магазин и аптека-цената е 8, 9 лева, тоест за без пари получаване страшно много ползи - освен, че предпазва от задържане на вода в крайниците, пречиства и кръвта, и черния дроб. Давам и на майка ми, която е с исхемична болест на сърцето и по рецепта трябва да пие по един фурантрил сутрин и един на обяд / вторият фурантрил за деня го замествам с 30 капки тинктура от глухарче -корен/

Поръчах си три пуловерчета за предстоящият сезон и два парфюма на Xerjoff, боря мъката по отиващото си лято, но пък всеки сезон си има своето очарование - идва времето на семейният уют, червеното вино и топлите камини.

Последна редакция: чт, 19 окт 2023, 20:54 от macadamia

# 671
DX3 - ще те мисля! Hug

Пепси - изглежда ужасно екзотично! Завидях! Astonished

Татко свекър е добре да си поприпомни дефинициите за галантност, добри маниери, кавалер, етц - целия синонимен ред! А след това можем да му обясним цикличността и вариативността във модата и връзката и с икономическите процеси Wink

Признавам си, че не броя книгите на хората, но ме впечатлява стила им на писане. Не очаквам всеки да е Набоков, разбира се, та си напомням да държа летвата не много високо Wink И друг път съм писала, че най-хубавото нещо в САЩ освен националните им паркове е великолепната библиотечна мрежа!

Сиренето, аааах, любимото ми сирене в цялото му многообразие въпреки наличието на протеин  е повечко от богато на наситени мазнини и БЯЛА СОЛ и бедно на фибри. Та за моя огромна мъка и съжаление не може да се счита за основен източник на протеин, ако не броим обезмаслената извара. Иначе аз съм закърмена със сирене и кисело мляко (второто - абсолютно буквално!) и в нашето семейство от 4 се изяждаха между 4-5 кила сирене/седмично. По 3/ден се ядеше сирене! Все още мога да изям кило кисело мляко наведнъж Roll Eyes

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 19 окт 2023, 17:55 от Agent Provocateur

# 672
  • София/Севлиево
А,той свекъра е много готин,но е с особено чувство за хумор(и ММ има същото та съм им свикнала,а в младите ни години като се скарах с ММ все му казвах,че ако родителите му не бяха толкова добри и мили отдавна да съм си тръгнала).Иначе ми помага,пазарува ми,гледа децата, когато трябва,но наистина в града ни рядко се забелязват жени с дълги рокли лятото или пък като цяло с по-цветни дрехи.Всички ходят с анцузи и дънки в тъмни цветове.Пък аз не обичам така,обичам да ми е цветно,създава ми хубаво настроение...

# 673
Eli, да продължава да ти помага, а ти му разказвай и просвещавай по въпроса! Simple Smile
Пак се връщат някои легендарни форми и визии този сезон Simple Smile Костюми, вратовръзки, пясъчен часовник и колани, колани, колани... пенсил поли! Подплънки! Дълги рокли! Огромни шалове! Червено!

Последна редакция: чт, 19 окт 2023, 18:06 от Agent Provocateur

# 674
  • тук-там
Агентче, както винаги с голям интерес следя твоите постове! Интересни и полезни! Да не забравя да ти благодаря за тренировките, които ми изпрати! Усещам се в по-добра форма.
Пепси, надявам се, че си си взела арган от Мароко. Няма смисъл да казвам с колко армагана си идвам всеки път от там. Все пак медината в Маракеш следва да бъде обходена, преживяна и запомнена!
ДХЗ, ще ти стискам силно палци! Знам, че си дисциплинирана и се профилактираш редовно. По тази причина съм неприятно изненадана, но … съм сигурна, че всичко ще е наред.
Това е моят стил за новата ми страст - скутера. Заобичваме се с него и той си ме приема такава, каквато съм (предвид и, че на един остър завой го изпуснах, но той остана здрав и непокътнат):

Последна редакция: пт, 20 окт 2023, 11:05 от mtz

Общи условия

Активация на акаунт