Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета. Отново е есен. (Тема 31)

• 204 394
  • 2 261
  •   1
Отговори
# 2 190
Поздрави на всички от нас!

# 2 191
Maroonkac тези са мн актуални от няколко години, накрая се пречупих и аз и имам такива 😂, но със синьо на петата.Викат има “Макуинки” в Бг, защото Ал.Маккуин ги пусна първи като модел.
G&B, красота, да си прекарате назабравимо!

Последна редакция: вт, 21 ное 2023, 16:04 от ДХ3

# 2 192
Толкова да обичам като пускате снимки от пътувания! Наслаждавайте се (и празнувайте, нали не бъркам?) G&B!

Maroonka - от мен да! Овърсайз сникърс харесвам, понякога е добра идея да бъдат балансирани с друг елемент от тоалета в лек овърсайз, но не може да се генерализира, обличаш и гледаш пропорциите!

Гери, не разбрах колко опит имаш с гребни машини за да можеш да съпоставиш със велоергометъра? При всички положение оставам на старото си мнение въпреки визуалния ти аргумент - как изглежда някой е 60+% ген, 30% хранене и 10-ина % физ. активност.

Дайте ми критика за това палто, моля!
Всичко, което не ви харесва, вкл. цвят...  (аз като колористика съм много близо до модела, но с по-топли очи)

This at-ease overcoat is cut form a special Italian fabric we love for its timeless bouclé-like texture and incredible softness. We made sure to keep the silhouette minimalist to allow this lovely material to take center stage.
Warmer: Fully lined for added warmth.
Oversized fit.
Fabric from Italy's Manifattura Tessile Toscana.
Notch lapel with belted closure.
Interior and exterior pockets.
Fully lined.

https://bananarepublic.gap.com/webcontent/0054/317/353/cn54317353.mp4

Последна редакция: вт, 21 ное 2023, 16:11 от Agent Provocateur

# 2 193
Maroonkac тези мн актуални от няколко години, накрая се пречупих и аз и имам такива 😂, но със синьо на петата.Викат има “Макуинки” в Бг, защото Ал.Маккуин ги пусна първи като модел.
Точно Маккуин в оригинал държах да са 😉
Късно хващам тренда , ама в Бг не им бях обърнала внимание, че тук са под път и над път наред с “баленсиагите” от които ми се гади вече.

Агент, супер е палтото и цвета много ще ти отива! Нямам забележки никакви 😉

Г&Б, изпуснала съм къде си? 🤗

# 2 194
Маракеш. Утре ставам на 49 и решихме да дойдем пак. Миналата година ми хареса и то много.

Последна редакция: вт, 21 ное 2023, 17:08 от G&B

# 2 195
Агент, супер палто.Много ми допада.

# 2 196
Гери, не разбрах колко опит имаш с гребни машини за да можеш да съпоставиш със велоергометъра?
Аз имам опит с всякакви фитнес машини в зала, а гребна и вело - вкъщи. И както винаги подчертавам съм човек на реалните резултати, а в този контекст колоездачите за мен имат най-хармонично скулптурирани и изваяни крака и дупе Grinning А моите (без грам скромност) могат да сложат в джоба си повечето разхождащи се по подиумите девойки...
Съчетанието на цветовете е пълен кошмар, силует и форма - никакви. Жалко за моделката - супер е.

# 2 197
Букле, червено, дълго - грабвай, Агент, ти знаеш как да го носиш! Страхотна дреха, ще ти отива мнооого Hug

Честита бъди, G&B, здраве, любов и нови, красиви, винаги споделени хоризонти ти желая Blush

Прекрасен маникюр, ДХ3! Безобразно и неблагородно завиждам. Откакто направих зверска алергия към гел лак, вече 3.5 години ходя с чисти нокти, само с някакъв заздравител/гланц етс. Ходя на маникюр веднъж месечно и няколко дни след това съм с лак, но аз самата рядко намирам време да се лакирам, май просто ме домързява.
Но като видя нещо такова, очите ми "окапват" по него Hug

# 2 198
G&B, страхотно да си изкарате! Прекрасни снимки!
Ще ходите ли и другаде, или ще прекарате времето в Маракеш? Аз сега се суетя върху програмата и се чудя колко дни да отделя на Рабат....но от Маракеш има хубави излети....уф. Sweat Smile

Агент, палтото е великолепно и ще ти заспи. А в сняг колко ще е красиво! Heart Eyes

# 2 199
Agent,
Цвят много хубав, кройка, дължина-тоже!
Материята ми изглежда че приятно се гъне и застава- пак е чудно!
Взимай го - пише ти името на него.

