Естетични процедури за лице и тяло – 52 тема

• 83 314
  • 781
  •   1
Отговори
# 405
Мен единственото , което ме спира за сега е риска от сраствания.

# 406
Какви сраствания имате предвид?

# 407
  • Пловдив
Би ли споделила после впечатления от Профайлото?При д-р Савченко, нали?При нея боря същия проблем, но с Хармоника.

А при вас как се отразява Хармониката и къде я слагате?

Не е конкретно към мен питането, но да споделя опит. Преди правех Радиес / когато още нямаше Хармоника/ и бях доволна. Лифтиране, без излишен и видим обем. Сега с Хармоника е същото - много добър лифтинг + бонус един-такъв...plump на лицето.
И двата пъти ми е поставяна с канюла / май ветрило се казва техниката/. През едно убождане точно до ухото се вкарва иглата и се изтегля последователно през скула, малко по-надолу и по челюста. Не знам дали успях да го обясня добре. Това е продуктът от който съм най-доволна за лифтиране на лицето. Моята кожа е плътна и "тежка", нямам бръчки, но висва, и такива процедури я спасяват.

# 408
Здравейте! Имам тежко лице с свличане в долната част, така наречения тип булдог. Моля за препоръки за контуриране на тази част, преди да прибегна към скалпела. Правила съм конци, разграждане с липолитици, Hifu - всички без резултат. В момента съм в размишления за Морфеус, но дали няма да се поредните пари, хвърлени на вятъра....
P. S. На 40 години съм.

# 409
Аз имам подобен проблем. Не съм правила процедури до момента. Забелязвам, обаче, че лицето доста се стяга след отслабване и редовно мазане с крем и други помади. Поне при мен това дава добри резултати.

# 410
Здравейте! Имам тежко лице с свличане в долната част, така наречения тип булдог. Моля за препоръки за контуриране на тази част, преди да прибегна към скалпела. Правила съм конци, разграждане с липолитици, Hifu - всички без резултат. В момента съм в размишления за Морфеус, но дали няма да се поредните пари, хвърлени на вятъра....
P. S. На 40 години съм.

Според мен Морфеус ще даде резултат. Но си няправете и консултация

# 411
  • На черешатааа
Благодаря за отговорите момичета Flowers Hibiscus . Аз съм си доволна от Хаджиска, но да, ще запиша и консултация при Георгиевски. Точно в средната част на лицето ми е мъката. Ще ми се малко обем , макар всички да бягат от него, но аз съм със слабо лице,  фина и тънка кожа.

# 412
Аз Хаджийска така и не можах да я изнудя да ми сложи там Grinning Георгиевски веднага видя, че трябва и сложи бустер и стана супер. Само, че бустерът вече взе да разгражда, така чу ще заместим с филър.

# 413
  • На черешатааа
Скрит текст:
Аз Хаджийска така и не можах да я изнудя да ми сложи там Grinning Георгиевски веднага видя, че трябва и сложи бустер и стана супер. Само, че бустерът вече взе да разгражда, така чу ще заместим с филър.
Тя ми сложи там  RRS  , стана добре, но смятам, че имам нужда от нещо по хард и след това да си поддържам с мезо, скинбустери и PRP , както до момента . Тоест тя ми каза, че тази ми зона е за филър, каза и кой, но........... руса работа, забравих Innocent

# 414
RRS е леко за запълване, да

# 415
Момичета, какви процедури апаратни или други сте правили на шия и сте доволни? При мен има отпускане под брадичката и самата шия по дължината вече също е като отпусната. Правила съм мезотерапии, един Радиес, другия месец ще сложа пак и дермапена но той не го броя.

# 416
Момичета здравейте. Как е по- добре да се поставя Радиес или Хармоника- с техника ветрило или по точки. Това доктора ли го преценя? Бихте ли споделили впечатления от двете техники. Благодаря

# 417
Ето го въпросното видео на Ивка бейби https://www.tiktok.com/@ivkabeibe/video/7065105111676161286

Аз съм с 2 ръце за др. Георгиевски. Страхотен професионалист!

# 418
Момичета, какви процедури апаратни или други сте правили на шия и сте доволни? При мен има отпускане под брадичката и самата шия по дължината вече също е като отпусната. Правила съм мезотерапии, един Радиес, другия месец ще сложа пак и дермапена но той не го броя.

При мен там само Морфеус даде ефект. Правих около 4 пъти там. После, ако има още нещо - Хармоника, но при мен стегна и няма нужда вече.

За Хармоника - лекарят преценява как да сложи.

# 419
P. S. На 40 години съм.

Според мен Морфеус ще даде резултат. Но си няправете и консултация
Направих консултация , но впечатленията ми са , че всеки предлага това , с което разполага , като уреди. Може ли да споделите при вас какъв беше възстановителният период (след колко време можехте да се появявате пред хора Simple Smile)
Благодаря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт