За пореден път се изумявам как жени са склонни да закопават жени, само ей така, да се почувстват нещо повече.
Всичките ми постове са добронамерени и в полза на авторката. Съветите, които съм и дала, са практични и работещи. Но всеки проблем има две страни, и само това, че е жена, не трябва да ни кара да забравяме, че има и друга гледна точка. Натягането на напрежение колко е лош мъжа не е продуктивно - тя това си го знае. Действия са необходими тук, реални действия по промяна на нейното физическо и психическо състояние, не насъскване.То и вие май не четете с разбиране. Първият абзац само се отнасяше за вашия пост с разочарования съпруг.
Колко пък да е в полза на авторката да й се обясни, че е виновна, понеже съпругът бил разочарован. Тя понеже е супер доволна, както се вижда. Изобщо не ми е първосигнална реакцията. Хиляди такива "дискусии" съм изчела тук и се натрупва едно впечатление, нали разбирате? Въртим, сучем и все стигаме до неизменното - ама ти какво направи, че той да се държи така. Що пък веднъж не питахме той какво е направил, че тя да се докара дотук, м? Както и да е, давайте нататък. Аз предлагам да я посъветваме освен всичко друго, дето прави, да вземе да се нагримира, да тури едни дантелени гащи и да го посрещне пърхаща с мили, докато благо му подава чехлите и пита дали сега да му измие краката или след като се навечеря с петстепенното меню, което му е сготвила. Белким не си ходи разочарован от семейния живот, миличкия.
) и тя евентуално може да почне и да работи в България, където детските градини са до 19 ч.?