Скрит текст:
Аз лично, не харесвам джобовете да са външни /отгоре - някак си ,винаги ми седят "хлопащи"
Обичам  да си вкарвам ръцете, а винаги опъва по кофти начин шевовете и после, визуално седят като кофички за пясък, обясних го един път.
Тоест уговорката е да не ползваш джобовете.

# 2 200
  • тук-там
Не бих нарекла съчетанието пълен кошмар. Напротив - монохромията напоследък е тренд и според мен този пример е добър. Но както и да е, с различни очи гледаме. Това му е хубавото на темата.
Агент, моделът и цветът много ми харесват. Букле не толкова, но изглежда супер. А относно марката (бранд), по-скоро съм предубедена в качеството и.

# 2 201
Vetrena, благодаря, обожавам такива цветове и нося много, но за първи път с толкова дълги нокти и още свиквам .Много неприятно за алергията, моя близка разви също.Аз без гел-лак и съвременните гелови и каучукуви основи за изграждане, не мога да имам никакъв маникюр, защото ноктите ми са бзобразно тънки и чупливи.Преди да се появи този тип продукти никога нямах лак, защото за 3-4 дни падаше обикновения.Много се надявам да не ми се случи това с алергизирането на ноктите.

# 2 202
Не бих нарекла съчетанието пълен кошмар. Напротив - монохромията напоследък е тренд и според мен този пример е добър.
Най-големият риск в колористиката и дизайна е смесването на близки в палитрата си цветове. Монохромът като концепция е друго - един цвят или различни нюанси на един и същи цвят.

# 2 203
Букле, червено, дълго - грабвай, Агент, ти знаеш как да го носиш! Страхотна дреха, ще ти отива мнооого Hug
Точно това "букле" ме тормози най-много, да си призная честно! Никога не съм носила и все си мисля, може и да греша, разбира се, че материята е доста рехава и недълготрайна. Ако намеря време ще ида да го пипна на живо, а сега ще трябва все пак да си поръчам някаква рокля за Коледното парти (заради това отворих сайта), че нямам нищо за обличане!

И горещо ти препоръчвам този заздравител, и за DX3 също! Имам подобен проблем с гел маникюрите, но продължавам да ги нося през лятото - 2-3 мес нося гел, 6 мес лекувам нокти! Тази година комбинацията от Биотин 10 000 мкг/дневно + заздравителя драматично съкрати времето за лечението им!

Агент, моделът и цветът много ми харесват. Букле не толкова, но изглежда супер. А относно марката (бранд), по-скоро съм предубедена в качеството и.
A, ти ме разбра за буклето, MTZ! Имаш лош опит с Banana Republic?

Пинко, и аз имам подобен сантимент към външни джобове Simple Smile
Дез, така е, но местен студ и сняг и палто от италианско букле ще се съвместими точно 5 мин - за Инстаграмска снимка, опасявам се Grinning

... колоездачите за мен имат най-хармонично скулптурирани и изваяни крака и дупе Grinning

Съчетанието на цветовете е пълен кошмар, силует и форма - никакви. Жалко за моделката - супер е.
Вело имам от 1990, гребна от 2018 и продължавам да мисля, че хипертрофирали квадрицепси не ме украсяват.
За пореден път се убеждавам, че естетическите ни възприятия се разминават.

Последна редакция: вт, 21 ное 2023, 16:55 от Agent Provocateur

# 2 204
Букле ми харесва, да не говорим, че от мин.година се връща на мода.Аз ще го нося това палто на 100%.
Иначе за маникюра- откакто ми правят изграждане с каучукова база или гел, то не се налага да лекувам нокти.С класически маникюр с гел-лак бях като теб, Агентче..Няколко месеца лак, няколко месеца лечение и почивка.Реално сега ноктите не ми се чупят, защото 1: не се маха основата до нокътя, а само се пили тънък слой от положената основа, за да се форми и лакира нокътят, добавяйки още моделиращ продукт.
2: Не се пили повърхността на самия нокът, за да се закрепи хел-лак базата, което при мен беше от значение за страдание на ноктите.
Сега са твърди като бетон, защото имат слой продукт отгоре, който не се маха.

Последна редакция: вт, 21 ное 2023, 17:19 от ДХ3

Общи условия

Активация на акаунт