STAR WARS Universe: A Long Time Ago in a Galaxy Far, Far Away (тема 4)

• 17 528
  • 260
  •   1
Отговори
# 195
Попаднах на инфо, че вероятно Рори МкКен ще замести починалия Рей Стивънсън в следващия сезон на Асока.

# 196
  • España
Поредното доказателство , че когато Природата ( Създателят ….Дядо Боже …или , както искате го наречете , според разбиранията си ) се намеси , дори и джедаите  не биват пощадени  ! В опустошителните пожари , които продължават да вилнеят в Калифорния изгоря и домът на Люк Скайуокър …..прощавайте …Марк Хамил  . Добре поне , че са успели да се евакуират със съпругата му и кучето им Трикси .

# 197
Още една клюка за Асока - Юън Макрегър ще има участие

# 198
  • София
А освен мен, някой друг гледа ли Skeleton Crew?
Въпреки наивитета в някои сцени мен доста ме радва и му се кефя. Класическо детско филмче.
Джъд Лоу е... ШОК...

# 199
Ами аз си развалих договора с дрисни, че ми вдигнаха цената на абонамента. Явно не съм само аз, защото гледам, че пак предлагат пак по-ниска тарифа. Ще го подновя за 2 сезон на Андор.

# 200
  • София
Skeleton Crew (2024)
https://www.imdb.com/title/tt20600980/

Островът на съкровищата срещна The Goonies = Skeleton Crew 😉

Честно казано не очаквах да ми хареса и имах почти нулеви очаквания за което, но ти да видиш, останах приятно изненадан. Шоурънърите, Кристофър Форд и Джон Уотс са се справили, поздравления!

Историята е простичка и лесносмилаема. Сериалът е силно детски ориентиран и в това няма нищо лошо.
Съветвам ви да се вгледате в себе си и да откриете спящото вътре във вас дете.
Сериалът ме върна в 80-те и 90-те години, когато се правеха много подобно филми в които някак си всичко минаваше лесно, бързо, безгрижно без да се напрягаш излишно, без да ти дават наклон в живота и да те поучават. А просто се потапяш в приключението и го изживяваш.

Разбира се, сериалът е далеч от най-доброто в жанра, но това няма никакво значение, защото имаше една добра история с начало-среда-край. Беше разказана относително добре. Каста в почти пълния си състав се справи също добре. Децата бяха готини и нито едно от тях не ме дразнеше.
Имаше екшън, имаше смях, имаше и няколко обрата, като особено единия от тях си беше майсторски и изненадващ.
Естествено, че имаше клишета, неловки моменти, както и типичните мързеливи и наивни сцени, но не забравяйте, този сериал това цели, основно към тази аудитория се е прицелил и в тази точно ниша се справя добре.

Сериалът поставя някои важни въпроси, като най-важния от тях е, защо по дяволите чак сега разбираме за Ат Атин и колко важна е всъщност тази планета и каква огромна тайна крие в себе си? Това ли е била най-строго пазената тайна в републиката?

Джъд Лоу както можеше и да се очаква е голямата звезда на шоуто. Джъд искрено се забавлява и ролята много му отива. Неговия герой Джод от симпатичен разбойник премина в много краен и черен злодей, а накрая се разбра и неговата лична трагедия, свързана със 'заповед 66'...

Не ми хареса обаче как приключи последния епизод. Не самия епизод, а неговия край.
Почти сигурно сезон 2 няма да има и ще ме е яд ако не разбера какво следва за Джод, какво ще стане с него (той видимо се предаде осъзнавайки, че е загубил...) и още по-важното, какво ще стане с Ат Атин и нейния статут. А с нейните жители?

Жалко само, че няма кой да гледа и оцени сериала, защото рейтингите са толкова слаби, че почти на 95% може да се прогнозира, че втори сезон няма да има и така въпросите ще си останат висящи във въздуха.
Епизоди 1 и 2 са с най-слабата гледаемост от всички Стар Уорс сериали в Дисни+, а от епизод 3 нататък, шоуто дори не попада в Нилсен класацията?!
Според мен всичко това се дължи на фактора Аколит, който може би заби последния пирон в ковчега на Дисни Стар Уорс. Дано сезони 2 на Андор и Асока променят тази тенденция, защото ако и те са със слаби рейтинги, всичко което се спечели благодарение на Мандалорецът (сезони 1 и 2) и Андор ще отиде по дяволите.

Препоръчвам!
-
7

# 201
Включвам се в темата, като като мега голям Star wars фен, от много време, абе от както на 6 години гледах Империята отвръща на удара Simple Smile
От филмите имам слабост към гореспоменатия епизод 5, към епизоди 2 и 3 и Rogue One.

И аз изгледах Skeleton Crew, хареса ми, без да е нещо уау.

Всички дисни сериалчета съм гледала, без The Acolyte, не мога да се наканя. Не знам кое ми е любимо ... не ми изпъква нищо, гласувам за Оби-Уан, само защото най-добре помня какво се случва.

# 202
  • Somewhere far away
Изгледах Skeleton Crew. Ами нищо особено. не си падам по  такива филми и сериал в които само деца са главните, освен ако не става дума за книга на Стивън Кинг.

Много удобно им се решаваха всиички проблеми, много удобно всеки път се появява богът от машината и спасява всички.

Предполагам е по -добре от Acolyte - така че и това е нещо.

# 203
  • София
Голямата новина за предстоящия Бг комик-кон това лято Simple Smile

Последна редакция: сб, 01 фев 2025, 14:31 от Diavolo

# 204
  • София
Майк Маса - дубльорът на Харисан Форд - роден на 08.02 - немски каскадьор и актьор, работил като координатор на каскадьорите по време на повторните снимки на Междузвездни войни: Епизод VII Силата се пробужда, а също така е бил и дубльор на Харисън Форд във филма!
Приликата е убийствена. 😮

# 205
  • София
Трейлър на сезон 2 на Андор. Simple Smile

# 206
  • София
Голяма новина от късно снощи, но нямаше как да пусна ново мнение преди да изтекат 24 часа.
Катлий Кенеди съвсем скоро ще е АУТ завинаги от Стар Уорс! В края на 2025 г.
Е, в крайна сметка, добрите джедаи винаги побеждават! Simple Smile

Жалко, че бяха нанесени такива непоправими щети, но по-добре късно отколкото никога!

Линк:
https://www.starwarsnewsnet.com/2025/02/kathleen-kennedy-to-exit … -of-the-year.html

Сезон 2 на Андор ще е на 3 серии на седмица. 4х3! Нещо ново и неправено досега. 😊

😮😎

# 207
Алелуя! Че вече черен аман от нея.  Добре, че беше Тръмп да им отвори очите, че има само 2 пола 😂😂😂

# 208
  • España
Днес прочетох виц :

- Знаеш ли как се псуват джедаите?
- Не, как?
- Нека майка ти бъде с мен!

# 209
  • София
😊

Общи условия

Активация на акаунт