Естетични процедури за лице и тяло – 52 тема

• 83 578
  • 781
  •   1
Отговори
# 120
Точно след като написах поста взеха,че звъннаха от Дуписима да ми говорят за тая процедура Imperium Med. С ток ти правят гимнастика на мускулите на лицето. Опъват кожата, скулпторират и предотвратяват поява на бръчки. Всичко добре, ама трябва да дадеш 1500лв за 6 процедури за да има ефект. И след 4-5 месеца пак така. Исках да си правя контуриране с филъри,но се отказах защото ставаш годишен абонат и то не са малко пари,а това е същата работа даже може и по-скъпо да излиза.

# 121
  • в 1001-та нощ
Обърнете се към лекар, който има холистичен подход и няма да работи на парче. Не се хващайте за една или друга процедура.

# 122
  • София
Обърнете се към лекар, който има холистичен подход и няма да работи на парче. Не се хващайте за една или друга процедура.

a.l.e.n.a, моля препоръчайте такива лекари! На 52 съм, не съм правила нищо, искам да започна, но това че се ходи за определи процедури при различни лекари ме разколебава, а предполагам и други като мен. Ще бъда много благодарна за конкретни имена, на които може да се разчита за цялостен подход!

# 123
можете ли да ми кажете дали РФ с микронидълинг е толкова опасна за лицето колкото четох в форуми за пластични операции и естетични процедури в щатите?

# 124
Здравейте! Интересуват ме процедурите “микронийдлинг” и “phy bright”. Ако сте си правили, споделете, моля, доволни ли сте? Също и къде в Пловдив ще ми препоръчате:))?
Моля да ме извините, ако е коментирано, но с търсачката ми излезнаха точно четири мнения от преди година😀.

# 125
  • Sunshine state
можете ли да ми кажете дали РФ с микронидълинг е толкова опасна за лицето колкото четох в форуми за пластични операции и естетични процедури в щатите?
Такова нещо за пръв път чувам, а правя редовно процедурата. Преди две-три седмици дори правих и ми няма нищо. С какво точо е опасна?

# 126
Радиес в шия съм слагала. Не бих казала, че виждам разлика. Мислех нещо в долната част на лицето, но ще коментирам с доки.

# 127
Такова нещо за пръв път чувам, а правя редовно процедурата. Преди две-три седмици дори правих и ми няма нищо. С какво точо е опасна?
На какъв интервал я правите и след коя по ред виждате резултати? Доволна сте, предполагам, щом редовно я правите? Аз събирам мнения за микронийдлинг, предполагам са много сходни?

# 128
  • Sunshine state
Всеки месец по един път, лятото си дадох почивка. След 3-4 път видях резултат. Сега съм на 8ма процедура и мисля за тази година да приключвам. Ще възобновя няй-вероятно другата. Правя ги както у нас с моя си машинка, така и в студио специално за микронийдлинг и РФ.

Последна редакция: пн, 09 окт 2023, 18:49 от Pupitka

# 129
Всеки месец по един път, лятото си дадох почивка. След 3-4 път видях резултат. Сега съм на 8ма процедура и мисля за тази година да приключвам. Ще възобновя няй-вероятно другата. Правя ги както у нас с моя си машинка, така и в студио специално за микронийдлинг и РФ.

РФ е радиочестота ли? Заглеждах Виваче, обаче не знам защо голям страх от тази радиочестота имам. Отслабнах малко и това веднага рефлектира на шията ми и сега голям прроблем ми е. За това почнах и с Дермапена микронидлинг.

# 130
  • Sunshine state
Да.

# 131
  • Швейцария
Аз сложих ботокс и филър на гневната и филър на насолабиалните бръчки. Не знам дали приключвам за тази година, може да подновя ботокса. Някой да препоръча нещо инвазивно с дълготраен ефект за двойната брадичка?

# 132
Вчера сложих една спринцовка /1,25/ Harmonyca и поднових ботокс на гневна и чело.Имам леки неравности по хода на кнюлата на лицето.Дали ще се нормализира за ден-два?Спомням си, че някой беше споделил за топчета останали 3-4 месеца, но не помня от Скулптра или от Хармоника беше.

# 133
И аз търся нещо за двойна брадичка. Видях че Дерма Акт имат някакви процедури, също така Reverse- Росица Денчева при която ходя на дерматологични прегледи. Тя особено предлага инжекционно,което мисля че каза че дава дълготраен ефект след 2-4 процедури, и лазерно,при което са нужни повече посещения.

# 134
И аз днес щях да слагам Хармоника в шия (взех пакет с Volite), обаче съм хремава и ме върнаха.

Общи условия

Активация на акаунт