Отговори
# 270

Flowers Bouquet ЕМИ*
 не ми е много ясно как се бори  наднорменото тегло
без диета, ограничения и много лишения когато се стигне
до затлъстяване, или както стана известно - лечебен глад*
Yum

Joy

Joy

# 271

Нашите Патрони нямат проблем със затлъстяване, не им се налага да се ограничават и това е единственото нещо, което ме успокоява. Като нямат проекти поне да се радваме на елегантни визии, класа и стил и у Амине, и при Толга.

# 272

Blush

Nature Sunny Добро утро*

Kiss

# 273
Здравейте, момичета!

"Времето не се измерва с часовник, а с моменти."

Прекрасна сряда!
Нека късметът и здравето днес са ваши спътници!
Да ви е сладко кафенцето и усмихнат деня!

25 октомври - Международен ден на творците

Ежегодно, на 25-и октомври, светът отбелязва Международния ден на творците. Той е посветен на всички, чиито живот е свързан с изкуството - художници, скулптури, музиканти, писатели... На този ден се отдава нужното уважение на тези хора, които правят света по-красив.
Празникът се посреща в много страни в Европа, както и в Канада и САЩ. Организират се творчески семинари, изложби и други мероприятия, свързани със света на изкуството.
Идеята за Деня на творците е създадена през 2004-а година от художника Крис МакКлър. Той е учредител на организацията, която обединява събитията по случай празника от целия свят.

# 274
Здравейте, момичета!

Ох, нещо се затрих, ама като си имаш прекрасна внучка, тя ти отнема цялото време. Не се оплаквам, това е най-хубавото запълнено време. А и нещо съм се запалила по Игри на волята, та вечерите с тях съм заета, а бе зарязах ги аз турдизитата и това си е. Единствено Семейство си гледам, ама той не е за изпускане. Прекрасни са Киво и Серенайката.

Емка, Софи, изчакахте те си чакането за проект на Толга, само ви се скатава той, ама и при него ще светне някой ден зелена светлина за някой проект. Дано да е скоро!

Прекрасен ден ви желая!

Последна редакция: ср, 25 окт 2023, 12:57 от jackie.

# 275
Емка, Софи, изчакахте си чакането за проект на Толга, само ви се скатава той, ама и при него ще светне някой ден зелена светлина за някой проект. Дано да е скоро!

Джакиии, търпението ни се възнагради! Ето я и дълго чаканата вест!
     Желанието ни се изпълни - ще гледаме екшън драма!

Новата партньорка на Толгахан Сайъшман е Ezgi Eyüboğlu!

Актьорът Толгахан Сайъшман се завръща на екраните с новия си сериал, който ще продуцира. Авторът на Hürriyet Mehmet Üstündağ включи тази информация в своята рубрика.

25.10.2023 г. 10:44 ч
Красивият актьор Толгахан Сайъшман се завръща с амбициозен сериал, в който както досега ще продуцира и ще играе главна роля.
Дългото търсене на партньор най-накрая приключи. Партньор на Толгахан Сайъшман в сериала ще бъде Ezgi Eyüboğlu.
Научих, че друг водещ актьор от сериала е Talat Bulut.
Търсенето на актьори за екшън-драматичния сериал продължава.
Източник: hurriyet.com.tr

Ezgi Eyüboğlu

Talat Bulut

# 276

Новата партньорка на Толгахан Сайъшман е Ezgi Eyüboğlu!

Актьорът Толгахан Сайъшман се завръща на екраните с новия си сериал, който ще продуцира. Авторът на Hürriyet Mehmet Üstündağ включи тази информация в своята рубрика.

25.10.2023 г. 10:44 ч
Красивият актьор Толгахан Сайъшман се завръща с амбициозен сериал, в който както досега ще продуцира и ще играе главна роля.
Дългото търсене на партньор най-накрая приключи. Партньор на Толгахан Сайъшман в сериала ще бъде Ezgi Eyüboğlu.
Научих, че друг водещ актьор от сериала е Talat Bulut.
Търсенето на актьори за екшън-драматичния сериал продължава.
Източник: hurriyet.com.tr

Ezgi Eyüboğlu

Talat Bulut

Не я знам тази актриса, но външно изглежда прекрасно....много ми е сладка!
А Талат, много го харесвам като актьор.
Успех на сериала!

# 277
Честито Емка и Софи търпението ви се възнагради.
Няма да е в исторически.  
Екшън драма и ще го продуцира.
Доволни сме красавците ни ще са в екшън проекти.
Не я знам партньорката непозната ми е ,но е сладка и ми харесва.

Последна редакция: ср, 25 окт 2023, 14:23 от femmi2

# 278
Ezgi Eyüboğlu е била партньорка на Акън в историческия сериал Абдулхамид (ролите не са главни).

# 279

Flowers Maple Leaf МОМИЧЕТА*
това истина ли е..най-после Толгахан
ще страда на сета и то в каква компания,
пу,пу,. светна ми защо пиявицата
ще кара стария джип..
Joy

# 280

Днес видях информацията само при арабските фенове. Набързо я отразих в темата и излязох. Нямах време да се ровя повече. Сега с удоволствие ще радвам на новината и ще търся инфо за сценарий, режисьор и актьори.
    Вече няма да се скучае. Партньорката на Толга ми хареса, биографията ѝ също. Stuck Out Tongue Winking Eye
     Толгето си пада по модели и вярвам, че ще се сработят добре.

