Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета. Отново е есен. (Тема 31)

• 204 617
  • 2 261
  •   1
Отговори
# 690
Дез, благодаря за снимките! Искам още! Роклята ти е страхотна!

# 691
Дез, знам какво ти е коствало да качиш всички тези снимки, но благодаря, защото са “уау”- и ти, и фонът отзад!

# 692
Дез, благодаря за снимките! Искам още! Роклята ти е страхотна!

Всички рокли!  И изгледите...

# 693
  • Sofia
Дез, всичко е разкошно - снимки, места, атмосфера, рокли и модел!

# 694
Дез, моето дете ще ходи в Мароко, ще й покажа снимките като ги качиш, не знам защо ми е притеснено, въпреки, че ще е с организирана екскурзия. Не ми е изпратила маршрута и още не знам къде точно ще са!

Не се притеснявай, Мароко е цивилизована държава с прекрасни пътища и слънчеви хора. Реагират много позитивно когато поздравиш на арабски, учтиви и усмихнати са. Не гледат лошо, нито странно, но и вие виждате как се обличах там. Покрита съм от глава до пети, и без деколтета. Този стил е моята стихия, и ми е много удобно и женствено така.
Чувствах се странно когато бяхме две сами жени в кафене в модерната част на Фез, и то следобед, по светло. Масово в кафенетата са мъже, особено вечер. Кафенето е техният еквивалент на кръчма, явно. Обслужиха ни, всичко протече любезно, никой не ни и погледна, да не говорим с укор, но пак беше едно...сюрреалистично усещане, сякаш половината от населението е изчезнало.
В Маракеш е друго, но особено в малките градове се набива на очи. Това поне виждах през прозореца на автобуса.
В Мулай Идрис (до Волубилис) се отделихме от групата за малко, и избягахме до малкия им площад. Много приятно беше, и джелаба си купих (прекрасна!), и някаква мекица. Хората се усмихваха когато им надничах в дюкяните, каниха ни да седнем в ресторанта, дори ми разровиха жаравата под грила, за да направя хубава снимка....А в 18:00 пуснаха малките деца от училище, и изведнъж малкия площад се изпълни с глъч. Хубави дечица, контактни, с рокли, а някои и с мини токчета! Много им бяха интересни чуждите лели, въпреки че са свикнали на туристи, предполагам.
Впечатленията са, разбира се, строго индивидуални, и се надявам детето да си изкара прекрасно. Стискам палци! Flowers Four Leaf Clover

Апропо, в Айт Бен Хадду без малко не станах берберска булка, че и Фатима ме кръстиха. Joy Флиртуват много, но в рамките на шегата, и с мярка.

Посещенията в България са в пъти по-стресиращи и напрягащи. Уж в родната страна, но не съвсем. Ние българките не сме расли в саксия, винаги имаме едно наум. Оправяме се навсякъде. В Мароко поне няма защо да се страхуваш от пияни шофьори. Бензинът е скъп, и красивите им пътища са полупразни. Там бих си наела кола с удоволствие. В България не шофирам. Ползвах влак, и селските левенти коцкари ме подиграваха, че съм бедна. Joy

Последна редакция: пт, 20 окт 2023, 13:35 от Dez

# 695
Дез, благодаря за страхотната разходка! Ти си красива, много е твой този стил! 😍

# 696
Ла мер не съм ползвала, но кремът на Шисейдо е супер.
На мен ми харесва кожата да стои сочна, но не мазна и да е една такава озарена, блеснала, дано се разбира. Точно такъв е ефектът от Шисейдо, не само от конкретния крем.

# 697
  • тук-там
Дез, чудесни снимки. Радвам се, че ти е харесало там. И аз съм от омагьосаните. Бях в Маракеш миналия Ноември за моя рд и букнах 5 дни за този веднага, след като се прибрахме.
Имам въпрос към Шисейдо ползващите. Имате ли отзиви за този крем?

Или някой ползвал това на Ла Мер?

Много бях доволна от този крем на Шисейдо.
От година ползвам този и съм още по-доволна:
https://www.notino.bg/shiseido/bio-performance-dneven-revitalizi … kozhata/p-645669/

# 698
Мароко е прекрасна за посещение държава по туристическите маршрути.
Опасно е по по-затънтени местни интересни места, на гости на местни хора и пр.
Ходила съм и на двете.
Бях в едиственото стопанство, което произвежда арганово масло ( всички други купуват от тях и разреждат). Поръчах си и от двата вида: за храна и за козметика. Tехнологията им била различна.
За храна беше фантастично вкусно.

Дес, Прекрасни смимки. Много силно ни въодушевяваш в тези работни моменти с пътуванията си Simple Smile. Благодаря от сърце. С роклите си много романтична и напълно в унисон с обкръжаващата среда.

Последна редакция: пт, 20 окт 2023, 17:57 от Deborana

# 699
Mtz, благодаря! Ще го пробвам.

Последна редакция: пт, 20 окт 2023, 18:03 от G&B

# 700
Dez, прекрасни снимки и (очевидно) прекрасно преживяване! Заинтригува ме с ученето на арабски!?!

Агент, подплънки ли рече? Ахах, какви архивни сака и рокли мога да изкарам от дрешника. 😊😂
Тъй де, аз съм Провокатор не само по ник! Трябва да извадим старите съкровища, да си спомним какви сме ги вършили г'а носехме по-плитки дънки и от Бритни Спиърс...да иде да си купи ново може всяка! 😂А каква колекция от вратовръзки имам!

Mtz - много се радвам , че са ти допаднали и виждаш ефект Hug

Shiseido Benefiance ми е любима серия и съм я ползвала много дълго - кремът им за очи и дневната емулсия ми бяха особено любими (и двата продукта са спрени от производство!). Но да обърна внимание, че тези от нас които са по-близо до 50-тте, отколкото до 40-тте може да загледат и серията Future Solution LX.
https://www.shiseido.com/us/en/search?q=Future+Solution+LX&lang=en_US

И независимо какво сме намазали - крем Здраве или някое японско чудо е добра идея малко самомасаж/фейс йога/О-У-ИКС от книгата на София Вендровска "100 минути за красотата", която нашите майки четяха през 80-тте Wink

Последна редакция: пт, 20 окт 2023, 17:47 от Agent Provocateur

# 701
  • София
Плитките дънки от едно време просто няма да ми станат.

# 702
И на мен.

Но аз написах "да си спомним", а не "да си обуем"...

Последна редакция: пт, 20 окт 2023, 18:17 от Agent Provocateur

# 703
  • София
Обичам да повтарям визии от едно време...
Аз съм казвала - все подобни дрехи си купувам. Наскоро си взех 99ти милитъри панталон.

# 704
От къде е панталона, Рок?

Общи условия

Активация на акаунт