STAR WARS Universe: A Long Time Ago in a Galaxy Far, Far Away (тема 4)

• 17 537
  • 260
  •   1
Отговори
# 180
  • София
😊

# 181
  • Somewhere far away
Премиерата на Skeleton crew се мести на 2 ри декември.

https://www.youtube.com/watch?v=rXCuFSHiqH0&ab_channel=StarWars

# 182
  • София
Dave Filoni confirms ‘THE MANDALORIAN & GROGU’ has wrapped filming.

In theaters on May 22, 2026

# 183
  • София
Интересно кой ще играе Мандо

# 184
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Гледах (инатих се да гледам) първи епизод на Скелетон. Честно имах чувството, че
за по-евтино са използвали декорите на
Скрит текст:
Отчаяни съпруги
в комбинация
с
Скрит текст:
Бъмбълби
. За втори епизод нямам кураж и нервни клетки. Някой смелчага
ако се намери после да сподели мнение.

# 185
Гледах само първи и нямам намерение да си причинявам втория. По-добре е да гледам как боята изсъхва.

За първия мислите ми са  - “Това мъчение има 8 епизода, но защо и как?” и  “По дяволите Джуд Лоу??? Защо си тук?” Мисля, че трябваше да се усетя, че нещо не е наред когато вместо мляко сложиха зелена течност на зърнената закуска.

# 186
  • София
Skeleton Crew
https://www.imdb.com/title/tt20600980/
Епизоди 1 и 2

Мен ме развлича сериалчето. Най-малкото не ме напряга. Дали може да се пропусне? Да, разбира се.
А дали ако го гледате ще ви хареса? Не мога да ви обещая, но със сигурност няма да ви ядоса, както някои други сериали на Дисни...
Тук поне не виждам пропаганда или пък някакви крайни тъпотии, които са обидни за феновете.

Леко, наивно, на моменти глупаво, на моменти пък доста забавно и интересно. Общо взето сериала е като лек/детски вариант на ''Странни неща'' но в Космоса.
Главните герои са деца, но каква изненада, имаме си и джедай. Simple Smile
Интересно обаче този джейдай защо досега не се е измъкнал сам от затвора ами чака на някакви палета да го спасяват...

Иначе самите дечица биват. Не ме дразнят. Готини са.
Не знам и защо се хейти слончето, на мен ми харесва.

Оценка дотук: 7.0 / 7.5

# 187
# 188
  • София

Поздрав за феновете Simple Smile

# 189
  • София
Палпи командва и в Дюн... 😁

# 190
  • Sofia
Весела Коледа

# 191
  • España
Весела Коледа от семейство Скайуокър :

# 192
  • София
Епизод 5 на Star Wars: Skeleton Crew беше наистина добър. Забавен, малко страшничък и на края много сериозен обрат, който аз лично не очаквах... 😉
За епизод 5, слагам в спойлери, ако някой друг луд освен мен гледа шоуто и е изгледал епизода нека пише, че ми е любопитно какво мисли
Скрит текст:
Най-накрая стана ясно, че Ат Атин е била монетен двор за 'старата република' и за това е толкова ценна и е 'скрита' и извън известните и достъпни карти в галактиката.

СПА центъра беше много як, топ попадение.

33 (с гласа на Ник Фрост) все така радва, култов робот.

НО големия въпрос е кой е Джод (би трябвало да е това) или Силво или там както му е истинското име. Явно наистина владее Силата, а не използва някакви магнити в ръкавиците си. Не е фокусник, а има някакви умения. Нямам идея какво му е нивото, но може да е бил ученик на някой известен на нас джедай. Защо не?
Аз лично не очаквах този туист в края на епизода и хем съм приятно изненадан, хем леко разочарован, защото Джод ми харесваше в ролята на циничния антигерой (мааалкоо като далечен братчед на Хан Соло), ама той като разбра какво представлява Ат Атин сякаш превключи на злодейски режим и стана друг човек (и Джъд Лоу много добре го изигра). Чудя се защо? Какво му пречеше да продължи маскарада и да върне децата на Ат Атин? А той взе решение да продължи сам.
Защо? Наистина ли ще излезе злодей, някакъв 'уонаби сит' или може би обратното, иска да ги предпази и да не ги вземе със себе си, защото ще е много опасно. Мхм, е колко опасно да е, като родителите им са на тази планета (въпреки че сякаш живеят като затворници и не могат да напускат планетата).
Не знам, не знам, но си мисля, че в края ще има още един туист и той ще спаси децата. Иска ми се да излезе класически антигерой а.к.а. злодей с добро сърце.

Гифчето е от епизода, на глас съм се смял.

Деца, стойте настрана от опасни оръжия... 😁

И малко новини:

Андор, сезон 2 е изцяло заснет. Може би ако се наложи нещо биха доуправили с монтаж или някакви по-дребно презаснемане, но да, готов е.
Очаква се само сезон 2 на Асока и дотук със сериалите.
В смисъл, предстоят нови заглавия, но все още са в предварителни обсъждания и проучвания.
Друго няма.

Вече беше писано за канселирането на срамния мега провал, The Acolyte
Но ето какво излезе съвсем наскоро. Един от изпълнителните продуценти на Дисни проговори и си призна, че това шоу е било истинска катастрофа.
Аа, добре, благодаря, защото ние феновете не си го казахме още тогава ама чакайте, бяхме обвинени, че сме расисти, сексисти и хомофоби (такива са 90% от феновете на Стар Уорс според уок либералите)

Вижте статията, няма какво да се добави повече.
Disney Executive Reveals Why ‘The Acolyte’ Was Canceled After One Season: ‘It Wasn’t Where We Needed it to Be Given the Cost’
https://variety.com/2024/tv/news/disney-executive-reveals-acolyt … eason-1236257121/

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 07:05 от Diavolo

# 193
  • София
ЧНГ!
Нека Силата бъде с вас!
Бъдете здрави и нека тази 2025 е по-успешна от изминалата 2024 г.

Simple Smile

# 194
  • София
Какво ни очаква през 2025 от Вселената на Star Wars

Andor - сезон 2 (22.04.2025)
https://www.imdb.com/title/tt9253284/

Star Wars: Visions - анимация (някъде през есента на 2025)
https://www.imdb.com/title/tt13622982/

Очаква се трейлър на филма приключващ историята на Дин Джарин и Грогу (една история, която можеше да даде нов живот на цялата сага и Вселена, но Катлийн Кенеди се намеси, не го допусна и провали всичко).

През тази година ще стартират и снимките на сезон 2 на Асока, който се очаква някъде през 2026 г.

А ето и скрийншот от едно допитване до феновете в един от най-големите сайтове в света за игри (основно), но и сериали и филми, IGN.

Общи условия

Активация на акаунт