Бившият ми приятел публикува мои снимки

• 4 963
  • 48
  •   1
Отговори
# 15
Качи негови в сайтове за мъжка любов Trollface hint: ползвай AI, ако нямаш подходящи

# 16
Няма смисъл да се терзаете, с AI може такива снимки да ви спретне, че лошо ще ви стане. Ако някой повдигне темата, казвайте, че са генерирани с AI. Мелания Тръмп има голи снимки, да не мислите, че й пука или попречи на мъжът й да стане президент.

# 17
Най-напред: консултация с адвокат. Второ жалба в полицията.

# 18
Опитах няколко пъти с полицията ,при което ми беше казано от тяхна страна че нищо немогат да направят не били достатъчно компетентни в тази област и да си говоря с адвоката,адвоката е информиран още при първата обява както и неговия съвет беше да се отиде в полицията но и с него заедно ни отсвириха отново.Пусната е жалба в прокуратурата ноооо именно защото виждам какво внимание и колко сериозно го приемат институциите, затова вече ми остана само варианта с обезщетението.А колкото до това дали че мисля за обезщетението предположение че има снимки да наистина мисля за това защото познавам себе си ,познатите ми ме познават и знаят обстоятелствата около мен ,са тези който са ме потърсили виждат че няма отговор ...Иии пред свършен факт като немога да направя нищо ,мога само да мисля как законово да си 'плати'въпросния господин

# 19
  • Deutschland
Качи негови в сайтове за мъжка любов Trollface hint: ползвай AI, ако нямаш подходящи

Най-доброто предложение!

Полицията няма да направи нищо!

И Жоро Игнатов е вариант 🙂

# 20
.

И хайде като предупреждение....ама кой нормален човек  праща и дава в ръцете на друг човек откровено голи снимки ?????

Като са били млади и влюбени- напълно нормално си е. Може би в други времена, когато той не е бил насилник са си пращали такива снимки. той ги е запазил. от там е ясна логиката- ето ти скандалче в кърпа вързано.

Времена или не, влюбени или не, хората трябва да знаят, че веднъж пусната в нета информацията вече заживява свой живот и не може да се премахне. А времената се менят, хората също, може да има хакери и какво ли не... Силно препоръчително е да се спазва правилото да не се публикува нищо, което не бихте споделили с майка си Simple Smile

Иначе пари не знам дали ще вземе, но може да пише/да се обади на сайта и да им каже, че снимките не са коректни. Ще ги свалят.

# 21
Подай жалба в полицията или прокуратурата, приложи доказателства - линкове, скрийншоти и други.
Ако искаш да предприемеш съдебни действия, адвокат по киберсигурност или защита на личните данни може да ти помогне да подадеш иск за обезщетение и премахване на съдържанието.
Не се чувствай виновна , имаш пълното право да се защитиш. 🍀❤️ Успех!

# 22
Обръща внимание полицията и още как. На моя роднина бившият я заплашваше, че ще качи снимки и даже я изнудваше за пари, за да не ги качи. С полиция оправи нещата.

# 23
  • София
Ако отидете в полицейското ви управление, на място напишете оплакване на тяхна бланка и получите входящ номер, ще ви обърнат внимание. На "помощ по телефона" без писмена следа не се надявайте.

# 24
  • Out of the Mix
Времена или не, влюбени или не, хората трябва да знаят, че веднъж пусната в нета информацията вече заживява свой живот и не може да се премахне. А времената се менят, хората също, може да има хакери и какво ли не... Силно препоръчително е да се спазва правилото да не се публикува нищо, което не бихте споделили с майка си Simple Smile
Иначе пари не знам дали ще вземе, но може да пише/да се обади на сайта и да им каже, че снимките не са коректни. Ще ги свалят.
Естествено.
Разумни хора гледат да не се компрометират по никакъв начин.
Ама няма милУто иска снимчица, иска клипче, за моментите, когато не сме заедно, когато единият е командировки и няма да го има 1 седмица, примерно.

Снимането и клиповете се обезсмислят изцяло вече с видеоразговорите, които също могат да се записват.
Затова внимателно с устройствата и всичко на 4 очи.

Снимчици само от пътувания, пейзажи, Нова година, море и т.н.

# 25
  • Somewhere far away
Какво публикуване,  тя ги праща на него, нищо не публикува.
Както и да е, вече с AI наистина всичко може да се направи , така че баш това да ви е проблема.

# 26
Обръща внимание полицията и още как. На моя роднина бившият я заплашваше, че ще качи снимки и даже я изнудваше за пари, за да не ги качи. С полиция оправи нещата.

Мен си ме отсвири полицията няколко пъти

# 27
Обади се в съответния сайт и поискай да ти плащат хонорар.

# 28
  • Пловдив
Най-добре се консултирайте с адвокат, който ще ви каже какви са вариантите за действие. Ако сте от Пловдив мога да ви насоча.

# 29
Изобщо не е достоверно, че полицията е "отсвирила" авторката, при това "няколко пъти".
Особено когато има задействани мерки за защита, вървят процедури, намесени са адвокати - просто няма как да откажат съдействие.
Сайтовете за обяви също се опитват да са изрядни, и  преди да публикуват обяви в "розовите" си раздели, правят проверки на самоличността в няколко стъпки, и отдавна няма как някой да публикува обява с чужди снимки и телефон. Ако става въпрос за форуми и канали в телеграм - там всичко е възможно, но по-скоро е чудно как авторката и нейни познати са попаднали на тези обяви Smiley

Ако конкретен полицай е неглижирал проблема, то той има шефове, и шефовете имат шефове, и такива действия не бива да остават безнаказани. Но да се бори човек за справедливост и за обезщетение, са две различни неща, със съвсем различна мотивация.

Общи условия

Активация на акаунт