Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета. Отново е есен. (Тема 31)

• 205 103
  • 2 261
  •   1
Отговори
# 2 115
Наде, честит рожден ден! Много здраве, късмет и любов! Flowers RoseFlowers Four Leaf CloverBirthdayBalloon
Страхотни снимки! Ех, как ми липсват емоциите около Троновете! Цяла ера си отиде, а Чичо не пише.
През октомври посетих Мароканския сет от сезон 3.

Silver pearl, честити чанти! Ще им намериш приложение, сигурна съм. Аз понякога обръщам чантата с логото към тялото, но има една където не става за скриване. Мислех да маскирам с шал, много харесвам самата чанта.

Грузинската рецепта на Агента силно ма заинтригува, и уикенда ще я пробвам. Звучи като нещо което искам да имам на Коледната трапеза тази година. Синковците проявяват все по-силен интерес към разнообразната кухня, за мое щастие. До преди няколко години принудителната монотонност бе убила всичко креативно в мен.

Днес съм в черно с етно акцент- панталон и риза с мексикански шевици. Аромат за деня е една от най-любимите ванилии, и вече на дъното на последната бутилка- Alien Essence Absolue. Тази седмица ще се разделя с него след 10 годишно присъствие в парфюмния гардероб.

# 2 116
Добро утро, момичета!
Наде, честит ти юбилей! Прекрасна си, само здраве и обич ти желая в изобилие!
Аз не съм в кожата си от безсилие. Не стига, че с нищо не мога да помогна на татко ами и заради циклона съм заседнала до сряда тук. Много ми се обърка организацията и ангажиментите за тези няколко часа, в които обстановката се промени до бедстваща. На мама стреса също ѝ дойде в повече и си го изкарва на мен. Стискам зъби и броя секундите до тръгването към дома. Изръчках цялото нет пространство и се чудя дали да не внеса малко цвят и положителни емоции с тези чернопетъчни предложения

# 2 117
Magni, дръж се! Пусни си любима музика и брой бавно. Hug

# 2 118
Добро утро!
Магни, пригръдки, дръж се. И аз съм на нокти, днес изиписват нашия дядо, вкъщи трябва да е с придружител, оммм, дано бързо се подобри!
Наде, честит рожден ден, желая ти здраве, фит, положителни емоции и много пътешествия!

Мариета, жалко, че ботите са тежки, толкова добре седят, ще гледам за други!
Силвър, ако не носиш чантите аз ще те отърва от тях...Joy, на мен лого не ми пречи, пък ако е златно съвсем! Wink
ДХЗ чудесна си, дори и чантата ме кефи!

Последна редакция: пн, 20 ное 2023, 10:08 от mimi.7299

# 2 119
Magni, дръж се! Пусни си любима музика и брой бавно. Hug
Не мога! Даже слушалки не нося.
Мими, кураж и късмет. В едни обувки сме. Като мине най-лошото ще мислим и какво точно да правим.
Поръчах си раницата. Изобщо не знам какво е размер U и знам, че е изкуственяк, ама за такива пари, толкоз. Томи ме предава вече. До работа и обратно все ще ме изкара една година.

# 2 120
Наде, честит празник на патерица, въобще не ти личат тези години, за които пишеш, страхотно изглеждаш! Flowers Rose
Аз не можах да се науча да гледам сериали, понякога с децата гледам по Нетфликс нещо ако настояват, но вече все по - малко гледам телевизия.

Магни, Мими - горе главата, дано всичко се нареди!
И мен ме чака дежурство като се върна, че някои баби  разбойнички са с гипс. Все повтарям, че спортът след 80 може да бъде опасна работа, но кой ми обръща внимание!
Какво му е на плетенето като занимание на тези години не знам, ама такъв ми бил късметът!

# 2 121
Наде, здрава да си, все така позитивна и фит Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
Магни, Мими, Силвър ..... и всички останали момичета на 40+, винаги идва момент когато трябва да се погрижим за възрастните си родители, така както те са се грижили за нас. Дори и да не са вече във форма, повярвайте ми, че в такъв момент си казваш само да го ИМА ...... Скоро ще станат 3 години откакто загубих баща си, сега почти бях убедена, че ще изпусна и мама .... Обичайте ги докато ги има, защото след това животът вече никога не е същият ...
Магни с роклята направо те видях цветно - точно твоята е
И една весела случка от преди 5 минути : Докарах си автомобила на ГТП и колегата ми звъни преди малко и казва: Много уредена жена си, при което мигам на парцали и се чудя защо ми го казва, а то защото си карам в багажника на колата един чаршав и когато слагам някаква пратка или стока го постилам отдолу да не ми цапа тапицерията, а той нашият решил, че за кърска любов съм си го приготвила Simple Smile))))))))))))))))

# 2 122
  • Sofia
Магни, стискай зъби, прегръдки! И отиди си купи втори чифт слушалки, дори не знам как си пътувала без:(
И аз се занимавам от миналата седмица с лекари и болници за родители, освен моите си болежки, и вече съм в тиха лудост...

