Естетични процедури за лице и тяло – 52 тема

• 83 237
  • 781
  •   1
Отговори
# 465
От д-р Георгиевски

# 466
  • София
В Дерма вита са пуснали промоция за премахване на двойна брадичка с HIFU. Има те предствата дали ще има резултат само с една процедура?

Не, аз правих 4 през месец през 2022. Най-болезнените ми процедури. Има ефект.

# 467
  • София
В Дерма вита са пуснали промоция за премахване на двойна брадичка с HIFU. Има те предствата дали ще има резултат само с една процедура?

Четири Open Mouth Не слагат ли обезболяващ крем, щом са толкова болезнени?

# 468
  • София

Четири Open Mouth Не слагат ли обезболяващ крем, щом са толкова болезнени?

Слагаха ми крем, но болката е в дълбочина!

# 469
Да попитам има ли доволни от лазера PicoSure за премахване на пигментни петна по лицето и по ръцете?
Сега, зимния сезон съм решила да го пробвам, та да видя дали си заслужава.
Да побутна въпроса....

# 470
За лазери и петна- някои се махат,други пак се появяват.Та- проба-грешка е работата.

# 471
  • София
Някой има ли препоръка за някой от д-рите Генчеви в Пазарджик? Ботокс / Хармоника евентуално?

# 472
Мнения за Ася Данчева, някой посещава ли я? Или за дерматолозите, които са в клиниката на Денкова, гледам няколко са, да препоръчате от кого сте доволни?

Последна редакция: ср, 29 ное 2023, 17:47 от SitaraB

# 473
Някой има ли препоръка за някой от д-рите Генчеви в Пазарджик? Ботокс / Хармоника евентуално?
Малко по- напред в темата се коментираха, върнете се няколко страници.

# 474
Да се похваля с новите си устни, 0,4мл Рестилейн, след като разградихме всичко досега.Устните ми са доста тегави за правене, не са разтегливи и филърът тежи към лигавицага, имам физиологична разлика в двете половини, но добре станаха.Отново д-р Чилингирова ми ги направи, след като сглупих да ида прu друг лекар и се прецакаха, затова ги разградихме( беше неприятен процес).Ще пусна пак снимка като спаднат и синината се махне:

Имате ли снимка след разграждането как са изглеждали устните?
 Какъв е периода до поставяне на новия филър? Аз много се чудя за хиалуронидаза и поставените въпроси са това, което ме възспира засега. Проблемът ми са едни уплътнения в лигавицата, т.е. там ми беше сложен филър последния път преди 5 год може би. До колкото съм чела не може да се разгражда конкретна зона, а ензима ще разгради всичко.

# 475
Това е снимка два дни след второто поставяне на хиалуронидаза( първото бе 6 дни преди снимката).
Сложих филър месец и половина след това.Но аз никога не съм имала много обем в устните преди разграждането.

# 476
Някой знае ли Антония Петрова какво си е правила на лицето?
Гледах клипче нейно и кожата и беше перфектна, като цяло много се е разхубавила.

# 477
Не обсъждаме Антония в тази тема.

# 478
... и ползва уникални филтри за снимки и видео 🤩

# 479
Не обсъждаме Антония в тази тема.
Извинявам се, не знаех! Може ли да ми пратите линк, ако знаете къде я обсъждат?

Общи условия

Активация на акаунт