Мен примерно ме е страх от скок с бънджи.
Защото се познавам, знам, че главата ми забучава, въздухът ми спира, веднъж на един лифт се ухапах зверски почти до кръв, за да си отвлека мисълта, въпреки, че пак ме държа известно време. Предполагам,че ще ми спре въздухът от уплах и ще получа инфаркт, от това ме е страх, защото изходът е фатален.
Ама да те е страх да живееш сам?
Може би проблема е в това, че по-голяма част от съзнателния си живот съм прекарала във връзка, свикнала съм да се грижа за някого и мисълта вечер да се прибера и да няма с кого да си кажа две думи, с кого да споделя вечерята си, кого да прегърна.. някак си ме плаши. Знам също, че това е проблем с който трябва да се преборя, но за момента поне не успявам да се фокусирам върху себе си, заради мислите за другия, колкото и глупаво да е..
стига с тези пари, кариери.... Дори да се поокопитиш малко, в момента в който идеш в офиса, видиш го... Мазохистично е. Като губиш, не знеш какво печелиш. Не е трябвало да бъде, за това така са се стекли нещата. За какво ти е кариерата щом кораба,, депресия,, потъва мъкнейки те и тебе? Искам да кажа:не потъвай с кораба, спасявай се. Работа има. Мисля, че тоя човек се е уплашил като са станали реално видимо сериозни нещата. Всичко след това го е устроило. Той се е евакуирал. Ти? Миналото е само сетивен спомен... Филм, който се пуска сам на плейъра в мозъка. Упорито ще те преследва филма +цялата палитра от емоция, която предизвиква. Но трябва да опорстваш и ти. Тръгне ли-сменяй го. Така или иначе друг избор нямаш. Върви напред без страх от новото и от самотата. Следващият ти мъж те очаква там някъде, но трябва да се движиш. Винаги има следващ ден, който е празен като лист. В него ще има каквото напишеш, решиш ти. Утре ше изживееш следствията от днес. И знаеш ли? Почни да пишеш на истински лист утрешния си ден. С твърдения, в сегащно време. Малки, дребни неща, вярвай си че можеш. Най-тегавото е минало. Сега остава само да затвориш тия спомени и да ги натикаш някаде на скрито и недостъпно място за теб самата.