# 2 123
Макадамия, разбира се, че ги обичаме и няма да ги оставим. Вчера цял ден готвя, затоплихме му апартамента, носим му дрешки миришещи на рози /такъв турски омекотител имаме 😁/. Тъжно ми е, защо точно сега се случи, другият уикенд щяхме да ходим при мама на РД, все самичка стои в тая София Cry Но живот и тя е силна и се примири!😥

# 2 124
И мен ме чака дежурство като се върна, че някои баби  разбойнички са с гипс. Все повтарям, че спортът след 80 може да бъде опасна работа, но кой ми обръща внимание!
Какво му е на плетенето като занимание на тези години не знам, ама такъв ми бил късметът!

Точно до късмет си е!
Миналата година, буквално по едно и също време майка ми си счупи дясната ръка, а свекърва ми - десния крак. Едната се спънала пред банята, а другата - на двора. И двете счупвания ужасни, с операции, с дълго възстановяване. Поне да бяха спортували, а то - банални, уж невинни спъвания. На 80 просто всичко е опасно. Да е жива и здрава Вашата разбойничка Blush
Магни, Мими, бързичко да се оправят татковците Ви Hug

Надя, честит юбилей и от мен, изглеждаш прекрасно Heart Бъди здрава, мечтай и сбъдвай! Четях те в темата за тренировките, радвам се да те видя и тук.
Благодаря ти за интересните разкази, много се забавлявах.

При нас най-накрая времето започна да става.... някакво. Да има стил, де Joy Толкова беше еклектично напоследък, че ми отнемаше всякакво настроение да се грижа за стила си. Каквото и да измислех, все се оказвах неподходящо облечена за времето в конкретния ден.
Днес е слънчев, слабоветровит есенен ден, нямам срещи, целия ден ще прекарам в офиса над документи и планове, а довечера съм на винен курс. Затова облеклото е casual, удобно Blush
……………………………………..

Последна редакция: пн, 20 ное 2023, 22:21 от Vetrena

# 2 125
Наде, жива и здрава бъди и в оставащата половина на века!❤
Ветрена, не съм те виждала досега, но излъчването ти е прекрасно- на пролетен вятър, леко и ефирно.
Аз нямах възможността да се ядосвам на старци-разбойници, родителите ми отидоха рано.Sad Свекърва ми е жива само и засега е в прекрасно здраве и вид, на 78г.Да ми е здрава, че само тя ми остана.
Надявам се всички да посрещнем Коледа с  жизнени  роднини в топ форма.
Вчера малкият зор за елха, ама пекна едно слънце, нищо зимно и го отложихме.Последните години много ми омръзна да украсявам, как се променя човек.После не мога да изчистя къщата от брокат:😀

# 2 126
Ветрена много си нежна и красива, страхотна! Heart

# 2 127
Наде, честит рожден ден и от мен! Все така да си ни фит стимул и вдъхновение 🌹

Ветрена, за първи път те виждам - прекрасна и фина жена си, показвай се по-често 🤗

Макадамия, на препоръки са ти дали за устните, дано да помогне, но и според мен отвътре трябва да се действа - добавки, витамини, вода.
На мен от няколко години започнаха много често да ми излизат херпеси предимно от стрес, ама понякога е за няма нищо. Ей сега баш преди Рим цъфнах и защо, като нямах никакви притеснения за пътуването. Ако имате идеи как да го боря, приемам съвети.
Завърнах се късно снощи, тотала е 4 чифта обувки и някакви други дреболии 😄
За малко да изпуснем полета на връщане защото спокойно си пиехме червено вино и хапвахме паста, вярвайки че такситата нас седят и ни чакат да ни закарат 😄 Какъв зор беше и търчане после не е истина, препускане, успяхме де с много зор и късмет. Чак като се прибрах забелязах как ръцете са ми целите в синини от премятане на багаж къде ли не, хем аз носех по-леката част от торбите.
Живи и здрави да сме, бели кахъри!

# 2 128
  • Русе
Здрава и много щастлива да си, Наде! Каквото не си сбъднала в тези петдесет, пожелавам ти да сбъднеш в следващите!
Когото успях да видя, прекрасни сте дами! Честити придобивки на всички! И на мен са ми нужни нови боти, но още не съм търсила. 
Успех на дамите с родителски проблеми! И аз се присъединявам, на баща ми смениха колянна става в петък и е още в болницата с майка ми като придружител. Сестра ми го отнесе, защото е близо, за разлика от мен.

# 2 129
Маroonka, добре завърнала се.Херпеси излизат при занижен имунитет, стрес, среща с вируси.
Аз съм изпускала полети, много е кофти, но сте си у дома.

Общи условия

Активация на акаунт