Отговори
# 300

Софи, след вчерашната приятна новина и многото статии и колажи, които излязоха, днес е невероятна тишина.
     Именици няма покрай мен, та блажено релаксирам след емоциите и си правя колажи на любимците.
     Чакам да започнат "Игри на волята", а след това гледам с удоволствие българския сериал "Алея на славата".
     Хареса ми сценария, играта на актьорите също ми допада.
     Ново от Суде:

# 301

Hearts

Balloon Къванч - РД 40* Kiss Tada

Heart Eyes първият турски красавец който
измести от сърцата на фенките латино мачовците..
Cupid

Champagne Cocktail Champagne

# 302
Здравейте, момичета!

«Вчерашните сълзи, днешните усмивки и утрешните мечти винаги ще бъдат силата на тези, които не се предават въпреки всичко.»

Кураж, усмивки и вдъхновение през днешния петъчен ден!

27 октомври - Световен ден на аудиовизуалното наследство

Преди 18 години 27-ми октомври е обявен за Световен ден на аудио-визуалното наследство.
Аудио-визуалните документи, като филми, радио- и телевизионни програми, са общо наследство. Те съдържат първичните записи от историята на XX и XXI век. За съжаление, това наследство е застрашено, защото звукозаписите и движещите се образи могат да бъдат умишлено унищожени или безвъзвратно изгубени в резултат на пренебрегване, гниене и технологично остаряване.
Чрез инициативи като Световния ден за аудио-визуално наследство и програмата за памет на света се насърчава работата на професионалистите в областта на опазването, за да се управляват редица технически, политически, социални, финансови и други фактори, които застрашават опазването на аудио-визуалното  наследство.
В България се чества от 2006 г.

# 303

Офф, и днес скука.. Weary

# 304

Софи, скуката е пълна за нас, но турците са въодушевени и ентусиазирани. Трескаво се готвят за заключителните тържества по случай 100 годишнината. И докато едни се стягат за празник, други се чудят как пари да изкарат.
      Днес Хандето удари дъното. Няма медия, която да не ѝ се присмя на решението да определи абонаментна такса на последователите си, за да се любуват на специалното съдържание, което предлага.
     Досега "актрисата" плащаше, за да събере повече последователи, а сега си иска парите обратно. Вероятно бройката не ѝ помага, за да се научи как да се държи на снимачната площадка. 
Цитат
Ханде Ерчел, която активно използва акаунта си в социалните медии, започна да прилага нова функция. Известното име вече ще споделя специални публикации за абонати в своя акаунт в социалните мрежи. Тези, които искат да видят личните публикации на Hande Erçel, ще трябва да плащат 32,99 TL месечно.
     От сторито на Амине:

От сторито на Алмеда:

# 305

Flowers Bouquet ЕМИ*
харесват ми с какъв ентусиазъм се готвят
 за 100 годишнината,както ми харесват и
 в спазването на другите им религиозни празници
независимо къде са родени, израснали или
живеят в момента, харесва ми националното
самочувствие което имат, показват и демонстрират
със знамената, малки и големи, навсякъде по света..
харесва ми че украсяват елха и както се вижда
от костюмите на децата на Толга, а и от едни други на
Амине и съпруг от преди години
 и Хелоуин не го подминават,
..имат си свой начин на живот..
за нас остава да чакаме търпеливо,
ако искаме!
Thinking

# 306

Софи, напълно съм съгласна с написаното от теб. Към ценностната система на турците ще прибавя и отношението им към образованието. Образователната им система също е много добре структурирана и обвързана с реалния живот.
     Преди около седмица Алмеда пусна видеа от посещението на децата във ферма. Впечатлиха ме клипчетата. Под вещото ръководство на учителя малките имаха възможност да се запознаят с животните и растенията, характерни за този район.
     Тръпки ме побиват като се сетя, че нашите малчугани не знаят как се казва малкото на овцата, да не говоря, че много от тях не са виждали домашни животни. Спирам дотук...

Скрит текст:

# 307
# 308
Здравейте, момичета!

"Животът е като огледало, ако му се усмихнеш, ще ти отвърне със същото."

Пожелавам ви усмихнат, слънчев и безгрижен почивен ден!

28 октомври – Световен ден на анимацията

Световният ден на анимацията се отбелязва от 2002 година в чест на първата публична прожекция на Емил Рейно на т.нар. “светлинни пантомими” през 1892 г.
Първият анимационен филм, доближаващ се до познатите днес, е дело на Шарл-Емил Рейно. Той използва създадения от него праксиноскоп (приемник на зоетропа), за да раздвижи картинки през 1892 – три години преди първата кинопрожекция на братя Люмиер.
Първият анимационен филм, заснет на лента, се казва Humorous Phases of Funny Faces (1906) и е създаден от американеца Джеймс Стюарт Блектон.

# 309

Heart Eyes

Blush

Световен ден на анимацията Kiss

# 310
Добър вечер!

# 311
Blush

Световен ден на анимацията Kiss

Момичета, благодаря ви за постовете. Предизвикахте ме и аз да се пробвам в анимацията.

Последна редакция: сб, 28 окт 2023, 23:42 от Emiliya

# 312
Супер са гифките идейни👌Поздравления.

# 313
# 314

Общи условия

Активация на акаунт