Естетични процедури за лице и тяло – 52 тема

• 83 132
  • 781
  •   1
Отговори
# 495
Онзи ден бях при Ванеска за гневната бръчка. Сложих е ботокс, ще трябва да правим и лазер, защото била вече като белег и трета стъпка филър. За повдигане на бузите ми предложи конци, засега не било спешно, но за моято лице, това било най-подходящо. Аз се страхувам от конците и и казах, че ще се радвам да предложи алтернативи.

# 496
  • Пловдив
Вмъквам се по терлици в темата ..забравих вчера да питам и за да не звъня отново в салона, знам че тук ще получа адекватно мнение Simple Smile Вчера бях на мезотерапия късния следобед , днес лицето ми е все още червено и на места доста…леко неприятно ми е на допир, но утре съм на работа и не бих искала да личи…Та въпроса ми е мога ли да сложа ББ крем, понеже той ще е напълно достатъчен …Или не бива нищо да се нанася на лицето?
Благодаря предварително!
Здравейте, с вв крем не би трябвало да е проблем.
Може ли да споделите какъв продукт ви сложиха?
Аз съм си слагала един път бустер на швейцарска марка, но много ме боля и не повторих. Имах само две, три синини от боцканията.
Все още търся ефект на " свежо подхранено лице", което се постига без филъри. На 43г. съм и ходя само на остеоестетика на лице.

# 497
Споделете за остеетстетиката - какви проблеми решавате и дали сте доволна.

# 498
  • Пловдив
Споделете за остеетстетиката - какви проблеми решавате и дали сте доволна.
Няма ефект уау - но за Мен е алтернатива на убожданията. Усещането е като след масаж на тялото - както се чувстваш, така и изглеждаш. Изисква се постоянство , поне веднъж в месеца- аз съм ходила само три пъти в София. Сега съм в търсене на такъв рехабилитатор в Пловдив, но не намирам.

# 499
Аз да дам отзив. Правих си при моята козметичка микронидлинг с дермапен и някой от бустерите (нанася бустера на лицето и после с делмапена го "втрива")

Аз съм си правила удома подобно нещо, но не с дермапен а с едно друго уредче, ръчно.

Но сега ефектът е много добър, взеха да ми изчезват петната, които имах.

# 500
Момичета, коя поцедуда според вас ще е най-подходяща за околоочен контур- CO2  или Smart PQ лазер? Искаше ми се да направя неоперативната блефаропластика преди празниците за да се възстанова вкъщи, но часовете които имат не ми съвпадат с моята отпуска, та трябва да избера друга процедура. Току що успях да си намеря час за 22 декември, но само за горна блефаропластика в Естетик клуб Варна. Долна не правят, но и на това се съгласих.

Последна редакция: сб, 09 дек 2023, 15:51 от grosdanat

# 501
Момичета, и аз идвам с въпрос за неоперативна блефаропластика. Понеже нищо не разбирам, цитирам от сайта на клиниката:

"Лазерната терапия за околоочна зона се осъществява в две стъпки – Fotona SmoothEye® – неаблативна Er:YAG-лазерна терапия и фракционирана аблативна Er:YAG лазерна терапия."

Някой правил ли е, има ли ефект? Казаха ми, че възстановяването било 2-3 дни и имало видим ефект, но друго си е да ти го каже някой, който е пробвал.

# 502
На въпроса на Somniator ,слагала съм два пъти филър под очите при др Ванеска. Много съм доволна, запълва добре хлътването и придава свеж вид.

# 503
В сутрешния блок беше гост Ирини Жамбонас, ето това е добре поддържано лице, без натруфеност и кичозност.

# 504
В сутрешния блок беше гост Ирини Жамбонас, ето това е добре поддържано лице, без натруфеност и кичозност.
По коя програма? Много я харесвам още от "Маргарит и Маргарита"❤️

# 505
Красива жена, хареса ми, но самото предаване според мен си има яко филтри. На кадрите от филма, в който участва сега изглежда доста различно.

# 506
  • в голямото село
Аз да дам отзив. Правих си при моята козметичка микронидлинг с дермапен и някой от бустерите (нанася бустера на лицето и после с делмапена го "втрива")

Аз съм си правила удома подобно нещо, но не с дермапен а с едно друго уредче, ръчно.

Но сега ефектът е много добър, взеха да ми изчезват петната, които имах.
Аз направих пролетта 6 процедури, изключително доволна съм. Месеци след това поставих ботокс. Сега съм в търсене къде отново да направя микронидлинга, че кабинета в който ходех не ми е удобен вече, а не работят събота и неделя.
КРР, ако си от София сподели къде ходиш, може и на лични, за да не спамим тук

# 507
Ходя в Козметикде

# 508
Здравейте, някой може ли да ми препоръча добър хирург за ‘’зашиване’’ на белег.Имам вдлъбнат белег на лицето който ми е от доста години и няма как да се коригира с лазер или друг вид корекция. А в интернет видях този вид ‘’зашиване’’ на белега, смисъл вдлъбнатината на белега се изрязва и после се зашива така, че да не си личи.

# 509
Здравейте, някой може ли да ми препоръча добър хирург за ‘’зашиване’’ на белег.Имам вдлъбнат белег на лицето който ми е от доста години и няма как да се коригира с лазер или друг вид корекция. А в интернет видях този вид ‘’зашиване’’ на белега, смисъл вдлъбнатината на белега се изрязва и после се зашива така, че да не си личи.
направете консултации с пластични или лицево-челюстни хирурзи с дълъг опит.
На съпругът ми отстраниха много голямо подкожно мастно образувание на бузата,не остана почти никакъв белег ,много добре го отстраниха с цялата капсула,за да не рецидивира,но го направи пластичен хирург с дълъг опит в клиника по изгаряния.

Общи условия

Активация на акаунт