Естетични процедури за лице и тяло – 52 тема

• 83 492
  • 781
  •   1
Отговори
# 105
  • при Arctic Monkeys

Много скъпо и краткотрайно удоволствие за млади кожи. Бих изхарчила 1000 лв за 2 мл. по-разумно.
[/quote]
Бихте ли споделили какво имате предвид и кое е по-разумното решение?
[/quote]
Имам предвид, че волайт освежава кожата и придава хубав блясък , за около няколко седмици. Според мен е подходящ за хора на 30, 35. За зряла кожа, каквато е моята, избирам напр. Теосиал 1, 3 мл. е на същата цена, 500 лв. Или нещо колагеностимулиращо- juvenus, или друг подобен продукт, има много…

# 106
момичета предложиха ми за назобиалните бръчки или филър в скулата или неоперативен лифтинг с Агнес, не съм правила нищо и не съм запозната.Какво ще ме посъветвате?

# 107
Ellis, все така при Кожухарова ли бяха процедурите? Не знаех, че правят PRF.
Да- при Кожухарова. Аз направих сега PRP, редувам ги с PRF. От октомври м.г. това ми е четвърта процедура и втора PRP.

Споделям отличното си впечатление от бустера около очи с Pluryal Silk- абсолютно чиста, придобила свежест и плътност зона. Изненадана съм от скоростния резултат, но още повече са изненадани колеги, виждат ме някак променена, без резултатът да “избожда  очи”- цялото лице се освежи, а контурът се повдигна леко в горната част, заради новопридобитата плътност около очите.
След две седмици ще направя бустер и на долната част на лицето с Pluryal . С канюла. Колебаех се вчера, но след днешния резултат, нямам никакви съмнения в избора си.

Gold lady, при мен RRS през ноември м.г. го слагаха с канюла. Аз си изисквам всичко,  което е възможно, да ми слагат така.

Elis, навих се и аз PRF, но сега почнах дермапена - 3 процедури ще направя лице, шия, деколте и устни и февруари планирам неоперативната блефаро и тогава мисля да направя PRF. В скин лайн е на цена 1000 лв + 3 мл бустер, та се чудя така ли да то направя или отделно да слагам бустер очи и долна част искам само.

# 108
Не мога да дам категоричен отговор, за себе си съм решила, че правя отделно скинбустер, а след това  PRF или PRP. Скинбустер с PRF звучи добре, включително и като цена за PRF/ вече писах че PRF e по- скъп/ и 3 мл скинбустер, вероятно се допълват. Това би трябвало да се консултира с вашия лекар.

# 109
Здравейте, момичета. Вчера бях на консултация при д-р Войнов за фейслифтинг и горна блефаропластика. Правила съм ГБ през 2017 и сега съм почти в изходна позиция. Проблема е, че пуша. Пушенето е противопоказание и води до сериозни усложнения. Може да пуша до 5 цигари дневно. Аз по 5 цигари на ден не мога, не знам какво да правя...

# 110
При кой сте правили предната ГБ?

# 111
При доц. Тепавичарова.

# 112
Здравейте, някой поставял ли е филър в устните по време на бременност?

# 113
Не, защото не се поставя по време на бременност.

# 114
Привет на всички. Радвам се,че открих темата,защото се интересувам от различни процедури за разкрасяване.
Преди няколко дни ми излезе на стори на Тиана( собственичката на Дуписима) нова процедура за лица. Доколкото виждам действа като фейслифт по снимките долу. Само лявата ѝ половина е третирана   

В ценоразписа виждам,че е 280лв на процедура но няма никаква информация. Писах им,не са отговорили. Някой знае ли нещо за този вид терапия,и има ли впечатления?
Също така се интересувам от процедурите срещу косопад, плазмотерапия. Аз съм с много тънък косъм и без никакъв обем,искам просто да стане плътна и да не е сплескана в корените. Това може ли да се постигне с плазмотерапия, и има ли болка? Извинявам се ако е обсъждано в предишни теми,просто са ужасно много да ги изчета всички.

# 115
  • в 1001-та нощ
Ако има затопляне, както подсказва името,  винаги има леко напомпване на лицето, защото течностите се разширяват при затопляне. Това е моментен ефект и да се използва за убеждаване за видим дълготраен ефект е некоректно.

# 116
  • София
Момичета, в кои части на лицето са ви поставяли Радиес (освен в скули)? И съответно останахте ли довилни?

# 117
На мен в скули и брадичка. Сега ми се ще повече в долна част, защото слагам и ботокс в масетерите. Като цяло съм доволна, дискретно е и ненабиващо се на очи, при все че съм поставила само 1 ампула 1,5 мл. Интересувам се живо и аз от темата за Радиес, струва ми се,  напоследък остана по-назад по актуалност. Предстои ми подновяване и се чудя какво. Не боря някакви сериозни проблеми като цяло, но ми се ще за превенция и цялостно освежаване.

# 118
Радиес- цяла средна и долна част на лицето също на шията.

Последна редакция: нд, 08 окт 2023, 19:53 от ДХ3

# 119
  • в 1001-та нощ
Между скулата и долната челюст, горната част на ръцете, шия.

Общи условия

Активация на акаунт