За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 33 141
  • 762
  •   1
Отговори
# 90
  • Мнения: 2 815
Дайте идея за свинско филе, моля.
Без гъбен/сметанов сос и производни, че скоро ядохме плешка с гъбен, а не ми се излиза за млечна сметана

# 91
  • Русе
  • Мнения: 6 164
Скрит текст:
Дайте идея за свинско филе, моля.
Без гъбен/сметанов сос и производни, че скоро ядохме плешка с гъбен, а не ми се излиза за млечна сметана

https://ipeychev9.blogspot.com/2015/11/blog-post_15.html

# 92
  • София
  • Мнения: 8 634
Онзи ден правихме с ММ нещо по идея от тази рецепта на Пепчо. Стана страшно крехко месото, а дори не беше мариновано предварително.
https://pep-4o.blogspot.com/2009/10/5-6-1-1.html

# 93
  • Мнения: 1 852
И освен това нещо бързо:
Соломоните на Лабрекс
Панирани свински шницели
Кавърма

Последна редакция: пн, 02 окт 2023, 17:28 от Krotinia

# 94
  • In transit
  • Мнения: 14 218
Дайте идея за свинско филе, моля.
Без гъбен/сметанов сос и производни, че скоро ядохме плешка с гъбен, а не ми се излиза за млечна сметана

Няколко много лесни и вкусни идеи от мен:

Свински пържоли в сос от тиква


Свински карета по арбанашки


Свинско филе в бира


Свински пържоли на разсол


Свински котлети капрезе


Свински котлети в сос от крема сирене

# 95
  • Мнения: 2 872
Здравейте, предложете ми рецепта със замразени плодове.

# 96
  • Мнения: 10 683
Онзи ден правихме с ММ нещо по идея от тази рецепта на Пепчо. Стана страшно крехко месото, а дори не беше мариновано предварително.
https://pep-4o.blogspot.com/2009/10/5-6-1-1.html

Но не с филе, поне на мен въобще не ми допада с филе.
Мики, както винаги, предлага бая апетитни неща.
Ако е хубаво месото дори и само изпечено на тънки парчета на скара за 2 Мин е екстра.

# 97
  • София
  • Мнения: 4 961

Подправката подходяща ли е за вратни пържоли в плик с картофи?

# 98
# 99
  • Мнения: leet
Здравейте! Правя кекс и изсипах малко кокосово брашно, от което падна молец. Обрах го от сместа веднага, обаче сега се чудя дали не е останало нещо в кекса и дали ще е опасен за ядене? Тъп въпрос, но страх, какво да правя 😁

# 100
  • Мнения: 6 021
Здравейте, имам 2 кутии със суров кадаиф. Но, сега като ги погледнах, видях, че срокът им е бил до 14.09... много ме е яд, така да го обичам... Според вас дали им има нещо или мога да си го направя, въпреди изтеклия срок?
Благодаря ви предварително Simple Smile

# 101
# 102
  • Sofia
  • Мнения: 22 572
Здравейте! Правя кекс и изсипах малко кокосово брашно, от което падна молец. Обрах го от сместа веднага, обаче сега се чудя дали не е останало нещо в кекса и дали ще е опасен за ядене? Тъп въпрос, но страх, какво да правя 😁
Няма страшно, печи си кекса. Simple Smile

Здравейте, имам 2 кутии със суров кадаиф. Но, сега като ги погледнах, видях, че срокът им е бил до 14.09... много ме е яд, така да го обичам... Според вас дали им има нещо или мога да си го направя, въпреди изтеклия срок?
Благодаря ви предварително Simple Smile
Дали има нещо... ами виж де, ако няма  и не мирише необичайно... какво ти дреме за срока на опаковката.
Още повече, че "най-добър до..." , значи че и след това си е добър, само не  "най-добър".
Както много пъти съм казвала тук, не хвърлям ако не е за хвърляне (отварям - гледам, помирисвам, ако не ме лъхне смрад още при отварянето Wink ), пък каквото ще да пише. Simple Smile

# 103
  • Мнения: 314
Възможно ли е да се направи паниран карфиол в еър фрайър?

# 104
  • Мнения: 17 116
Възможно ли е да се направи паниран карфиол в еър фрайър?
Може, правиш течна панировка и става като на фурна, но трябва да е в тарелка иначе става мазало.

Общи условия

Активация на акаунт