Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета. Отново е есен. (Тема 31)

• 204 471
  • 2 261
  •   1
Отговори
# 2 130
  • София
Наде, честит рожден ден! Здрава, щастлива и обичана бъди!

Магни, кураж, слънце!

Ветрена, много изящна и красива си!

Макадамия, пак ме разхили с твоите истории! Подтовена Simple Smile))))

За херпесите: аз тази година се спуках да херпесясвам. Така като ги броих някъде с около 15на се отчетох. Херпесът е вирус, който дълго време може да го носим в тялото си и се проявява, когато сме с отслабен имунитет или под стрес. Не знаех, че се влияят от хранителни добавки, но нищо чудно - цинкът например е за засилване на имунната система.

Днес си стоя у нас с клин на пудели, детско потниче и люляков грим - всичко в стил "отчаяна домакиня". Надвечер ще водя детето на курс и ще поспортувам, ако ми се получи след n-часа глад (сутринта поне това хубаво време за тичане ме изпълни с оптимизъм след ужасния вятър през уикенда).

# 2 131
Ветрена, много си красива, и аз искам да те виждам по-често. Heart Eyes
Момичета при мен е много сложно с обгрижването. Аз просто няма как да се върна на този етап. А и татко не би ми го позволил. Той иска да не е пречка в живота ми и знае че моят е там където съм. Мога само финансово да помагам. И да пътувам през няколко месеца. Работещо момиче съм с точно 24 дни отпуска, които изобщо не стигат.
И сега ще вляза малко в теорията на конспирациите, в които изобщо не вярвам. Но моите херпеси, защото и при мен ги имаше в изоблие, се появиха след третата ваксина за Ковид. И в очите ми излизаха като топчета. Точно по клепачите от вътре. Ходих при най-добрия тук. Антибиотици пих и мазах. Нищо не помогна. Последните месеци отшумяха. Но някак имам усещането, че е имунна реакция от ваксините. Моля не ми се смейте на невежеството.
Офф, сега ММ ме убеждава да летим до София в сряда. А аз не искам и грам да рискувам, а прогнозите са за нестабилно време. Не щял да лети без мен. Ще се клатушкаме във влака заедно.

# 2 132
Наде, честита да си!

Магни, кураж и прегръдки. Слушалките понякога са животоспасяващи, без значение марка и модел.

Този ден го проспах. Сега съм с първото кафе и се посмях с чаршафа на Макадамия Simple Smile

Само мама ми остана, а тя, милата, никога не ми споделя, ако има нужда от нещо или не се чувства добре. Sad  Sad  Помощта покрай децата ми беше и все още е безценна.

# 2 133
Магни, за съжаление никак не съм убедена, че е по-добре с влак. И там са зле.

По повод на напуканите устни, при мен действа безотказно това: .
Мажа задължително и нощем, до няколко дни устните ми са здрави.

# 2 134
Алекс, колкото и да са зле влаковете само силен вятър не ги спира. А аз съм имала отложени полети и даже са ме връщали до София заради невъзможност от приземяване. А и с влака ще съм доста по-рано на летището. Предпочитам там да си отвися отколкото да го мисля до сряда.
Мацки, аз чета книжка ( и вас), слушалки само като вървя сутрин ползвам. Като цяло мразя музика със слушалки. Искам хубав чист саунд.
Сега мисля роклята. Със сигурност е полиестер, но ме привлича като модел и цветове.

# 2 135
Ветрена, красавица си Heart Eyes
Марунка, покажи малко Италианска мода
Харпи, подготвена за всяка ситуация, представих си те с аутфита - момиченце
Линофрина, чаршафа ми е небесносин на пъстри цветя, колегата продължава да се шегува - аз му казвам сега в 12.30 те взимам, а той - и аз ще взема едно одеяло, че времето малко прохладно Simple Smile)))))
За протокола

Надявам се обаче да си ползвам днес чаршафа по предназначение - поръчах от емаг телевизор, два мобилни телефона за сестра ми и мъжа й, таблет за племенницата и кафе машина за мен - та очаквам голяма пратка.....
Прословутите пуловерчета от Alessa, които ви показах преди 100 години / на 16.10 ги поръчах / още ги няма .... питам за тази година ли ще е доставката - нищо не отговарят, а толкова коректни бяха преди време.....

Последна редакция: вт, 21 ное 2023, 09:02 от macadamia

# 2 136
  • Бургас/Пз
Наде, честита да си! Голяма мотивация си ми, да знаеш ❤

Ветрена е прекрасна, а на живо е истинска фея, страхотен финес и доброта струи от нея. ❤😘

Магни, прегръщам те ❤

Дано при всички да се наредят нещата в положителна посока и да сте спокойни занапред 😘

Аз днес съм в скучно шоколадово кафяво. Разнообразявам с фигурален чорап и обемно колие Simple Smile

Последна редакция: вт, 21 ное 2023, 12:12 от ani_d

# 2 137
  • София
Честит юбилей, Наде! Все така готина и позитивна бъди! И все така годините да не ти личат!

Ние семейно сме на дълъг Спа уикенд. Опъвам бръчки и грея кокали. Сервират ми и ми отсервират.

Последна редакция: пн, 20 ное 2023, 12:20 от asa

# 2 138
Ани, искам да видя цялата рокля? Ако може 🙏

# 2 139
Аз днес съм Lady in black, вкл. с черно кожено яке с огромна космата яка

Последна редакция: вт, 21 ное 2023, 09:02 от macadamia

# 2 140
Честит юбилей NadyaT! Добре дошла в отбора на половинвековните Simple Smile.  Истинско фитнес вдъхновение си ти.
Вчера най - после реших да отида и аз на фитнес. Поради пълно невежество се записах на групова кондиционна тренировка. Добре беше, макар и малко по - динамично, отколкото съм свикнала. Засега няма да си търся специализирана екипировка. И без това повече от 1-2 пъти седмично няма кога да ходя. Издокарах се с йога клин, тениска за тенис на маса и маратонки, каквито имам.

macadamia, разсмя ме понеделнишки с тази твоя подготвеност Simple Smile.
Vetrena, прекрасна дама си.
Ох дано болните се възстановяват бързо.

Последна редакция: пн, 20 ное 2023, 17:17 от pep_si

# 2 141
Пепси, много добре си се ориентирала - и аз сега ходя само на кондиционни тренировки - любими са ми .... изглеждаш страхотно, друг екип не ти е нужен Simple Smile

# 2 142
  • София
pep_si, екипът е напълно адекватен. Краката ти спират дъха! Колкото и да тренира човек, както и да ги оформя, дължината е нещо, което и да се спукаш няма как да постигнеш.

Макадамия, цветът на лакът ти е много хубав.

Ани, прекрасна си! Много обичам фигурални чорапогащници и бижуто е интересно.

# 2 143
Момичета, тези заоблени ревери ОК ли са, малко ретро ми идват, но пък нали се връща модата. Имам това палтенце/сако, купвано преди доста време и понеже ми беше омръзнало го бях прибрала дълбоко в гаредроба, сега го изрових и се чудя дали да не си поднося пак.
Скрит текст:
Тя и кройката му е малко странна, леко вталено с висока талия и дължина до средата на дупето някъде Thinking

# 2 144
  • Sofia
На мен ми харесва, не ми изглежда ретро.

Общи условия

Активация на акаунт