STAR WARS Universe: A Long Time Ago in a Galaxy Far, Far Away (тема 4)

• 17 543
  • 260
  •   1
Отговори
# 165
Изгледах Ашока. Не съм разочарован, но определено не съм и впечатлен. За мен ключовата дума в сериала беше "бавно". Всичко беше ужасно бавно и излишно разтеглено, може би защото сюжетът бе праволинеен изцяло.

Доста плосък сюжет, крайно еднопластови герой, слаба актьорска игра, особено от добрите. Единствено лошите герои бяха добре изиграни - Бейлан, Трон, онзи с маската (но пък него го убиха незнайно с каква маневра...)

През повечето сериал се питах изобщо за Ашока ли говорим, тя е второстепенен герой. И 8 епизода гледа в нищото и отговаря бавно, основно с празни приказки или очевидни неща. Много слаб герой и много слабо актьорско изпълнение. Актрисата на Синдула само беше по-слаба, а за Езра не мога да кажа, защото не му видях лицето от тази огромна и неоформена брада Grinning

Последния епизод - влизането в крепостта през парадния вход - пълен смях. Стормтрупърите стават все по-тъпи, например атакуват Езра в гръб от упор с голи ръце вместо да го застрелят, което иначе масово правят от 2 метра но лазера отива на километри от целта...

Иначе битките със светлинни мечове бяха на ниво, някои градове и планети също бяха впечатляващи визуално.

Не знам дали ще си причиня втори сезон, хем харесах цялостния "вайб", хем не искам да гледам още 8-10 епизода от същото с 0 развитие.

# 166
Видях, че Acolyte е спрян и няма да има 2 сезон. Слава Богу!

Последна редакция: ср, 21 авг 2024, 09:16 от Вечерница

# 167
  • Somewhere far away
Говори се че Киану може да се окажe с роля в SW! 

# 168
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Е, това вече ще е новина. Представяте ли си да се навие да бъде Darth Revan? Ще е епично, ако пък и злата кака и компанията и женски се разкара и го правят Джордж, Фалони и Фавро, ех мечти.

# 169
  • София
Отиде си най-великия глас.
Светла му памет на Джеймс Ърл Джоунс!

# 170
  • София
Силата беше с него. Да почива в мир.

# 171
  • София
Само още две снимки, сори, ама...
Беше ми голям любимец.
Е, сега гласът му ще отеква в бекрая... И ще се носи из Вселената и сред всякакви далечни галактики...

# 172
# 173
С тийна много харесваме Лошата партида и ще ни липсват героите на сериала. В тази връзка пресметнахме, че поне Омега може да се появи в Асока, Мандо или друг сериал от тази времева линия

# 174
  • София
Hayden Christensen reunites with Lucasfilm to showcase their new Star Wars-themed car-wrap for Columbia

https://x.com/DiscussingFilm/status/1852817080212496466?t=EW6Bgs … pbco5vy4SNkQ&s=19

Fuckin' awesome Wink

# 175
  • София
😊

# 176
  • София
Намерен е сценарист (Simon Kinberg) за нови филми от вселената на Стар Уорс. Участвал е в доста от филмите за X-Men, като е режисирал и тоталният провал Dark Phoenix. За момента вървят спекулации по две направление. Първо, че това ще са епизоди 10, 11 и 12 или пък съвсем отделни проекти.
Чакаме развитие каква дивотия са измислили.

# 177
  • España
Мандо , чудя се : да се радвам ли , или да се притеснявам …..

# 178
  • София
Не искам продължения. Защо размиват нещата. Нищо не може да стъпи на първите 3 филма. За пари само и само продължават тази агония

# 179
Явно държат да се олеят докрай, щом са взели този некадърник.
Поне една хубава новина - Андор излиза на 22 април 2025.

Общи условия

Активация на акаунт