Естетични процедури за лице и тяло – 52 тема

• 83 454
  • 781
  •   1
Отговори
# 90
Леле, Жаклин, колко си хубава! Искрени поздравления за начина, по който изглеждаш! И за да не е спам, правила ли си нещо по jawline и брадичката? Или е заради поддържането на кожата цялостно, за да не се свлича?

# 91
Аз също съм разграждала филър в устните  -без упойка, изобщо не ме боля, а се бях наплашила предварително. Не боли повече, отколкото поставянето на филъра. Имах подуване първите 24 часа, но спада бързо. Поне при мен.

# 92
Брида, абсолютно никога ни бради, ни джолайни🤣🤣 Според мен дължа контура си на йогата за лице и като цяло на йогата, с която се занимавам от години, това висене и стоене на глава, активизира кръвообращението😅
Не пуша( мн рядко по 1-2, ако съм в компания,) алкохол 30 мл Джин или чаша винО.
Лягам в 22 и ставам в 6, спортувам много активно, храня се сравнително без боклуци и това е.
Кожата ни и по точно видът и е резултат от целият ни лсйфстайл.
Козметика и то много активно( маски, серуми, шипково масло за масаж на лицето) ретиноли а вече и Трет, хидратация и целогодишно слънцезащита)  Това е каквото правя.
Ботокс на чело,  а сега на 3 зони и скинбустер на Рестилайн.

# 93
Включвам се в новата тема и аз- след 5 месеца почивка, днес бустер с Pluryal и Jalupro околоочен, малко ботокс в чело и гневна бръчка и мезоботокс шия. Засега съм приятно изненадана от околоочния бустер-поставен с канюла, нямам синини или отток. Уточнявам, че нямам по начало торбички или тъмни кръгове под очите, а по-скоро с годините леко хлътна тази зона, загуби еластичност. Леки оттоци ми се образуваха малко над скулите понякога. Правя бустер за втори път около очите, през ноември м.г. сложих RRS HA Eyes и Jalupro. Тогава имах лек отток под очите, синини нямах.
 Предстоят след две седмици ревизия на ботокса и бустер на долна част на лицето. Ако ми харесат развитието и визията след Pluryal, отново ще сложа от него. Доволна останах и от бустер с Nucleofil миналия април, така че все още се колебая между двата продукта.
Предстоят ми през ноември поредна процедура PRР - за мен с чудесен ефект и финално шия- ще преценим процедурата, в зависимост от резултата от мезо ботокса.
Засега се придържам стриктно като време и процедури само към мезо, бустери и ботокс.

Последна редакция: чт, 05 окт 2023, 19:08 от ellis

# 94
Ултразвуковите четки за почистване и масаж на лицето, противопоказни ли са за филърите в лице?

# 95
  • На черешатааа
Сложих бустер RRS HA long lasting  и ботокс- 3 зони в Дерма акт, при д-р Хаджийска- допадна ми като отношение.  Трябва да запиша час за  ретуш на ботокс- до сега не съм ходила на ретуш . Питането ми е- задължителна ли е да се прави и заплаща ли се посещението.  Другото ми питане е към слагалите този бустер с канюла или не Ви го слагаха. До края на годината и едно PRP ще направя

# 96
Не се плаща ре ботокс, идете си щом ви е първи път при нея може да се наложи.
Макар че аз колкото резили с падне на вежди съм имала, все са били на Ре. Да бях си стояла с малко повече мимика и с повдигнати вежди:)
Сега казах на докторката- квото бодеш, това ще е, колкото държи толкова. Миналият път на първо слагане беше супер после стана ужас. За 2 седмици се пооправи, но как ходех като Барни Ръбъл, не е за приказка 😅

С игла ми слага скинбустера.

# 97
  • София
RRS с канюла са ми слагали.

# 98
Ellis, все така при Кожухарова ли бяха процедурите? Не знаех, че правят PRF.

# 99
Момичета, включвам се с питане.Вчера поднових ботокс след почти две години пауза.Досега съм слагала  5 пъти пачи крак и гневна.Сега сложихме и в чело няколко единици и ме бодна и над опашките на веждите.Снощи си виждам подути клепачите, или по-точно тази част между веждите и клепачите. За първи път ми се случва.Досега не съм имала никакви реакции при предишните поставяния. Трябва ли да се притеснявам или ще отшуми това.На някоя от вас случвало ли се е подобно нещо? Прилагам снимки не можах по-ясни да направя, но си личи подутите части.

# 100
Имала съм оток  на клепачите от ботокс, да. Отминава, при мен се свлече челото сякаш и затвори очите визуално. Мина за 2 седмици, ако отпусна стана добре

# 101
И аз съм имала подуване на клепачите след ботокс. В началото мисля, че е нормално.

# 102
Аз не съм имала. При кой слагахте?

# 103
Ходя само в Скин Лайн във Варна.Последните два пъти ме прави д-р Костова.Досега не съм имала никакви странични реакциии след поставяне.Ще изчакам няколко дни, дано мине бързо.Малко ми е успокоение, че при някои от вас също е имало оток, тоест не съм единичен случай.Ще пиша пак, като /ако има промяна.

# 104
Ellis, все така при Кожухарова ли бяха процедурите? Не знаех, че правят PRF.
Да- при Кожухарова. Аз направих сега PRP, редувам ги с PRF. От октомври м.г. това ми е четвърта процедура и втора PRP.

Споделям отличното си впечатление от бустера около очи с Pluryal Silk- абсолютно чиста, придобила свежест и плътност зона. Изненадана съм от скоростния резултат, но още повече са изненадани колеги, виждат ме някак променена, без резултатът да “избожда  очи”- цялото лице се освежи, а контурът се повдигна леко в горната част, заради новопридобитата плътност около очите.
След две седмици ще направя бустер и на долната част на лицето с Pluryal . С канюла. Колебаех се вчера, но след днешния резултат, нямам никакви съмнения в избора си.

Gold lady, при мен RRS през ноември м.г. го слагаха с канюла. Аз си изисквам всичко,  което е възможно, да ми слагат така.

Последна редакция: пт, 06 окт 2023, 19:34 от ellis

Общи условия

Активация на акаунт