Цитат
Haitham Alsheikh
Официално: 📌 И продуцент, и главен актьор!
Актьорът (Tolgahan Sayışman) и актрисата (Ezgi Eyüboğlu) са героите на нов сериал, който се подготвя за платформата Gain. Твърди се, че актьорът (Talaat Bulut) също ще се присъедини към новия сериал
❤❤🖤🖤🔥🔥
#TolgahanSayışman , #EzgiEyüboğlu
#TalatBulut

Ezgi Eyüboğlu

Име и фамилия: Ezgi Eyüboğlu
Дата на раждане: 15 юни 1988 г
Откъде е: Трабзон
Зодия: Близнаци
Килограм: 50
Височина: 1.65
Цвят на очите кафяв
Цветът на косата е кафяв
Ниво на образование: Истанбул- Икономика

Езги Еюбоглу е турска актриса и модел. Тя е най-известна с ролята си на Aybüke Hatun в популярния сериал Muhtesem Yüzyil (2011). Тя е известна с Kalbim Seni Seçti (2011) в кариера, която обхваща периода от 2006-настояще. Нейната зодия е Близнаци.
След като завършва държавната консерватория на университета Hacettepe в Анкара с първи приемен изпит, Езги Еюбоглу продължава образованието си. Две години по-късно се премества в държавната консерватория на университета Mimar Sinan и учи в школата по класически балет. Тя продължава образованието си в университета Yeditepe. В този процес различни агенции, институции и организации навлязоха в професионалния ѝ живот. Дефилира на различни модни ревюта и събития от 2007 г.
Еюбоглу също участва в някои от видеоклиповете, телевизионните предавания по различно време поема различни роли. През 2012 г. тя играе роля в сериала, наречен Sudan Bikmis Baliklar, като се превъплъщава в образа на Зейнеп.
Омъжва се за Каан Йълдъръм на 14 май 2016 г. в имението Есма Султан. Двойката се развежда на 26 юни 2019 г.

# 281
Ооо, това е бившата на Каан ли бе? Брей, не знаех! Изобщо не я познах, аз понеже не помня имена, но нея съм я виждала с него и тогава много ми харесваше и сега я харесвам. Много ми е сладка. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 282

Твърденията на Tolgahan Sayışman...
Всички бяха разстроени, добрата новина беше обявена днес

Толгахан Сайъшман, който нашумя със сериалите и филмите, в които се снима, отсъстваше дълго време от екраните. Отсъствието му от снимачната площадка натъжи много феновете му. Толгахан Сайъшман се завръща.

25 октомври 2023 г. 18:18 ч
Толгахан Сайъшман е едно от ярките имена в последно време. Толгахан Сайъшман има широка база от фенове не само в Турция, но и в чужбина с телевизионните сериали и филми, в които участва.

ДОБРИ НОВИНИ ОТ ТОЛГАХАН САЙЪШМАН
Толгахан Сайъшман отсъства дълго време от снимачната площадка. Тази ситуация дълбоко натъжи феновете му и те с нетърпение очакваха деня, в който той ще се върне.
Пристигнаха добри новини и Толгахан Сайъшман се завръща на снимачната площадка. Съобщени са и подробности за новия проект на Толгахан Сайъшман.
На уебсайта на Dizi Doktor.com  е включена информация за новия сериал на Толгахан Сайъшман.
Толгахан Сайъшман продължава подготовката за новия си сериал, в който ще продуцира и ще играе.
Твърди се, че партньорът на играта в поредицата, която ще бъде излъчена по Gain, е Ezgi Eyüboğlu и Talat Bulut също ще участва в проекта.
Талат Булут си направи име с телевизионния си сериал Yasak Elma и Mahkum. Освен ако нещо не се обърка, Талат Булут ще бъде партньор на Толгахан Сайъшман в новия проект.
Стана ясно, че кастингът за новия сериал продължава. Очаква се в сериала да се включат и млади таланти.
Източник: gercekgundem.com

# 283

Nature Zap Езги* ми харесва, не си я спомням
от *Великолепният век* сигурно и тя като пиявицата
 е била една от многото в харема..
сега чакам химия с любимеца
и много екшън, красота и разкопчани копчета
Joy

# 284
Софиии,тихо да не чуе албанката за разкопаните копчета Joy  Хубаво е че ще е на платформа, нещата са бавни  и потайни . Не знаех че Езги е бившата на Каан Йелдаръм. Сега отново ще се жени за Пънар Дениз.
Готино чифте са и с еднакви възгледи.
Каан го спрягаха с Хандето.

Последна редакция: ср, 25 окт 2023, 20:30 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт