Бившият ми приятел публикува мои снимки

• 4 940
  • 48
  •   1
Отговори
Здравейте на всички пиша ви за съвет ,разяснение .Наскоро се разделих с бившия ми заради психически и физически тормоз който ми предчинявашш години наред,имаме деца .Има издадена незабавна защита и ни предстоят дела.Наскоро започна да публикува разни мой снимки по бельо в сайтове за леки жени,искам да попитам къде мога да разбера какво и колко обещетение мога да изискам за този начин на уронване на престижа и цялата гадост

Последна редакция: нд, 30 мар 2025, 23:13 от Не се сърди, човече

# 1
Киберсигурност уведомете, отделно адвокат.Не мисля, че
има друг начин.

# 2
  • Melmak
Подайте жалба в полицията.

# 3
  • Somewhere far away
Все едно да се оплаче на арменския поп. Нищо няма да направи полицията.

# 4
  • Пловдив
С цялото ми уважение и съчувствие.....ама да питате , какво и колко обещететение може да вземете ....каква е целта на занятието?

Полиция, отдел киберсигурност , адвокат , дело ......това са стъпките. Колко искате и колко ще (ако) определи съдът са много различни неща .....

И хайде като предупреждение....ама кой нормален човек  праща и дава в ръцете на друг човек откровено голи снимки ?????

Какво не Ви е наред бе хора? Каква е тази перверзна жажда за внимание

Последна редакция: нд, 30 мар 2025, 22:54 от Sun2000

# 5
  • София
А това не е ли подсъдимо? Знам, че за съжаление нищо може да не постигне, но питам по принцип

# 6
  • Somewhere far away
.

И хайде като предупреждение....ама кой нормален човек  праща и дава в ръцете на друг човек откровено голи снимки ?????

Като са били млади и влюбени- напълно нормално си е. Може би в други времена, когато той не е бил насилник са си пращали такива снимки. той ги е запазил. от там е ясна логиката- ето ти скандалче в кърпа вързано.

# 7
.

Като са били млади и влюбени- напълно нормално си е. Може би в други времена, когато той не е бил насилник са си пращали такива снимки. той ги е запазил. от там е ясна логиката- ето ти скандалче в кърпа вързано.

Съгласна съм. Когато си лудо влюбен не мислиш за последиците. Вижте какво се случи със секс касетата на Памела Андерсън и Томи Лий. Близо 30 години след скандала видеото продължава да се разпространява.

# 8
  • Melmak
Известните си правят ПР с такива неща.

Аз насърчавам авторката да се оплаче в полицията.

Иначе малко ми е странно, първото нещо, което пита е как да иска пари… ако съм гола в интернет, качена из сайтове за платена любов.. последното, което ще мисля е как да изкарам пари от това.

# 9
  • Somewhere far away
Не е казала гола. Пише по бельо. Има разлика.

# 10
Първо - авторката не е гола, второ пита защото с нашето "прекрасно" законодателство може би единственото, което ще може да направи е да иска финансово обезпечение.

П.С.
Видеото на Памела и Томи Лий си циркулира свободно след сумати дела.
Сериозно ли мислите, че някой ще се заеме да сваля снимки на някаква жена по бельо от Интернет?
Аз не го вярвам.

# 11
На някои хора циркулират снимки, правени без те да са дали съгласие и даже без тяхно знание. На други може да са и сглобени.

# 12
  • Melmak
По бельо или с бельо.. пак е неприятно! Не била гола.. ако полицията вършеше нещо, и за по бельо трябваше да вземе мерки.

# 13
  • Somewhere far away
Спомни си в коя държава живеем. Полицията няма да свърши нищо, за втори път го казвам,  дано се  прочете този път.

# 14
Да публикуваш голи снимки на майката на децата си, откровено трябва да си low life.

Общи условия

Активация на акаунт