Естетични процедури за лице и тяло – 52 тема

• 83 214
  • 781
  •   2
Отговори
# 480
# 481
Това е снимка два дни след второто поставяне на хиалуронидаза( първото бе 6 дни преди снимката).
Сложих филър месец и половина след това.Но аз никога не съм имала много обем в устните преди разграждането.
Забравила съм да кача снимката 😂😂😂:

# 482
Момичета, Sunekos 200 за очи е мезотерапия ли? А скинбустери за тази зона кои са? Освен ботокс какво работи при вас за бръчици и свличане/отпускане? При мен най-лошо в тази зона се отразява спането по корем. Смачква ми много лицето в тази зона и се боря с това, търся възглавници за спане по гръб, но незнам дали си заслужава инвестицията.

# 483
  • Sunshine state
Като за начало вземете сатенена калъфка за възглавница. Аз не спя по корем, но понякога се извъртам странично и съм си купила такива калъфки. Значително по-добре са отпечатъците сутрин.

# 484
При мен най-лошо в тази зона се отразява спането по корем. Смачква ми много лицето в тази зона и се боря с това, търся възглавници за спане по гръб, но незнам дали си заслужава инвестицията.
https://bg-mam.ma/p/1520422/46193777
Предимството от спане без възглавница е, че докато свикнете да спите само по гръб дори да се обърнете настрани лицето няма от какво да се смачка (не се притиска от възглавница). Може в началото да ви се схваща врата, защото главата малко се изкривява под градус, но постепенно свиква с тази поза. И здравословно за прав гръб и гр.стълб най-добре да си наложите само по гръб.

Последна редакция: пн, 04 дек 2023, 20:18 от GeryGG

# 485
Вмъквам се по терлици в темата ..забравих вчера да питам и за да не звъня отново в салона, знам че тук ще получа адекватно мнение Simple Smile Вчера бях на мезотерапия късния следобед , днес лицето ми е все още червено и на места доста…леко неприятно ми е на допир, но утре съм на работа и не бих искала да личи…Та въпроса ми е мога ли да сложа ББ крем, понеже той ще е напълно достатъчен …Или не бива нищо да се нанася на лицето?
Благодаря предварително!

# 486
  • Plovdiv
Искам да попитам всички дами тук които си правят естетични процедури-като мезотерапии,скинбустери и т.н. след това какъв клас козметика ползвате?Лекар дерматолог ми каза че след таквиа процедури може да се използва и съвсем обикновен крем тъй като кожата е подхранена отвътре?Вашият опит какъв е момичета?

# 487
Прав е, ползвайте си обичайната козметика.
Вмъквам се по терлици в темата ..забравих вчера да питам и за да не звъня отново в салона, знам че тук ще получа адекватно мнение Simple Smile Вчера бях на мезотерапия късния следобед , днес лицето ми е все още червено и на места доста…леко неприятно ми е на допир, но утре съм на работа и не бих искала да личи…Та въпроса ми е мога ли да сложа ББ крем, понеже той ще е напълно достатъчен …Или не бива нищо да се нанася на лицето?
Благодаря предварително!
Утре може ББ са сложите.

# 488
Здравейте,
опитах се да намеря в темите назад информация за био филъри Каризма, но не намерих.
Дерматоложката ми ги препоръча, като най-новите биостимулатори. Две боцкания през известно време, като в кожата се вкарва колаген.
Имате ли опит с тази процедура? Ще се радвам да чуя мнение, защото в нета има супер малко информация и мен лично ме е страх да я пробвам.
Слагам ботокс от няколко години, но никога не съм слагала филъри в лицето си. На 44 години съм.
Благодаря ви! Simple Smile

# 489
Дайте мнение за Скинбустер : Рестилейн
2 . Скинбустер Реденсити

Четох, че вторият има по голяма количество хил. Киселина , като мг?
Означава ли, че е по хубав и има по добър ефект за свежест и уплътняване ?

# 490
Здравейте! Включвам се с един бърз въпрос към хора, които са си слагали филъри под очите.

При кой специалист отидохте и доволни ли бяхте?

Извинявам се, ако е разисквано преди. Благодаря!

# 491
Добър вечер! Слагах филър теосиал в скули. Имам неравности по тях на пипане, а и не само. Ще се оправи ли?

# 492
Кога е сложен-до две седмици ще има
някакви неравности, правете си масажите.

# 493
Кога е сложен-до две седмици ще има
някакви неравности, правете си масажите.

Вчера е сложен. Не ми е казано да масажирам. Може ли да обясните какъв точно масаж? Слаган е с игла, не с канюла, ако има значение.

# 494
Значи спазвате указанията на лекаря.Моята ме кара да правя масажи, но щом не са Ви казали, значи не пипайте.

Общи условия

Активация на акаунт